A Service Pack 2-ben debütálhat a Palladium elődje

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b
én pölö utálom a winfost. és billgecit is rühellem. mindkettõt kerülöm, debijánt használok.

meggyõzõdésem, hogy csak jó termékért lehet pénzt kérni. sok pénzet meg mégjobbért.

mivel fejlesztõ vagyok ezért tisztában vagyok mennyi maniba kerül egy jó rendszert kifejleszteni. billgecinek volna pénze rá és még maradna is neki jó sok. ehelyett a náci cégével fasizálni akarja az egész világot, és ugye ahogy egy pár elõttem szólóról lerí, elég nagy sikerrel.

úgyhogy soha jobbkor nem mondhatnám, mint most: éljen a szabadság.

gz8
Feltalálták a Válasz kapcsolót is, úgy egyszerûbb!

Mi haszna a hatalomnak, ha nem gyakoroljátok? Ha egy férfi nem mutat elég tiszteletet irántatok, akkor annyit se hagytok a rohadt kocsmájából, hogy gesztenyét pirítson rajta, értve? GEŐŐ

pofy
Örülök hogy neked minden feladatot sikerül a Win98 alatt elvégezned. Nekem "sajnos" muszáj beérnem ezzel a "szörnyû" XP/W2K3 Server környezettel, mert fontos üzleti feladatokra használjuk a gépeinket. Pech

(Elnézést az esetleges cinikus megnyilvánulásért, nem szítom tovább a tüzet)

Tökéletesen egyetértek veled abban, hogy kultúráltan vitassuk meg a dolgokat. A P3 kapcsolatban nem lehet, hogy azért nem lett folytatása annak az egyedi azonosítónak, mert hirtelen mindenki nagyon felháborodott? 😊

pofy
Úgy látom hirtelen én lettem itt a fõellenség. Nem baj, mert azt hiszem, hogy amit írtam azt normálisan, kultúrember módjára tettem. A magánvéleményemmel nem akartam megbántani senki lelkivilágát.

Maradjunk annyiban, hogy nem kell elszállni, mert ha jól emléxem ugyanilyen flém ment anno a P3 serial number miatt, és abból sem lett semmi. (azon kívül hogy egy két autentikációs protokoll képes használni) Száz szónak is egy a vége, én nem akarok itt vitázni, és köpködni, várjuk meg amíg mûködõ változat kerül forgalomba, aztán meglátjuk hogy kell e nekünk ez az egész, vagy sem.

Peace all !

dikki*yysw
Pontosan azt olvasom itt pár embernél, amit az M$ szeretne a marketingrizsával elérni.

Azt, hogy: TE meg TE és TE ezentúl nem fogtok jogtalan MP3-at, játékot, filmet, szoftvert futtani, tessék itt a Palladium - NEM mondják. Mert hülye lenne bárki is vállalni ezt.

AZT, hogy TE meg TE és TE nem kapod el a vírust, ha Palladiumozol, akkor az amerikai átlagpolgár örömmel sétál bele ebbe a dologba.

ÍGY kell eladni a dolgokat, látjátok? Hiszen még itt is van aki azt mondja hogy ez jó.

"Jaja. Már a 386-os is tudott ilyet. Ha jól tudom ez az a bizonyos védett mód."

😊))))))))))

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

pofy
Kedves komolytalan !

Elõször is vedd észre, hogy a Palladium nem a Microsoft egyedüli ötlete, mellette van még nagyon sok HW/SW gyártó is. Ugyanakkor a technológia kikapcsolható ugyanúgy, mint a Pentium3+ processorok serial száma (mert hogy volt egy ilyen kezdeményezés is).

A másik a Merci vs Trabant hasonlatom, az átlagfelhasználó szemszögébõl volt a Desktop oldalon, tehát én nem SUXX-olom a *nix platformot, annyit mondok csupán, hogy egyenlõre csak szerver oldalon van létjogosultsága, és ott is csak bizonyos feladatokban (ergo nem mindenben).

A meglátásod jó, a Microsoft nem törõdik veled. Ennek az oka, hogy te nem veszed meg az oprendszerét, csak használod, és fikázod. A Microsoft azzal a felhasználói szegmenssel törõdik, aki megfizeti a munkáját, és ezen szegmens igényeit próbálja a fejlesztési idõn belül, a legjobb minõségben, természetesen profitért kielégíteni.

A piacon marika néni nem olyan almát fog kitenni, amit a roma kölyök szeretne ellopni, hanem olyat, amit te, vagy én vagy bármelyik átlagos ember megvesz. A fizetõ vásárlók igényeit kell nézni, ez a lényege az egésznek.

Jah és Wrangler : szerintem az MS nagy ívben dob az adataidra. Most komolyan mondd már meg az mp3-akon, a warezon, meg a divx-en kívül milyen adatot tárolsz a gépeden ? Van egy tippem.

pofy
Nos mielõtt mindenki hihetetlenül bepánikolna, MS SUXX-olna elõtte kérem szépen, hogy olvassa el végig, szóról szóra a következõ cikket :

http://www.microsoft.com/technet/treeview/default.asp?url=/technet/security/news/NGSCB.asp

Nos amennyiben ez sikerült, akkor megértettétek hogy pontosan mirõl is szól. Az hogy a hatalmas összeesküvést sejtõ elsõ pár hozzászóló mondott valamit, aztán a többi meg ugyanazt bégeti az nem megfelelõ hozzáállás. Tessék a technológia lényegét megérteni, és akkor nem lesz itt félrebeszélés.

Az, pedig hogy van más platform, az egy dolog. Pl.: van a Mercedes, de valami szart csinál a gyár, akkor sem ülök vissza a lepukkant Trabantomba ! (W32/64->*nix)

Sephi
Aha holnap-holnaputan ma' amikor gepet akarok inditani elotte fel kell hivjam oket hogy most szabad vagy majd kicsit kesoob...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

csabawarchief
nem hiányzik :/

St
Ez nem más mint egy nagy trójai program. 100% hogy az M$ fel fogja használni (CIA kérésére...) a "terrorizmus elleni harcra", és lesz titkos adatgyûjtés és közlés mindenki gépérõl...

Pheel
Jajj de sötéten látja itt a világot mindenki...

Mintha nem lehetne élni Windows nélkül, PC nélkül, MS nélkül. Ha belekezd és nem lesz jó az embereknek, majd lesz helyette más. Ha korlátoznak, az már elég indok a váltásra.
Nem kell pánikba esni, ha a M$ nem is, akkor majd valaki más kikharapja a Windosból ezt a szuper funkciót. Erre persze bárki aztr mondhatná, hogy jó-jó, de attól még mindig ott a hardver. Ez igaz is, csak ez a hardver csupán egy titkosító modul, ami sajnos szoftver nélkül nem csinál az égvilágon semmit.

WiZZaRD
jo ez, jo ez....csak jo lenne, ha en donthetnek rola, hogy egyaltalan felkerul e a gepemre vagy sem...es foleg az lenne jo, ha vmi 3rd party fejleszto csinalna a komponenst, nem a microsoft...

Egy barátomat várom ma vacsorára. Dr. Hannibal Lecter

Igen, csak épp az nem alternatíva egy csomó embernek... És ez a szar már lassan a legújabb cd lejátszókba is titokban bekerül...

A másik gond pedig, hogy akár el is felejthetitek a warezolt dolgokat ez alatt. És mi elött vmelyik észlény azt mondja, hogy de jó majd legfeljebb feltörik, hogy törsz fel egy többszáz biten hardveresen kódolt vmit? Ja igen és ez könnyen a freeware halálát is jelentheti, persze ezt a microsoft olyan nagyon nem bánná...