35
  • Piko888
    Srácok valakinek elindult Vistán?
  • Crash MaJoM
    Te agy 5tel fejjebb van a FAQ oda írj! Ez már csak temető!xD
  • Mc Siki
    Itt vagytok embörkéééék???
  • Mc Siki
    Figyu má!!!
  • Mc Siki
    FUCK!!!
  • Mc Siki
    Segítséééééééég!!!
  • Mc Siki
    Hogy kell elindítani a Crashday-t crack-elés után, hogy ne jöjjön be egy szar hibaablak???
  • Crash MaJoM
    Jah előxör én is leszartam meg minden aztán mégis elkértem egy ideg szarakodtam amíg el tuttam indítani és lassan már egy hónapja nem is pihen a gépem! Szal sztem qrva jó játék főleg online! Rohadt jó grafikája van! még alapon is!!! és sokkal jobb mint akár a nfsu2!

by MaJoM
  • Raptor007
    Mielött még hülyeségeket írnál be pár shot alapján nézz majd utána a játéknak jó! Egy kicsit más lesz a stílusa
  • zachi
    need for speed másolat
  • alberto 15
    nesztek
    2006ig tolva :(
  • karikusz
    Új TRAILER nagyon király..!!
  • rezsofiz
    Van pár új kép,és info):
    Gamestar

brutál...
  • Darth Sith
    na ezt már várom. nagyon kirr kis gamma lesz!!! :) Ja gépágyu. lehet amjd felszerelni minigun -t meg mindeféle szépséget. ebbe a játékba kéne a car editoral a batmobilet megcsinálni. :D azzal ehtne tarolni. :DDD
  • KG21
    nem írtak járgányra szerelhető gépágyúról, pedig nekem az tetszik az előzetes képeken leginkább:P
  • dikki*yysw
    És köcc Alex! :D
  • dikki*yysw
    A cikk végén említett trailer egyszerűen VADDISZNÓ, ha eddig lusták lettetek volna letölteni, akkor azt a 17 megát szerintem mindenki kibírja. Nézzétek meg!
  • Ackro
    Nekem van közöm hozzájuk! :)
  • Csatti
    :))
  • Mighty
    Mi koze a !nsane-nek es a SL-nak a Crashday-hez? Azon kivul, hogy mindharomban autokat lehet vezetni?
  • Ackro
    Nna! Kíváncsi leszsek rá, főleg az insane és a street legal magyar fejlesztések miatt is.
  • [HUN]PAStheLoD
    meddig kell még várni? :((
  • Spenser
    A Stunts nekem nagyon bejött remél ez is jó lessz.
  • CSOCSO
    zsír lesz ez a gamma..
  • SoDI---
    Ejj, én pedig már kezdtem örülni, hogy ez már a végső játék tesztje :)