35
-
Piko888 #35 Srácok valakinek elindult Vistán? -
#34 Te agy 5tel fejjebb van a FAQ oda írj! Ez már csak temető!xD -
Mc Siki #33 Itt vagytok embörkéééék??? -
Mc Siki #32 Figyu má!!! -
Mc Siki #31 FUCK!!! -
Mc Siki #30 Segítséééééééég!!! -
Mc Siki #29 Hogy kell elindítani a Crashday-t crack-elés után, hogy ne jöjjön be egy szar hibaablak??? -
#28 Jah előxör én is leszartam meg minden aztán mégis elkértem egy ideg szarakodtam amíg el tuttam indítani és lassan már egy hónapja nem is pihen a gépem! Szal sztem qrva jó játék főleg online! Rohadt jó grafikája van! még alapon is!!! és sokkal jobb mint akár a nfsu2!
by MaJoM -
#27 Mielött még hülyeségeket írnál be pár shot alapján nézz majd utána a játéknak jó! Egy kicsit más lesz a stílusa -
zachi #26 need for speed másolat -
#25 nesztek
2006ig tolva :( -
#24 Új TRAILER nagyon király..!! -
#23 Van pár új kép,és info):
Gamestar
brutál... -
#13 na ezt már várom. nagyon kirr kis gamma lesz!!! :) Ja gépágyu. lehet amjd felszerelni minigun -t meg mindeféle szépséget. ebbe a játékba kéne a car editoral a batmobilet megcsinálni. :D azzal ehtne tarolni. :DDD -
#12 nem írtak járgányra szerelhető gépágyúról, pedig nekem az tetszik az előzetes képeken leginkább:P -
#11 És köcc Alex! :D -
#10 A cikk végén említett trailer egyszerűen VADDISZNÓ, ha eddig lusták lettetek volna letölteni, akkor azt a 17 megát szerintem mindenki kibírja. Nézzétek meg! -
#9 Nekem van közöm hozzájuk! :) -
Csatti #8 :)) -
#6 Mi koze a !nsane-nek es a SL-nak a Crashday-hez? Azon kivul, hogy mindharomban autokat lehet vezetni? -
#5 Nna! Kíváncsi leszsek rá, főleg az insane és a street legal magyar fejlesztések miatt is. -
#4 meddig kell még várni? :(( -
#3 A Stunts nekem nagyon bejött remél ez is jó lessz. -
#2 zsír lesz ez a gamma.. -
#1 Ejj, én pedig már kezdtem örülni, hogy ez már a végső játék tesztje :)