1735
-
#280 nézd meg hogy az optionsba-be be van e állítva player 2 controll, amikor elsőnek beléptem akkor nekem is szürke volt de optionsba beállítotam a gamepadot ugy jó lett, sztem kell hozzá egy gamepad, joy.... mert egy gépnél lehet csak 2en játszani -
#278 ACE MegaPack fenn van? Állítólag néhány embernek segített, ha leszedte. -
#277 Nem. Onnan csak akkor folytatod, ha meghalsz a checkpoint után. Ha kilépsz, hiába mentesz, kezdheted a szintet elölről. -
#275 Egyébként a Deviance féle javítás már fenn van a
www.gamecopyworld.com-on, a nov. 8-i frissítésben :)))
Csak szólók, nehogy 500 Ft-os SMS-t lökjön valaki, hogy letöltse a WarezCenter-ről. -
BlackWolf #274 Ac3 hangcodeck kell szerintem probaljatok meg -
#271 Akinek van hang a videok alatt nem csak játék közben az írja már meg, hogy milyen codec van a gépé. -
BlackWolf #270 az elso foellenseget azt a csavot hogy kell megolni mindig kinyuvaszt? -
#269 igy néz ki coop-ba:
-
#268 Jó de nálam (és tudtommal mindenkinél így van) nem lehet kiválasztani. -
#267 csak kiválasztom a coop ot a menübe kiválasztasz 2 embert és onantól ugyan az mint a single -
#266 Neked megy?
Hogy-hogy? -
#265 Én előszőr azzal próbálkoztam, hogy csak a létrák lelökésére koncentrálok, de az nem jött be. Koncentrálj az orkokra, és a másodlagos legyen a létra. Ha jön egy ostromgép, akkor az a legfontosabb. -
#264 Ennyire rövid a játék? Ehhez képest a 3cd-t soknak érzem. -
#263 amikor a falat kell védeni van valami jó taktika mert mindig felmásznak a mocskok -
#262 coop mod nekem megy, de nem online hanem egy gépnél 2 ember játszik -
#260 Jaja. Bár a coop mod ígyse műxik. -
BlackWolf #259 kicsit nehez de jo game -
#258 Help leszedtem a Deviance féle 3.CD-t, de nincs hang a videok alatt csak játék közben. Mi lehet a probléma? -
Dns5000 #257 es mi az utolso playa codban?
mert nem tudom melyik verziom van :P -
Dns5000 #256 When asked for CD Key, choose on from CD3 Crack dir.
csak az nfot kene eleovasni -
#255 Valaki irjon serialszámot !!!!!!!!!!!!!! -
Dns5000 #254 amugy abszolult nem irjak hogy le kene szedned a 3. cd megegyszer csak a hogy a crak szar, legegyszerubb ha a gamecopywroldrol leszeded 600k megeis gyorsabban lejon mint 1cd. Bar meg nem probaltam, ha megy igy is ird meg legyszi. -
#253 Hát az Enclave szvsz jobb volt. Amúgy Bandew teljesen végigvitted? -
#250 Végignyomtam. Király a pellenoros pálya. -
#249 Olvass vissza! Megéri. :D -
BlackWolf #246 hmmmmm kene egy serial :D -
Dns5000 #244 akkor a masik a jobb? :)) -
#243 EZT NEM HISZEM EL!!!!!!!!!!!!!
EGYSZERŰEN NEM AKAR SIKERÜLNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
Dns5000 #242 ez a jobb vagy a masik lotr gama??? -
#241 Bakker én is pont ott tartok.
KIBASZOTT IDEGESÍTŐ!!!
Nem elég, hogy meghalok egy csomószór, de ha túl is élem, egyszerűen nem tudom megmenteni a falat. Eddig kb 10x próbálkoztam, de mindig ellepték a falat az orkok.
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! -
BlackWolf #240 es a mentesek maradhatnak? -
mochee #239 Ez a játék a legidegesítőbb amit valaha láttam. Kurva sokat nyomok egy pályán, erre meghalok, és kezdhetem előről. Hogy lehet ezt megcsinálni? Pontosan a Gandalfos résznél buktam ki, ahol a várat ostromolják. Egyszerűen nevetséges, ahogy szenvedek vele, aztán pedig lecsap egy buzi ork. Még ha lehetne benne repülni, azt mondom jó, de így! -
#238 Igen -
BlackWolf #236 ujra kell telepiteni a gamet ?ha megvan a proper cd? -
#234 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na most vagyok teljesen kiidegelve!!!!!!!!
Menekülök a holtak ösvényéről, mert omlik össze a barlang, közben rengeteg szellemet kell kinyírni, alig lehet túlélni. Kurva sok ideig harcolok, más tök soáig eljutottam, amikor rámesett egy rohadt kő. Menekülési utat nem láttam. Persze ezalatt a hosszú idő alatt egy mentési pont sem volt. Jól van, mondom, újrakezdem, hátha nem vettem észre a menekülési utat. Nagy nehezen megint odaküzdöttem magam az említett helyre, és megint megmurdáltam. Úgyhogy most egy csöppnyit ideges vagyok.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!! -
#232 Nagyon faxa a játék. Bár rohadt nehéz. Alig van mentés hely. -
Coco #231 amikor a single küldiket lehet multiban nyomni -
BlackWolf #229 nem tudtok valami mas helyet?(lehet mar egy kicsit idegesito vagyok de kurvara tolnam mar ) -
BlackWolf #228 hmmm nekem most sem jon be a wco -
mochee #227 Várj egy kicsit, néha nekem sem jön be, majd egy óra, fél óra után műxik.