1735
  • rezsofiz
    annyi:)
  • wizy
    fúúú, az 86,666666% :-)) akkor kerekítsünk és 87%.
  • rezsofiz
    manapság 90 sz. fölött nehezen akadnak játékok. ja, és 1 délután alatt végig lehet vinni, ha ügyes vagy.
  • rezsofiz
    1etértek
  • fm
    sztem 90%os bár még nem sokat nyomtam vele. ami nagyon jó,hogy lehet ketten vinni 1 gépen:)
  • wizy
    az akkor átlag 85%... nem is tudom... végülis zseretném végigjátszani... de nem nagyon csípem a konzolos játékokat:-)
  • rezsofiz
    legyen 90, a kutyafáját neki! :)
  • Adika
    jó, majdnem!!!!
  • rezsofiz
    100/ 89.
  • Terra
    80 %

A kicsit idegesítő kameraállások, és a konzolos irányítás ( éretsd szétcsapom az egeret, hogy csináljon valamit ) miatt.

ez egyébként magánvélemény, jöhet a kritika :)))))))
  • Adika
    jó!
  • wizy
    jut eszembe: nekem még mindig nincs meg a játék, és szerintetek mennyira jó a játék? szavazzatok (a max. 100%)!!
  • wizy
    szívesen:-)
  • rezsofiz
    thx
  • rezsofiz
    thx
  • wizy
    amúgy szentesen lakom (Csongrádtól nem olyan messze, mint Szegedtől, hogy a fene egye meg:-)) )
  • wizy
    a witchking nem a Gyűrűlidérc király? de csak tipp:-)
  • wizy
    igen, olvastam, csak itt vagyok a neten, ott vagyok a neten, és már van vagy 5 új hozzászólás, el se hiszem, hogy most milyen aktív a topic:-))
  • rezsofiz
    mi a witchking?
  • rezsofiz
    Dvd kibővített változat.
  • rezsofiz
    a könyvvel én is így voltam. Hol élsz egyébként?(Mármint ha nem haraxol hogy ilyen kérdést teszek fel).egyébként olvastad a 862-s hozzászólást, amelyben a félreértést tisztáztam?
  • fm
    nincsmit;P
  • wizy
    minden jó, ha a vge jóó:-)
  • wizy
    most leszögezem, hogy én semmit sem szántam se sértésnek, se kritizálásnak, se semminek, én csak megjegyeztem ezt a dolgot, és ha félreérthető volt, akkor bocs!!
    a könyvet én kb 6-7x kiolvastam, de persze 1-2 hónapos kihagyásokkal:-))
  • rezsofiz
    köszi. :)
  • fm
    no gáz:)
  • fm
    oké;) thx az infót..nyilván "fantáziavilág" lényei ezek,nem valós dolgok. de nagyon jó a film,a könyv sajnos nekem hosszú:P
  • rezsofiz
    nincs baj. egy picit,mintha a film letolását éreztem volna az írásodban. ha nem így volt akkor bocs. nem sértésnek szántam. :)
  • fm
    velem van vmi bajod? csak erre voltam kíváncsi,hogy a könyvben is hátul csíp-e az a randa pók:) és jobb tetszett volna,ha elöl csíp azzal a két rágóval ami megvolt neki ugyanúgy,mint az igazi pókoknak..

a film LENYŰGÖZÖTT minden téren,ahogy az első 2 része is,vagy tán jobban,bár ezt még csak egyszer néztem meg..

u.i.:beleköthetnék abba is,hogy mér nem sült meg Frodó meg a barátja,mikor megpihennek a sziklán a lávafolyam közepén,de nem teszem a pókos rész viszont különösen bejött,kivéve azt a pici dolgot,amit fent említettem. peace
  • rezsofiz
    wizy.ok.
  • rezsofiz
    Jaja.nem neked írtam. nem vagyok bunkó. én fm-re válaszoltam.nézd csak meg.veled semmi bajom,tök yófej vagy.
  • wizy
    amúgy ha megtennéd, akkor maradjunk a wizynél, azt jobban csipázom:-))
  • wizy
    csak hülyéskedtem:-)
    amúgy a film az tényleg jó, de nem jött le az élvezet, mivel gépről nézem, és szemcsés, meg rosszul van fordítva(egy csomót kellett javítanom rajta), stb. Úgyhogy én nagyon tervezem, hogy lemegyek Szegedre, és ott megnézem:-)
    Bár, egy kicsit messze van:-)
  • rezsofiz
    Zita:azok a jelenetek csak a bővítettbe lesznek.(Baj ha Zitának hívlak?)
  • rezsofiz
    Aki ilyeneket ír az vagy kritikus, vagy nem nyűgözte le az évtized filmje.
  • wizy
    egy jótanács: ne keress sok igazi motivumot se a könyvben, se a filmben, és ne mutogass ujjal Orlando Bloom-ra, hogy "Tünde, tünde!!!":-)))
  • Bandew
    Mert a könyvben is így volt.
  • Atiii
    mentést kérnékkk...2 hónapja nem bírom megcsinálni a pályát még koddal sem mert időre megy....esteleg van olyan kod ami leállítja az időd??amikor ostromolják a várat,,,gandival vagy...egyszerűen nem lehet....mentést vagy kodot pls!!!!
  • wizy
    semmi gond, megbocsátok mindenkinek:-))
    amúgymeg a moziban lejátszódó filmben benne van Trufa meg Théoden? Csakmert a gépemen levő filmben nincs benne, de ma volt egy kis doc.film a készítéséről, és abba volt ilyen rész....
  • fm
    az nagyon jó!! és a Banyapóknak a filmben miért a potrohán van a "csípőkarma"? az pókoknak elöl van 2, és hátul meg a szövőkéjük..nem?