1735
-
#1333 Előszőr mindenképp végig kell nézni, de amúgy "q" gombbal. -
#1332 én úgy tudom,hogy mekkell várni. -
#1331 a coop az amikor egy gépen egy billel és egy gamepad/joystick-kal játszotok.a single playeres pályákon mentek végig 1ütt. tapasztalatból tudom,nem hülyeség. :) -
pivo #1330 Hello! Meg tudjátok nekem mondani,hogy lehet a bemutatásokon továbblépni ha egyáltalán lehet. Kösz előre is. -
pivo #1329 Hello! Meg tudjátok nekem mondani,hogy lehet a bemutatásokon továbblépni ha egyáltalán lehet. Kösz előre is. -
#1328 Azt a bizonyos hülyeséget (nem az) én mondtam.
Igen lesz egy trilógiát feldolgozó játék. -
#1327 habár az letöltött jatek volt tehát attól ment tönkre a gép inkább megveszem rendes eredeti cdről másolt hamis cdn : ) -
#1326 Bazz kéne gyűrűk ura 1 csak azt vkinek kölcsönadtam hát és az na mind1 -
#1325 Lol mit kell csinálni, hogy menjen a cooperative mode? Nem hinném, hogy joystikot kell csatlakoztatni a géphet mert vki ezt a hülyeséget mondta. Ez szntem hülyeség. izé mit is akartam még? JAAAa. A jatek végén ha végigviszem kiír egy olyat, hogy: lord of the rings trilogy in 2004. Ez mit jelent? Ez egy jatek lesz? nem nem hinném na mind1. -
#1324 Ráadásúl még azt is rosszúl írtam. -
#1323 amúgy meg elég lett volna azt írnod, hogy Dol Goldur-ba, mivel tudom ,hogy hol van:-)) -
#1322 ja...:-) hoppá -
#1321 Nem talált!
Mert előszőr Dor Goldurba ment, ami a Bakacsin-erdőben van. -
#1320 mármint hogy milyen "országrészbe" ment. De hát gondolom csak Mordorba:-) -
Hogy érted azt, hogy hova ment? -
#1318 mikor jön majd ki a GyU3 bővített változata? -
#1317 ja hülye vagyok, bocs a kérdésért:-)) -
#1316 van egy kérdésem a könyvvel/filmmel kapcsolatban: hova ment Szauron először, miután testet öltött?? egyszerűen nem jut eszembe! -
#1315 akkor azért tetzsik az nekem jobban:-) -
Gandibá #1314 Annyi a második megoldás, hogy Samu felveszi a tündeköpenyt, láthatatlanná válik, ezalatt kinyitja a kaput, és utána kimegy :) -
#1313 én nem ismerem anniyra ezt a játékot, de valahogy a 2. meoldás jobban tetszik:-) -
Gandibá #1312 1ső megoldás: Jobb gombal verd le róla a páncélt és utána csapd szét.
2ik megoldás: Nyomj F5-öt, nyisd ki a kaput, majd menj ki. -
#1311 hát, szerintem üsd, ahogy csak birod, és közbe védekezz is!! mert azt hallottam, hogy a védekezés sokat számít ebben a játékban, bár én még nem játszottam vele:-) -
marcello #1310 Hogy a fenébe lehet megcsinálni a menekülés osgiliathbólt?
a végén van 1 bazi nagy troll amit egyszerűen nem tudok megsebezni.
Mi a fenét tudok csinálni?????vmi kombó kell hozzá????Vki írja meg lécci -
#1309 -
Gandibá #1307 #1190
Ezen az oldalon ott van a trainer is.. -
Gandibá #1305 -
#1304 Hát Gandibá, eddig tartott a barátságunk... -
#1303 bizony, ez ám nagy megtiszteltetés számodra, és Bandew számára is:-)) -
Gandibá #1302 Ohh, szóhoz sem jutok! -
#1301 úgy nem nehéz 1300.-nak lenni, hogyha senki sincs a topicban:-))
ha választanom kéne, akkor vagy Bandew, vagy te, Gandibá -
Gandibá #1300 #1300 ! -
Gandibá #1299 #1299 -
Gandibá #1298 Ha már offoljuk a topicot picit, akkor inkább Call of Duty-z, MoHAA nem olyan jó :) -
Gandibá #1297 Nekem a mostani hétvége ismét GyU hét :). Tegnap megnézem a Gyűrű Szövetsége bővítettet, ma meg a Két Torony bővítettet fogom. Jók lettek nagyon! :) -
Gandibá #1296 Állítsd át a menüben játék előtt a nehézséget, majd csinálj meg egy pályát, és mentsd el. Majd ha megint betöltöd, elvileg meg kell hogy maradjon a nehézsége. -
Gandibá #1295 #1146
Lanon nem lehet játszani :( -
Gandibá #1294 Bátor jelentkező! :D -
#1293 háháháháááá, megcsináltam az Aknakeresőt mester fokozaton, röpke 283mp alatt!!!!!!!!! -
#1292 de ha választanom kéne, akkor vajon kit választanék? :-)