Return Of The King
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
valaki tudna segíteni?
Én most megint el kezdtem játszani ezzel a játéékal.
Azon a pályán vagyok amikor a várat kell megvédeni Gandalffal.
Kérdésem:Hogy lehet a létrákat ellökni?
Mert az "E" betûvel nekem nem engedi?
Az akció gomb pedig az e betûre van állítva de nem csinál semmit ha megnyomom játék közben.
Van ehhez a játékhoz örökélet, vagy ilyesmi?
Ja és sztem nem ez a legnehezebb játék, mert én ezt kivéve nem is nagyon akadtam el csak a Gandalfos küldiben ahol a létrákat kellett lelökni mert nem tudtam mit kell csinálni, de abban segített ez: http://www.playware.hu/index.php?page=cikk&id=91
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
\"Héjjá-héjjá-héjjá-hóóó; pici kupó mogyoró!!! :-P\"
Igen, csak Samuval lehet játszani. pedig a jó crackot is feltettem meg minden!!!
Please help!<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Ezt kifejtenéd, hol lehet csak vele?
Minden pályán?
By
Az én problémám is az hogy csak a Samuval lehet menni,pedig feltettem a jó crackot is!!!
Kérlek segítsetek!!!
PSN ID.: Beegabor
Na, hozzám csak most jutott el a játék szele... viszont a DC-rõl leszedett 3CD-s verzión a szar crack van fennt (samus probléma), viszont nem találtam SEHOL se azt a rohadék deviance-s - jó - crack-et.
Ha esetleg valaki tudna valami linket adni, vagy vmi hasonló megoldást, azt nagyon megköszönném.
Üdv!
Késsel hogyan tudok dobálózni?
Byez
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
sehogy mer samu csak késsel a dobálozik a kis béna szal ne az íjászokkal törödj menj a királyra! amiko feljön a földböl idõnként akko pár másodpercig tod csapni meg amiko a büdös szájával menõzik magyarul azt a szart fujogaggya és neked oda kell menni a sziklák mögé akko szünetekben tod dobálni késsel
Thomekk|lvl70 undead mage|eu ragnaros
Hogyan lehet felvenni a halot király ellenics atában a nyilat ugyanis samuval harcolok ellene s így kicsit nagyon nehéz hogy nem tudom leleõni a nyilas ellenfeleket csak átmegyek a nyil felet!
elõre is thnx! Byez
Lord of the Rings: The White Council
Dixie Flatline, 14:36 - - Játék: RPG
(Gamespot) A 3DRealms egykori alkalmazottaival készített interjúk egyikén Jim Norwoodot faggatták. Jelenleg az Electronic Arts-nál dolgozom a Lord of the Rings: The White Council c. új szerepjátékon, mint "szoftver mérnök". Egyelõre ennyi publikus, a részleteket megtaláljátok az EA oldalán, illetve a neten - újságolta büszkén, ám a kelleténél korábban. Az EA még nem jelentette be a játékot, így nem is létezik a játék hivatalos weboldala.
Amennyiben az új Gyûrûk Ura játék valóban létezik, akkor az események nagy valószínûséggel a Középfölde bölcs és nemes elfjeit, illetve varázslóit - köztük Gandalfot - egyesítõ Fehér Tanács köré összpontosulnak. A Fehér Szarumán által vezetett csapatnak kellett szembeszállnia és kiûznie Dol Guldorból az évek alatt egyre erõsebbé vált Szarumánt.
info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
Minas Tirith meg a tenger... 😄D
Lol, kicsit eltévedtél, nemde?
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Amikor a vegen Aragorn-t kiralya avatjak a haterrben hegyek latszanak pedig ott foldrajzilag tenger kene legyen!
Ha! 😄
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
PSN ID.: Beegabor
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
meg vannak azok a lándzsás orkok full páncélban azokat meg hiába ütöm, semmi bajuk nem lesz. nagy ritkán sikerül megölnöm õket.
WoW -- Gromph - lvl 60 Undead Rogue - Bloodscalp - http://ctprofiles.net/84473
Mégis igazad volt. :-D
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
IDE: [email protected]
Vagy vmi url címet nem tud vki esetleg, ahonnan le lehetne szedni? Köszi elõre is.