591
-
fucko #22 YEEEEEEHAAAAAAAW! -
#21 -
#20 na,kijott, kivancsi leszek -
#19 Én ezaz a játék amit tuti megveszek ha kijön. Nekem az egy annyira tetszett ,hogy vagy 10szer végignyomtam:D persze akkor alig tudtam angolul és szótáraztam mint állat. -
neménvoltam #18 Hmm... most olvasom, 15-én jön ki!!! -
#17 1.-2. nalam etalon, de valahogy nem izgulok a 3. reszre, szerintem mindenki jobban orul volna egy rajzolt grafikaju folytatasnak. (az is fura,hogy konzolra elobb jon, mint pc-re, ha kurzorbilentyukkel kell mozogni akkor sirva fakadok) -
fucko #16 Mar csorog is lefele:)Igaz lehet mire lejon mar pcre is kijon :) -
Mr. Perfect #15 Néhány screenshot, ha még valaki nem ismerné a játékot :-)))))) -
fucko #13 Most sajnalom igazan hogy ps2t vettem xbox helyett;) -
#12 Ha' ja ki is jon bazz... kb 4Cd lesz... de 3cd tuti. -
#11 jah, remelem nem lesz olyan szar mint pl a monkey4 volt -
#10 Ja, mázlis Xbox-osok. Sajna nekünk, pc-seknek még várni kell rá bő egy hetet :(( -
#9 2003-11-06 Xbox Broken Sword 3: The Sleeping Dragon (c) THQ *PAL* *FULLDVD* 65x50 MB RIOT
na, xboxra mar kijott :) -
fucko #8 November 14 YEEEHAAW;) -
#7 Na utánanéztem...
Ha minden igaz ebben a hónapban elérhető lesz a gamma.
Mindenki utánam:
Hip Hip Hurrá :)))))
(na jó ezt talán nem kellett volna, lol) -
#6 Amúgy tudja valaki a pontos release dátumot???? -
#5 hat remeljuk ma vagy holnap kijon :) -
#4 Az első résszel játszottál? Szerintem az nagyságrendekkel jobb volt, mint a 2. rész. Én is nagyon várom már a 3.-at, de ezek szerint már nem kell rá sokat várni :)) -
#3 Ez nagyon tutti lesz a 2-vel is nyomtam egy csomót :D -
#2 Én már rohadtul várom. Bár azt hittem, hogy azért a full előtt még kidobnak egy demot. Kár, de ha már goldon van, akkor tényleg nem kell sokat várni. Kíváncsi leszek erre az új 3D-re meg az irányításra, mert már volt olyan játék, amit ezzel csesztek szét. Én mindenesetre akkor is várom, az első nagyon- nagyon tetszett, a második sem volt rossz, de ott már hiányzott valami plusz. De remélem ez a rész tényleg király lesz, bár szerintem nem kap elég reklámot. Én azt se tudtam , hogy már goldon van... -
#1 Tegnap bearanyozódott a Broken Sword 3. Nemsokára meg lehete venni. Ki mennyire várta?