Broken Sword 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni az 1.0-ás verzióját,
mert csak ahhoz jó a hun.
Ha Gamestar os verziótok van akk azzal nem mûködik sajnos.
REAL MADRID
Ja, és ami még rohadtul idegesítõ volt, az az irányítás. Ok, hogy 3D és fix kameranézet, de akkor az irányítást a karakterhez kellett volna belõni, nem pedig a kameranézethez viszonyítani... Így volt olyan akciórész, amit csak azért kellett többször újrakezdeni, mert kameraváltásnál már teljesen másfelé ment a karakterem. Mondanom sem kell, mennyire örültem neki, mikor valamit idõre kellett megcsinálni...
A laza, macsó, "jenki" George figurája számomra nem volt szimpatikus, sõt, néhol irritáltak a beszólásai meg a poénjai... Nico szép volt, csak túl "francia", Petra pedig - annak ellenére, hogy egy szadista ringyó - izgalmas figura volt :D
A végkifejlet kicsit csalódás volt, túlságosan elvontnak tûnt már a számomra (ugyanúgy, mint az egyébként végig zseniális Fahrenheit esetében).
Mindent összevetve, azért jó játék ez a Broken Sword 3. Mostmár kíváncsi vagyok az elõzõ két részre is.
Már próbáltam XP-n és Vista-n is de semmi!
Köszi
Nem akarja kitörni az ablakot.Nem mozog se elõre se hátra csak letenni tudja a poroltót.Mi kell,hogy kitörje?
Sziasztok.
Olyan problémém van, hogya játékban az inventory-t elõhozó billentyû teljesen lefagyasztja a játékot,
akármilyen billentyûre konfigurálom is át.
Minden más billentyû mûködik. De egy kalandjátékban inventory nélkül nehezen lehet elõre jutni.
kösz.
"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)
Info: Hardwired
Next PC upgrade: 2022
Segítsen valaki! A végén milyen sorrendben kell tologatni a ládákat?
Kösz!
Tud nekem valaki egy mentést küldeni Prága legelejérõl?Ugyanis Párizs után nem lép át a prágai pályára!Elõre is kösz.
Mûködött mindenkinek az a verzió?
1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/
Sajna kifagyot a játék a színházas résznél mikor be kell menekülni a liftbe Susaro meg a "szõszi" elõl. Kb. egy itteni mentés kéne, vagy lehetöleg a színházon belül legyek.(utso mentésem a kis faluba van<#falbav>#falbav> )
Na nekem nem a azzal van gond hogy toke angolul vagy sem... mindent vágok kb... csak a másodikona elakadtam (illetve azon amikor Nicoval vok elõször, ahol az erkélyeken kellet ugrálni).... ott hogy nem tom mit kell csinálni.....
amimkor meg van egy csomó cuccom(ceruza, bejelntekezési kártya, bankszámla, stb... sok minden) és eygszerûen nem tom hogy mit kell.. tán a páncél szekrényt kell kinyitni?
csak nincs kód......
és ha ez segit, vany egy a láda nico apartment-jába és arra nincs lehetõségem hogy kinyissam mert NEM IR SEMMILYEN PARANCSOT AIKOR ARRA RÁNÉZEK! lehet hogy ez baj?
Elõre is thx
<#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink><#wink>#wink>
Egyiket sem tudtam kihúzni a többi láda közül :(
A kártya már megvan, de nem tudok bemenni !!!
Aki tudja mit kell csinálni az kérem válaszoljon !!!
Hyper Super !!!
\"Never say never!\" W Churchill
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)
Kérem akinek van küldje el nekem e-mail-ben, mert nekem elveszett a mentés !!!
Elõre is köszönöm !!!
E-mail-om: [email protected]
IDE JÖN A KÉTEZREDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.
www.andris91.try.hu Teccikérteni?
hogy van egy rejtett része is, de Nico nem tudja kinyitni, mert túl vastagak hozzá az ujjai: próbáld meg a ceruzával. Feltárul a rejtett rész, ahol Petra - valószínûleg nem a levélkéinek kinyitásához használt - késeit tárolja. Vedd fel a Itt nemtudom kinyitni ak ruva ladat de nemtudom miert !?