Broken Sword 3

Oldal 1 / 12Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

már van új rész.
tibi08
Csá A 6 pályan mikor nico val mek és este van akk beszelek a novel aki a kocsi mellet áll beszélek a két növel utánna hogy tovább

Nekem a Gamestaros bs3 van meg de már magyarul is végig szeretném játszani.
Nem tudja valaki hogy honnan lehet letölteni az 1.0-ás verzióját,
mert csak ahhoz jó a hun.

Ha Gamestar os verziótok van akk azzal nem mûködik sajnos.

REAL MADRID

Ezt is végigjátszottam. Nem vagyok különösebben elragadtatva, de egyszeri kalandjátéknak elment. Voltak nagyon jó pillanatai, nagyon ötletes puzzle-ök, de voltak nagyon vontatott és unalmas részek, és logikátlan fejtörõk, amik nagyban levontak az értékébõl :( Az viszont egyenesen durva "poén" a fejlesztõktõl, hogy szinte minden fejezetben elsütötték a ládatologatós puzzle-t, volt, ahol többször is... Ennek nagyon nem örültem. Nem azért, mert nehezek voltak, hanem mert unalmasak. A vége felé már kezdtem úgy érezni, mintha a Sokoban-al játszanék... Ráadásul még a "fõboss" elõtt is benyomtak egy ilyet, ezt már azért tényleg nem kellett volna...

Ja, és ami még rohadtul idegesítõ volt, az az irányítás. Ok, hogy 3D és fix kameranézet, de akkor az irányítást a karakterhez kellett volna belõni, nem pedig a kameranézethez viszonyítani... Így volt olyan akciórész, amit csak azért kellett többször újrakezdeni, mert kameraváltásnál már teljesen másfelé ment a karakterem. Mondanom sem kell, mennyire örültem neki, mikor valamit idõre kellett megcsinálni...

A laza, macsó, "jenki" George figurája számomra nem volt szimpatikus, sõt, néhol irritáltak a beszólásai meg a poénjai... Nico szép volt, csak túl "francia", Petra pedig - annak ellenére, hogy egy szadista ringyó - izgalmas figura volt :D

A végkifejlet kicsit csalódás volt, túlságosan elvontnak tûnt már a számomra (ugyanúgy, mint az egyébként végig zseniális Fahrenheit esetében).

Mindent összevetve, azért jó játék ez a Broken Sword 3. Mostmár kíváncsi vagyok az elõzõ két részre is.

Nekem sem!!!
Már próbáltam XP-n és Vista-n is de semmi!
nem tom felrakni a magyaritást nekem nem jön elõ DOS ablak
hali...valaki egy magyar végigjátszás tudna nekem küldeni v linket adni mert neten sehol nem találom:(...v egy kis segitséget ha valaki tudna adnni a susarró 1pályánál tartok és ott a második ládásnál..ha ki megyek a kapun az ör lelõ és nem tom mit kéne a ládákal csinálni help..

Sziasztok. Végigjátszást keresek magyarul a játékhoz. Segitsetek légyszi.
Köszi
szia!Nekem is ez volt a problémám és megtaláltam a választ!Ha felveszed a poroltót a page up és page down-ot kell nyomogatni!Ekkor bejön a fogaskerék majd az s-t kell megnyomni!Ezekután már kidobja az üveget!
Sziasztok!Nekem is az a gondom,hogy nem töri ki az ablakot csak visszateszi a poroltót!Van valakinek valami ötlete,hogy mi lehet a magoldás!?Lehet rossz a verzió amit elszedtem?
ez jó játék:D a ládáknál nem tudok segíteni, logikázd ki. marcio mela: a page upot kell lenyomni asszem, akkor lesz ott egy másik gomb vagy nem tom. rég játszottam vele

Nem akarja kitörni az ablakot.Nem mozog se elõre se hátra csak letenni tudja a poroltót.Mi kell,hogy kitörje?

Sziasztok.

Olyan problémém van, hogya játékban az inventory-t elõhozó billentyû teljesen lefagyasztja a játékot,
akármilyen billentyûre konfigurálom is át.
Minden más billentyû mûködik. De egy kalandjátékban inventory nélkül nehezen lehet elõre jutni.

kösz.

Mayorpapa
Nekem van egy kis gondom a játékkal: miután feltelepítettem a magyarítást, elment a hangja a szereplõknek. Csak a háttérzaj hallatszik. Tudna valaki segíteni, mert elég idegesítõ így játszani...

"A fórum nem arra van, hogy megmutasd, hogy te mennyire királycsávó vagy, hanem hogy építő jellegű hozzászólásaiddal segíted mások információéhségét."(amatőr)

grebber
Az Adventure Europe információi szerint a nemrég bejelentett Broken Sword 4 kalandjáték-folytatás visszatér a rajongók által követelt point & click megoldáshoz, vagyis a harmadik részben debütáló harmadik személyû nézõpontot és az ahhoz tartozó billentyûs irányítást elfelejthetjük. Ez az információ egyébként a PC Gamer magazinból származik.

Info: Hardwired

Next PC upgrade: 2022

Sziasztok!

Segítsen valaki! A végén milyen sorrendben kell tologatni a ládákat?

Kösz!
2-szer kijátszottam egymás után közvetlenül!(Nem jellemzõ rám:)) Kurva jó játk:D
Helló!
Tud nekem valaki egy mentést küldeni Prága legelejérõl?Ugyanis Párizs után nem lép át a prágai pályára!Elõre is kösz.
Harly18
Van valaki aki a wanadoo-ról szedle le?
Mûködött mindenkinek az a verzió?

1:18 Gyûjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

valaki küldjön nekem végigjátszászt.köszönöm.meg volt a vigigjátszás csak formáltam a gépet és kitöröltem

jointeer
jóestét. csak tudni szeretném hogy mennyire jó ez a játék a kettõhöz képest.

köcsög

visszamész a palihoz a kocsmához,szövegelsz vele,kiderül,hogy a boltos lopja régi íroktol az írásait,a pali bepöccenik elrohan a boltoshoz,te utána,míg veszekednek felmehetsz a padlásra.(De elöbb mindent vizsgálj meg a boltban)
Valaki segitsen mert megõrülõk,a Salamon kulcsát hogy kell kiszedni a középsõ szoborból?Végigprobáltam mindent,az órával a túloldalon sem tudok mit csinálni,milyen szám kell neki,hogy történjen valami?Köszi!!
Szevasztok!
Sajna kifagyot a játék a színházas résznél mikor be kell menekülni a liftbe Susaro meg a "szõszi" elõl. Kb. egy itteni mentés kéne, vagy lehetöleg a színházon belül legyek.(utso mentésem a kis faluba van<#falbav> )

szasztok én ot vagyok hogy george meg találta azt a csajt aki nekem az apja katona volt és a boltos elmodja amit brunorol tud és utána nem tom mit kell csinálni.segitsetek köszi

Sziasztok!Nekem a magyarosítással van meg és miután Nicoval elmegyek abba a szobába kutatni, ahol lövöldözött egy csaávó ott a színházban egyszerüen elsötétedik a képernyõ és nem csinál semmit. Mi a franc van?
Szevasztok srácok!
Na nekem nem a azzal van gond hogy toke angolul vagy sem... mindent vágok kb... csak a másodikona elakadtam (illetve azon amikor Nicoval vok elõször, ahol az erkélyeken kellet ugrálni).... ott hogy nem tom mit kell csinálni.....
amimkor meg van egy csomó cuccom(ceruza, bejelntekezési kártya, bankszámla, stb... sok minden) és eygszerûen nem tom hogy mit kell.. tán a páncél szekrényt kell kinyitni?
csak nincs kód......
és ha ez segit, vany egy a láda nico apartment-jába és arra nincs lehetõségem hogy kinyissam mert NEM IR SEMMILYEN PARANCSOT AIKOR ARRA RÁNÉZEK! lehet hogy ez baj?
Elõre is thx
Én nimóval a második pályán akadtam el. Miútán a másik nõ megtámadt engem. Nyomoztam vele. Aztán elakadtam. Most min csináljak?
magus
nem tudom miert, de felrakom a jatekot, es mikor elinditanam akkor bejon egy kisa blak, es ott kb meg is akad, nem tortenik semmi... vmi otlet?

A catacombs pályán a boros pincében milyen sorrendben kell kihúzni a palckokat? Mi a logika? plz.: ide írjatok mert rizkán vagyok a fórumon: [email protected] vagy [email protected]
to hyper snake: a security ajtóval szemközt van egy másik ahol egy csomó computer van. Ott egy nõ aki érvényesíteni tudja a kártyát és máris bemehetsz!
<#wink><#wink><#wink><#wink><#wink>
A susarro1 pályán a ládákkal mit kell csinálni?
Egyiket sem tudtam kihúzni a többi láda közül :(
littleNorbi
Page Up -Page Down

Mit kell csinálnom akkor amikor Susarro várában vagyok, és Nico Petrának öltözött és a security ajtón kell bemennie ???
A kártya már megvan, de nem tudok bemenni !!!
Aki tudja mit kell csinálni az kérem válaszoljon !!!

Hyper Super !!!

JackDaniels
Ha nemis gagyi, de fényévekkel elmarad a hangulata az elõzõ 2 részhez képest!

\"Never say never!\" W Churchill

a harmadik rész gagyi és silány,a 1 és a 2 pedig mind máig a legnagyobb alkotások
littleNorbi
www.gamehunter.hu

<#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz><#banplz>

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

Hali ! Magyar végigjátszást honnan lehet leszedni ?

When you kill a man, you\'re a murderer, kill many and you\'re a conqueror, kill them all, you\'re a God (Megadeth) I`m not a lowly scorpion. I`m so much worse...I`m the fall of man(Megadeth)

littleNorbi
Van valakinek mentése ott ahol George és Nico Susarro kastélyában van (Az elején) ???
Kérem akinek van küldje el nekem e-mail-ben, mert nekem elveszett a mentés !!!
Elõre is köszönöm !!!
E-mail-om: [email protected]

CarajoEsp
AZ EGYIK KEDVENC JÁTÉKOM!!!!!!!!!!!!!!! MIND A HÁROM RÉSZE EGYEDÜLÁLLÓ!!!!!!!!!!
IDE JÖN A KÉTEZREDIK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

D.B.U.T.T...Don\'t Break Up The Team.

thx

www.andris91.try.hu Teccikérteni?

LezLee
ha van...

hi all! Honnan lehet leölteni a magyarosítását?

Ombika
up

Ombika
A csatornaban lennt kinyitottam az ajtot amin 1 koponya van ,lemegyek es csak sotetseg van megall az egesz games volt mar vkinek ilyen nem tolt semmit se csak a nagy feketeseg?!

Ombika
MEgoldodott visszatoltottem es urja kezdtem sorry!

Ombika
Nah mind az a resz kimaradt a bilincses! :(

hogy van egy rejtett része is, de Nico nem tudja kinyitni, mert túl vastagak hozzá az ujjai: próbáld meg a ceruzával. Feltárul a rejtett rész, ahol Petra - valószínûleg nem a levélkéinek kinyitásához használt - késeit tárolja. Vedd fel a Itt nemtudom kinyitni ak ruva ladat de nemtudom miert !?

Oldal 1 / 12Következő →