1242
Szerencsejáték
-
#28 4 000 000 000 Ft ha jól számolok.. és ha havi 5%-os kamattal számolsz akkor is naponta 500 000 Ft körül költhecc szal elég az a majnem 0-s kamat.. és a bérházakkal való üzletelés igen okos dolog... (Dzsini sokkal okosabb mint az a nagy kék a kis poros lámpában a rajzfilmben :))) -
#27 még szép :) első dolgom lenne Indiába repülni, Goa :)) utána hollandia stb -
#26 Inkabb vegyel sok fuvet:D -
#25 Ja, nem olyan sok ez végülis.
Felrakod a fekete páratlanra és 1 perc alatt elmegy :-DD -
#24 befektetni azé kell, hogy tudjak adakozni, jotékonykodni, mert minek gazdag az ember ha nem segit másokon, azokon akiknek nem ugy sikerült az élet, akár önhibájukon kivul is.... peace! :)) -
#23 Aha.
Akkor megnyugodtam :-D -
#22 annyira nem sok az a 4mrd ft... és számítani KELL az inflációra, még ha csökkenőben van is... -
#21 én meg költöznék ide:
http://www.privateislandsonline.com/motuekaitiocnz.htm -
#20 befeketetni? minek?
ennyi pénzből simán végigéled az életed gond nélkül úgy, hogy még az unokáknak is marad...
-
#19 má mé lenne felesleges?
tudod, aki nem játszik az nem is nyer :)
-
#18 Hát igazad lehet, befektetni millio egy dologba lehetne.... -
#17 nem adnak neked oda ennyi pénzt, hanem kérésed szerint bárhány bankszámlára átutalják... 3 heted van a húzás után hogy elkezdd előkészíteni az átvételt, odáig lehet 'óvást' bejelenteni a húzásra, és addig kell bejelenteni a nyereményigényed.
a módszer az lenne - szeirntem - hogy a családban kell találni 1 ügyvéd-jellegű emberkét (akit persze meg kell fizetni rendesen) hogy ő intézze ezt, de mindenképp több országba, több számlára kell szétpakolni. (bárhol nyithatsz bankszámlát, csak fel kell venni (akár emailen) a kapcsolatot az adott bankkal)
vannak névtelen számlák is, így a név nem derül ki... megoldható.
(a megélés pedig nem kötvényekből kellene szerintem - kezdenek a kamatok viccesen 0-hoz közeledni - hanem kell venni rengeteg ingatlant nagyvárosokban és kiadni... abból jön havonta elég pénz a fenntartásra és a jólétre is) -
#16 Figy, ha kint nyitsz egy számlát akár a te neveden is lehet, elméletileg ők nagy titok tartok, hisz erről hiresek, a másik meg a pénzt eleve az SZ RT oda küldené neked, miután meg van a számlád.... Tehát fizikailag nem kell a pénzzel foglalkoznod, elvégre az internet világában csak 0 és 1 van :) nem? -
#15 Igen, az a mázli, hogy egyből úgysem veheted fel, szal van idő gondolkozni és magadban tervezgetni.
Az tuti, hogy én várnék pár hónapot a pénz átvételével... -
#14 Csak a fene tudja, hogy névtelenül lehet-e pl. svájcban számlát nyitni. -
#13 És nem is azzal van a problem, hogy pl. elkapnak téged és elveszik a pénzt a kezedből, hanem azzal, hogy ha erre szakosodott emberek megtudják, hogy ki is nyert ennyi pénzt, akkor azok pontosan tudják, hogyan, milyen eszközökkel vegyenek rá, hogy átadd a lét nekik... -
#12 SZerencsejáték RT elméletileg teljes anonimitást ad, az meg hogy látják ott egy páran az arcod szerintem nem gáz... pár honapod van hogy nyis egy svájci számlát, ők meg oda küldik a pénzt ahova mondod, nem? -
#11 Hát szvsz egyáltalán nem könnyü. Kivinnéd bőröndökben?????
Máris egy rakás ember tudja, hogy nézel ki.
És ekkora nyeremény szerinted nem érdekli az alvilágot?
Svájcba hogy viszed ki? Szintén a bőröndökben???? :-) -
#10 Egyébként meg tök felesleges ezen gondolkodni... :) -
#9 Ezzel csak az a gond, hogy ha megnyerted és mész tanácsot kérni, akkor máris tudják a neved vagy ismerik az arcod.
Ha saját névről szóló számlára utalod akkor az gáz szvsz.
Céges számla szintén gáz, gondolom elég könnyen ki lehet deriteni pár ezresért egyes számlák tulajdonosainak nevét... -
#8 egyébként meg egyszerűen fognám magam, kiutaznék Svájcba, bemennék egy bankba és megkérdezném mi ennek a modja, nem olyan sok pénz az hogy ne lehessen kivinni az országbol, biztos van rá rendes mod... befektetném kötvényekbe stb és élnék a kamatokbol... :)) -
#7 hát nem értek hozzá, de mivel sokat kérdezősködsz, biztos te nyerted :)))
én nevemre menne, vagy cég névre, ha megnyerném biztos tudnám kihez kell fordulni, pl tanácsot kérnék bankoktol vagy a szírektől :) -
#6 biztos nem járnék idehaza ferrarival, de egy rendes kocsit biztos vennék :) ja és venék lélegeztetőt meg stb-t egy két korháznak a számlát meg feldugnám a politikusoknak.... -
#5 DE HOGY????
Ez a kérdésem.
Mert azt kurva egyszerü mondani, hogy "menne svájcba"....
Milyen számlára? Kinek a nevén? stb... -
#4 nem dobbantanék, jo idehaza, de sokat járnék külföldre :)))))))))
A lovém menne svájcba... :) -
#3 Mit gondolsz? :-D -
#2 megnyerted? :) -
#1 A téma adott...