1242
Szerencsejáték
  • Dzsini
    23,25,28,66,76
  • ricky
    Megint jó számokat húztak ki. :) Tuti nem lesz 5-ös.
  • TheZsenyka
    Ennyi pénzzel már Te is lehetsz "maffiozi"...
  • Frank99
    pont erről beszéltem
    mivel Mo-on MINDEN számla nevesített, máris tudják, kinek utalták át a 4 milliárdot..

utána már utalhatod a swejci számládra, tudnak rólad..

ennyi a történet....
    valóban körül járnám a Földet, addig egy kicsit csöndesedne a helyzet... bár ennyi pénzért a maffia megtalál BÁRHOL
  • [HUN]PAStheLoD
    hát ja :)
  • PResident Evil
    muszáj
  • Buddy
    hétfőn megyek a milliókért.....ja, hogy nem is tettem szelvényt...hmm.....na akkor illegálisan teszem ezt
  • PResident Evil
    na megtettem a tuti számokat, enyém a lé :P
  • cSuwwi
    Nálunk a családban 1x volt egy 3-as, kb. 3-4 éve, akkor ért valami 5 rongyot, és néha egy-egy kettes, legutóbb a múlt héten :) Visszajött a szelvények ára.
  • [HUN]PAStheLoD
    nekem eddig volt egy kettesem :)) de ezt is elkavarta öcsém szal elmaradt a nagy nyereményem (770 Ft vagy mennyi) :((
  • cSuwwi
    Ha megnyerném az ötöst, szétszortíroznám jópár bankba (mo.-on az összesben lenne számlám, mert 150-200 millánál többet nem tennék egy bankba, mert ilyen összegre már nincs biztosítás, aztán "véletlenül" adminisztációs hiba történt, és úszott a lé...), menne Svájcba is (ahol csak zsebpénz :)), és 1-2 baráttal, barátnővel egy fasza kis világjáró túra, úgy 1 év időtartamban, és csak 1 db bankkártyát vinnék magammal.

Persze ehhez nem ártana lottóznom is...
  • [HUN]PAStheLoD
    hát a legtöbb magyar bank már nem is magyar..
  • Dzsini
    és a legtöbb nagy banknak azért van magyarországi fiókja
  • [HUN]PAStheLoD
    nyertes által megadott Magyarországon működő bankban nyitott bankszámlára, átutalással történő kifizetését

ja nem! :) szal citibank ba kell vagy olyanba ami van itthon is meg schweiz- ba is
  • [HUN]PAStheLoD
    nem tudom felvenni KP-be :(((

és csak magyar bankba lehet utalni ezexerint
  • Taranov
    Vagy a Szerencsejáték emberétől.

De egyébként nem olvastam el, amit Dzsini írt, de bizonyára ők átutalják, azaz a Szerencsejáték erté :)
  • Dzsini
    ami érdekes, mert pont az SZRT egyik embere beszélt arról hogy külföldre érdemes utalgatni...

lehet hogy van a 'kiemelt kiemelt' nagynyeremény :o)
  • Dzsini
    nem :)
    SZRT szabályzat az ötöslottóra:

14.§ A nyeremények kifizetése

(1)A nyeremény-kifizetés során a nyeremény nagyságától függően kétféle nyereményt különböztet meg az SZRT. Ha egy sorsjegyen egy sorsolásra megjátszott több ötöslottó alapjáték is nyereményre jogosult, ezen nyeremények összege az alábbi megkülönböztetés szempontjából (a joker játékon elért nyeremény kivételével) összeadódik.

a./ Kisnyeremény: Az olyan egy sorsjeggyel egy ötöslottó sorsoláson elért nettó nyeremény, melynek kifizetendő értéke nem éri el a 100 000 Ft-ot (azaz egyszázezer forintot).

b./ Nagynyeremény: Az olyan egy sorsjeggyel egy ötöslottó sorsoláson elért nettó nyeremény, melynek kifizetendő értéke 100 000 Ft (azaz egyszázezer forint), vagy a felett van.
    Az a./ és b./ pontbeli 100 000 Ft-os összeghatár módosulhat, amennyiben az SZRT azt a bevezetés előtt 10 nappal az SZF-nek bejelenti és a játékosok számára széles körben meghirdeti.

(2) A kisnyeremények kifizetésének részletes szabályai az egyes játékmódok leírásánál találhatók meg.

(3)A nagynyeremény csak a játékos által benyújtott nyereményigénylésre kiadott kifizetési engedély alapján fizethető ki. A nyereményigény bármelyik terminállal rendelkező értékesítőhelyen benyújtható az átvételi igazolás illetve a játékot tartalmazó kódazonosítású technikai sorsjegyhez tartozó bankkártya vagy Szerencsekártya egyidejű bemutatása mellett. A nyeremény kifizetésére csak a központ írásbeli engedélyének megérkezése után kerülhet sor, a kifizetés a sorsolást követő harmadik héten , legkésőbb a harmadik hét 2. munkanapján kezdődődik.

(4)A nagynyeremények kifizetése a nyeremény összegétől függően az alábbiak szerint történik:

a./ A 100 000 Ft ? 2 000 000 Ft közötti nagy összegű nyereményeket az SZRT által feljogosított kifizetőhelyek (lottózók és a magánlottózók) fizetik ki, közülük a játékos jelöli ki az esetében készpénzben kifizetést teljesítő helyet. Amennyibe a játékos igényli, a kifizetés átutalással is teljesíthető, a játékos által megadott Magyarországon működő bankban nyitott bankszámlára.

b./ A 2 000 001 Ft ? 40 000 000 Ft közötti jelentős összegű nyeremények teljes összege átutalással kerül kifizetésre a játékos által megadott Magyarországon működő bankban nyitott bankszámlára. A játékos a nyeremény felvételét az SZRT jelentkezési hely szerinti illetékes területi igazgatójával, illetve Fővárosi Értékesítési Régión belüli jelentkezés esetén a központ illetékes vezetőjével egyezteti. Készpénz felvételére ez esetben nincs lehetőség.

c./ A 40 000 000 Ft feletti kiemelten nagy összegű nyeremények esetén az SZRT központja egyezteti a nyertessel a nyeremény biztonságos, a nyertes által megadott Magyarországon működő bankban nyitott bankszámlára, átutalással történő kifizetését. Készpénz felvételére ez esetben nincs lehetőség.
  • [HUN]PAStheLoD
    ja... :)

de ha megkéred őket odaadják KPben?
  • Dzsini
    sajnos ha nem otthon párnahuzatban tartod a pénzt akkor más is tud róla... dehát ezért kell szétpakolni, és bízni egy nagynevű bankban... ahol ez a tizenpármillió euro nem nagy pénz
  • [HUN]PAStheLoD
    hát azért svájc elég biztonságos. mivel ott négy milliárd nem olyan nagy pénz
  • [HUN]PAStheLoD
    ja bocs nem úgy értettem .. .szal 5%-os kamat az az az egészet mexorzom 0.05-el és ennek vettem a 365-ötödét ... szal így számoltam
  • Frank99
    attól még, ha erre a számra a másik oldalról utalnak, lesz valaki aki tudja kié.

tuti...
  • Dzsini
    "majd azt mondják, hogy VÉGRE volt egy 5-ös, oszt kész."
    ha jól csinálják (nagyon remélem) akkor tényleg csak ennyit fog bárki tudni róla...
  • Dzsini
    most nézegettem svájci bankokat, télleg nincs...(idáig nem tudtam erről) olyan van, hogy megvan a név meg minden, de biztos helyen (nem hálózaton, csak a vezérig. meg x másik ember által) eltárolják a nevet, de bárki számára csak egy számként szerepel.
  • Frank99
    én is így gondolom, de biztos van a bankban valaki, aki megtudja, hiszen minden utalás indításakor látja min. 1 ember, hogy hova mi jött, vagy ment.

és akkor már csak egy kotyogós lunnya kell, hogy elmondja, hogy Gipsz Jakab, zalaegerszeg nyerte a 4 milliárdot és elutalta Svájcba.

akkor meg a maffia jön, és elrabolják agyerekedet...

amúgy sztem ezt a pénzt NEM fizetik ki senkinek sem.

majd azt mondják, hogy VÉGRE volt egy 5-ös, oszt kész.

sosem tudod meg valóban volt-e és megkapta-e a pénzt..
  • Frank99
    a WTC gond óta NINCSENEK név nélküli számlák...
  • szando
    meg lehet oldani
    nem kell mo-ra tenni a pénzt
  • Frank99
    sokkal jobb lenne, ha nem egy ember, hanem mondjuk 100 ember nyerné ezt meg.

ezzel nem egy embernek okozna a történet HATALMAS problémát,
    henem 100 embernek és családjának az életének a rendbetételét.

ugyanis nem hiszem, hogy a névtelenséget garantálni tudják, mivel Mo-on is az ÖSSZES számla nevesített, és előbb vagy utóbb valaki elkotyogja, ha ide+ide jött pár száz milka...

aztán jön a maffia+ a rokonok+szomszédok stb.stb....
  • TheZsenyka
    Egy nagy rakás ingatlant vásárolnék/építenék különböző érdekövezetekbe tartozó területeken és bérbeadnám őket.
  • Dzsini
    Svájc se ad nagyobb kamatot, az EU alapkamathoz igazodnak, az alatt van .5%-al a betétkamat lekötött pénzre.
  • szando
    oké akkor :D én vagyok a hülye
    szóval nem lenne probléma, csak okosan kell bánni a pénzzel. sok ember van, akinek ennél több pénze van, mégse lopják el tőle :D
  • Blasta
    4 milliárd az NÉGYEZER MILLIÓ!
    Azaz egy négyes és kilenc nulla :-D
  • Blasta
    De mire berakod, marad belőle 3 milliárd, mert utaztál, lakást vettél, kocsit vettél, nőztél :-DDDDDD
  • szando
    Svájc nem eu...
    várjatok már, a négymilliárd az nem 400 000 000? vagy én vagyok a nagyon hülye?
  • Shaman
    4.000.000.000-nak a 3 %-a az 120.000.000 ft. ez osztva 12-vel: 10.000.000. ft. Azaz havi szinten 10 milliót kapnál. Az mán nem rossz pénz,s csak 3%-os évi kamattal számoltam.
    Ez napi szinten 333.333 ft. (30 nappal számoltam)
    tehát neponta bö háromszázezer forintod lenne. Nehogymá az ne legyen elég!!
  • szando
    Jaja, szét kell szórni különböző országokba, különböző bankokba mondjuk 100-200 milliónként. Azért előtte egy pénzügyi szakembert nem árt megkérdezni.
    Az ingatlan azért elég rizikós dolog, ha nem vagy elég tájékozott, könnyen rábaszhatsz... azért meg kell próbálni, de szvsz nem szabad nagyon sok pénzt ebbe fektetni. Én maradnék a banki kamatoknál, azokból is simán megélnék... Ja, és biztos, hogy olyan kevés embernek mondanám el, amennyinek csak lehet (lásd Móricz: Rokonok :D), és elpatannék egy időre innen az is tuti.
  • Dzsini
    de te havit mondtál... az évi 3%ot oszd el 12vel lécci...
  • [HUN]PAStheLoD
    ezért mondtam 5öt
  • Dzsini
    havi 5%? ÉVI 9.5 a banki alapkamat magyarországon, EU-ban 2.5-3...