1242
Szerencsejáték
-
#110 juhuhuhujjj... de mekkora :D -
#109 majd vmi román megnyeri.....de akkor lincs lesz :) -
#108 bázzegh esélyem se volt, mert elfelejtettem tenni... -
#107 akkor még nem volt minden szelvény számítógépes rendszerben, hanem volt a régi 'papiros' is... most már csak gépes eredmény van, az meg max 1 óra alatt lefut... -
Xboxman #105 Montam már ,hogy nekünk kb. 1éve volt egy négyesünk?:P
Bazzeg ha 1 számot sikerül még jól beikszelni nem itt baszom a rezet hanem a bahamákon -
#104 Megint nincs ötös a lottón, wazzeg!!!
A jövő héten csak 4600 millió forintocskát lehet nyerni...
De ha valami lottóturista elviszi, akkor... ;) -
#103 Na közeledik a péntek.
Topic UP! :-) -
#102 értem én a viccet, de nem szeretem :-))) -
#101 swejci!! :DDD LOL :DDD -
#100 hát ez gigaLOL -
#99 kérheted államkötvényben meg ilyesmiben is,nem csak átutalják a számládra,valamint felveheted kpben :-) vmi 2-3tonna 20ezres,azzal meg kilógsz nyugatra,hol ez fel se tűnik,mint alant megtudhattuk :-D -
#98 csak kedden :-) -
#97 ETTŐl többet ne várjál. :-()
nézz be a pol-fórumba, majd meglátod ki Ő... -
#96 addigra már elköltöm az egészet új videókártyára ;) -
#95 a szomoru csak az hogy te már most ugy gondolkodsz mint aki megnyerte....
ezzekkel a dakota mondásokkal meg hagyjál :))) -
#94 Minél kevesebb van az embernek, annál kevesebbet akar.
Minél több van az embernek, annál többet akar.
Ha megnyernéd, te se a mai fejeddel gondolkodnál. -
#93 bazz nem a legdrágábbra kell vágyni te maki, milyen keresztény vagy te? moho? -
#92 na
szal ez a 4 milliárd nem túl sok ahhoz, hogy ezért rádálljanak.
ennél nagyobb pénzek (13 milliárd...) hozzák őket izgalomba, és kifinomultabb módszereik vannak...
szal, én nem paráznék :)
-
#91 a sajtó az egy nagy maffia.
dehogy zárja ki egymást... -
#90 te ronda majom, sehonnan sem hiányzol...
mennyé' vissza rajzolgatni a Pol. fórumba, többek között miattad nem járok oda, te korlátolt...
Itt is te lettél egy nap alatt az ész...
-
#89 úristen ez titokban kellett volna tartanod... na most már mind1, már mindenki tudja, hogy nyertél, úgyhogy rettegj, mert MEGTALÁLUNK... -
#88 Úgy látom, ez a topic majd csak a pénteki nap közeledtével fog újra feléledni :) -
#87 Inkább ők, mint a maffia :)
A kettő pedig szerintem kizárja egymást.
Ha érzik, hogy mániákusan nyilvánosság-buzi vagy, nem szállnak rád. -
#86 "Minden apró jelre a sajtóhoz rohansz. Kölcsönös előny. Nekik megvan a sztori, neked megvan a nyugalom."
nyugalom a sajtóval a nyakadban??? valahol nagyon el vagy tévedve :o)))) -
#85 te nem vagy komplett... -
#84 akkor meg a maffia jön, és elrabolják agyerekedet
Megoldás: Minden rokonnak odautalni 20-30 milliót azzal, hogy ezt arra kapják, hogy saját biztonságuk felöl gondoskodjanak. Oszt szasz :) -
#83 összegre már nincs biztosítás, aztán "véletlenül" adminisztációs hiba történt, és úszott a lé
Éppen ezért nem bankban kell tartani a pénzt, hanem mondjuk ingatlanokban. Mindegyikre megkötött biztosítással. -
#82 ennyi pénzért a maffia megtalál BÁRHOL
És?
A budai hegyoldal tele van nagyon gazdad emberek luxusvilláival. Amerikában az emberek büszkék arra, ha tudják róla, hogy gazdagok.
A maffia ellen pedig van egy nagyon jó orvosság. Minden apró jelre a sajtóhoz rohansz. Kölcsönös előny. Nekik megvan a sztori, neked megvan a nyugalom. -
#81 befeketetni? minek?
ennyi pénzből simán végigéled az életed gond nélkül úgy, hogy még az unokáknak is marad...
Ennyi pénzből veszel egy Beverly Hills-i házat, esetleg valamilyen Yacht-ot, és máris nullán vagy. Nem olyan sok pénz, ha így nézzük.
Nem költekezni kell belőle, hanem minél nagyobb rendszeres havi bevételt kihozni belőle. Ez lehet cégbevétel, kötvénykamat, bármi. -
#80 pár honapod van hogy nyis egy svájci számlát, ők meg oda küldik a pénzt ahova mondod, nem?
Csak magyar bankba utaltathatod.
És csak forintban. -
#79 Ezzel csak az a gond, hogy ha megnyerted és mész tanácsot kérni, akkor máris tudják a neved vagy ismerik az arcod.
Európai viszonylatban az a 16-17 millió euró semmi se. Nem igazán keltene feltűnést senki ennyivel nyugaton. -
#78 jah... :D
-
#77 csak hétfőn vehetem fel a zsét :( -
#76 Erre szokták mondani, hogy "kezdők" szerencséje :))) -
#75 gihihi! Életemben először vettem lottót és nyertem 15,426 forintot :)))
23 25 28 bejött :))))))
-
#74 nyehehehehe :D -
#73 pfff...p
7 13 38 49 57
4 22 26 58 67 :) -
#72 Két hete bejött volna a 23 25 :) -
#71 a 23-as és a 66-os bejött -
#69 Ja, de én felveszem a 2 darab kettes után a hatalmas nyereményt...