1242
Szerencsejáték
-
#151 :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#150 Mi van az álladdal már megint?!?!?!?! -
#149 akkor az állam keres egy még nagyobb botrányt, ami nem az állam botránya lesz....so simple :) -
#148 De ha botrány van a lottó körül, botrány van az állammal. :-) -
#147 lottó = állam
nincs és nem is lesz "PÁPÁ" :-) -
#146 De ilyesmivel szerintem elég könnyű lebukni.
És csak egyszer buknak le vele, utána PÁPÁ lottó... :-D -
#145 pontosan erre gondoltam én is... -
#144 Jaaj, nem úgy értem.
Ha nem tapintható ki a szám, akkor tényleg lehet ez a "minden golyó egy kis monitor" húzás... -
#143 Mert nincs olyan festék, aminek a vastagsága 0,0000 pikométer. :) Ha meg olyan, mint a dobókcokáknál, hogy egy mélyedésben van egy külön darabka, akkor meg még jobban rütykös lenne. -
#142 Síkban semmiképp nem lehet
Miért nem? -
#141 Síkban semmiképp nem lehet, de szerintem ember képtelen kitapogatni rajta a számokat. -
#140 Most tényleg. Síkban vannak a golyókban a számok? -
#139 Ja az lehet, még nem lottótam vidéken. -
#138 Ezt értem, ettől függetlenül vidéken, egy-két helyen nincs online kapcsolat, a szelvényeket (vagy valamilyen másolatát) fizikailag elszállítják feldolgozásra. -
#137 De a számok nem homorúak, hogy homborúak rajta?
Simán nyomtatva vannak? Mert ha igen, akkor ez tényleg lehetséges. Viszont akkor minél szélesebb körben terjeszteni kell ezt a teóriát.
Hogy vagy megmutassák, hogy nem síkban vannak a betűk, vagy ha abban vannak, akkor cserélhék le...
Mert ebben tényleg lehet valami... -
#136 De nem, mert beadod a szelvényt, aztán visszakapod, már nem az az indigós megoldás van. Beregelik a számítógépbe, aztán nyomnak egy blokkot róla. -
#135 Vannak offline lottózók is. (legalábbis nemrég még voltak) -
#134 Tegyük fel, hogy mindegyik golyóban van egy kis elektronika + vevő egység + kijelző (maguk a számok).
Hmmmmmmmmmm...
Ebben lehet valami... -
#133 Ezeket egyenként nézik át emberek
Mit? Fizikailag nincsnek szelvények!
Csak nálad :) -
#132 Oké, persze, ki tudják számolni.
De kit érdekel ez?!
Mit számít?
SEMMIT sem számít, semmit sem bizonyít. -
#131 szerintem nem... 12 000 000 * 5 * 2 byte -on le lehet tárolni ami nem vészes... ezen megnézni hogy melyiket jáccották meg és hányszor.. aztán már csak a húzás van hátra (vagy azt már előtte tuggyák? ) -
#130 Egyébként szombaton délután 5ig lehet feladni a lottót, a nagy érdeklődlésre való tekintettel. A sorsolás után 1 órával szokták nyílvánossága hozzni, hogy volt-e ötös a héten, de már előtte is tudják. Ha 5kor van "urnazárás" akkor is max 2 óra alatt kiderítik abból a tízensok millió szelvényből hogy melyik kombinációt nem játszották meg. Szóval szvsz nem emberkék nézik a cuccos, hanem valami überfasza géppel ( gépekkel) végeztetik a melót. (Az én 500-as cerkámmal egy kicsit sokáig tartana ugyanez, kb. 1 hét múlva mondanám meg, hogy volt-e az előző héten ötös. :)) -
#129 nem gondolta komolyan :) -
#127 hát nem tudom, csak egy ötlet volt.
én így csalnék :)
-
#126 Ok, lehet, hogy géppel csinálják, sőt jobban belegondolva valszeg gppel.Akkor marad az első üzim... -
#125 ezt komolyan mondod? nem hiszem... -
#124 2003???? -
#123 Milyen géppark?
Ezeket egyenként nézik át emberek, semmi gép nincs.
Tudtommal... -
#122 "max egy részét"??
sztem elég jó gépparkjuk van, szal ez nem lehet probléma
-
#121 Az meg a másik, hogy a sorsolás elött nem tudják, hogy milyen kombinációkat nem játszottak meg, mert ha jól tudom szombat délig lehet leadni, este már húznak.
Nem tudják kideríteni, max egy részét... -
#120 Nem, mert a golyókat ez a bizottság leellenőrzi.
Képzeld el mekkora botrány lenne abból, ha kiderülne.
Ha mondjuk a bizottság észrevenné a turpisságot.
Vagy ha nem tudnák lefizetni az egyik ilyen ürgét. (elképzelhető)
Nem rizikózhatják ezt meg. -
#119 ez jutott eszembe:
van ugye 90 db golyó, amit kihúznak. Tegyük fel, hogy mindegyik golyóban van egy kis elektronika + vevő egység + kijelző (maguk a számok).
Az ugye tény, hogy húzás előtt már tudják, hogy melyik kombót nem játszotta meg senki. Innentől lehet befolyásolni a sorsolást, akár úgy is, hogy Kis István, vagy Nagy Lajos..bla-bla, a "sorsolási bizottság" tagjai semmit nem tudnak erről, és így a sorsolás legálisan zajlott le.
nem? -
#118 ökör :) -
#117 ott már nem csak ököl lesz :) -
#116 majd érezheti a magyar öklök ingeranciáját -
#115 a román lottó kb 600 millió ft körül mozog.....jó hogy ingeranciát érez az ittenire :) -
#114 nyerje el a román lottót de ne az enyémet ! -
#113 kis hazafias érzelmű :))))) -
#112 alap:) -
#111 beszállnál, mi? :))))))))