1242
Szerencsejáték
  • Galy
    :-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Loál János #150
    Mi van az álladdal már megint?!?!?!?!
  • Galy
    akkor az állam keres egy még nagyobb botrányt, ami nem az állam botránya lesz....so simple :)
  • Blasta
    De ha botrány van a lottó körül, botrány van az állammal. :-)
  • Galy
    lottó = állam

nincs és nem is lesz "PÁPÁ" :-)
  • Blasta
    De ilyesmivel szerintem elég könnyű lebukni.
    És csak egyszer buknak le vele, utána PÁPÁ lottó... :-D
  • Galy
    pontosan erre gondoltam én is...
  • SoDI---
    Jaaj, nem úgy értem.
    Ha nem tapintható ki a szám, akkor tényleg lehet ez a "minden golyó egy kis monitor" húzás...
  • I.C.ram
    Mert nincs olyan festék, aminek a vastagsága 0,0000 pikométer. :) Ha meg olyan, mint a dobókcokáknál, hogy egy mélyedésben van egy külön darabka, akkor meg még jobban rütykös lenne.
  • SoDI---
    Síkban semmiképp nem lehet

Miért nem?
  • I.C.ram
    Síkban semmiképp nem lehet, de szerintem ember képtelen kitapogatni rajta a számokat.
  • SoDI---
    Most tényleg. Síkban vannak a golyókban a számok?
  • I.C.ram
    Ja az lehet, még nem lottótam vidéken.
  • Pempő
    Ezt értem, ettől függetlenül vidéken, egy-két helyen nincs online kapcsolat, a szelvényeket (vagy valamilyen másolatát) fizikailag elszállítják feldolgozásra.
  • SoDI---
    De a számok nem homorúak, hogy homborúak rajta?
    Simán nyomtatva vannak? Mert ha igen, akkor ez tényleg lehetséges. Viszont akkor minél szélesebb körben terjeszteni kell ezt a teóriát.
    Hogy vagy megmutassák, hogy nem síkban vannak a betűk, vagy ha abban vannak, akkor cserélhék le...

Mert ebben tényleg lehet valami...
  • I.C.ram
    De nem, mert beadod a szelvényt, aztán visszakapod, már nem az az indigós megoldás van. Beregelik a számítógépbe, aztán nyomnak egy blokkot róla.
  • Pempő
    Vannak offline lottózók is. (legalábbis nemrég még voltak)
  • SoDI---
    Tegyük fel, hogy mindegyik golyóban van egy kis elektronika + vevő egység + kijelző (maguk a számok).

Hmmmmmmmmmm...
    Ebben lehet valami...
  • SoDI---
    Ezeket egyenként nézik át emberek

Mit? Fizikailag nincsnek szelvények!
    Csak nálad :)
  • SoDI---
    Oké, persze, ki tudják számolni.
    De kit érdekel ez?!
    Mit számít?
    SEMMIT sem számít, semmit sem bizonyít.
  • [HUN]PAStheLoD
    szerintem nem... 12 000 000 * 5 * 2 byte -on le lehet tárolni ami nem vészes... ezen megnézni hogy melyiket jáccották meg és hányszor.. aztán már csak a húzás van hátra (vagy azt már előtte tuggyák? )
  • cSuwwi
    Egyébként szombaton délután 5ig lehet feladni a lottót, a nagy érdeklődlésre való tekintettel. A sorsolás után 1 órával szokták nyílvánossága hozzni, hogy volt-e ötös a héten, de már előtte is tudják. Ha 5kor van "urnazárás" akkor is max 2 óra alatt kiderítik abból a tízensok millió szelvényből hogy melyik kombinációt nem játszották meg. Szóval szvsz nem emberkék nézik a cuccos, hanem valami überfasza géppel ( gépekkel) végeztetik a melót. (Az én 500-as cerkámmal egy kicsit sokáig tartana ugyanez, kb. 1 hét múlva mondanám meg, hogy volt-e az előző héten ötös. :))
  • Galy
    nem gondolta komolyan :)
  • Galy
    hát nem tudom, csak egy ötlet volt.

én így csalnék :)
  • Blasta
    Ok, lehet, hogy géppel csinálják, sőt jobban belegondolva valszeg gppel.Akkor marad az első üzim...
  • Galy
    ezt komolyan mondod? nem hiszem...
  • Galy
    2003????
  • Blasta
    Milyen géppark?
    Ezeket egyenként nézik át emberek, semmi gép nincs.
    Tudtommal...
  • Galy
    "max egy részét"??

sztem elég jó gépparkjuk van, szal ez nem lehet probléma
  • Blasta
    Az meg a másik, hogy a sorsolás elött nem tudják, hogy milyen kombinációkat nem játszottak meg, mert ha jól tudom szombat délig lehet leadni, este már húznak.
    Nem tudják kideríteni, max egy részét...
  • Blasta
    Nem, mert a golyókat ez a bizottság leellenőrzi.
    Képzeld el mekkora botrány lenne abból, ha kiderülne.
    Ha mondjuk a bizottság észrevenné a turpisságot.
    Vagy ha nem tudnák lefizetni az egyik ilyen ürgét. (elképzelhető)
    Nem rizikózhatják ezt meg.
  • Galy
    ez jutott eszembe:

van ugye 90 db golyó, amit kihúznak. Tegyük fel, hogy mindegyik golyóban van egy kis elektronika + vevő egység + kijelző (maguk a számok).
    Az ugye tény, hogy húzás előtt már tudják, hogy melyik kombót nem játszotta meg senki. Innentől lehet befolyásolni a sorsolást, akár úgy is, hogy Kis István, vagy Nagy Lajos..bla-bla, a "sorsolási bizottság" tagjai semmit nem tudnak erről, és így a sorsolás legálisan zajlott le.

nem?
  • PResident Evil
    ökör :)
  • Buddy
    ott már nem csak ököl lesz :)
  • PResident Evil
    majd érezheti a magyar öklök ingeranciáját
  • Buddy
    a román lottó kb 600 millió ft körül mozog.....jó hogy ingeranciát érez az ittenire :)
  • PResident Evil
    nyerje el a román lottót de ne az enyémet !
  • Buddy
    kis hazafias érzelmű :)))))
  • PResident Evil
    alap:)
  • Buddy
    beszállnál, mi? :))))))))