1242
Szerencsejáték
  • a.carkey
    Milyen furcsa, hogy el akarják adni külföldieknek! Haver a havernak, ahogy nálunk szokták. Megoldás. Egy jó nagy balhé, ami során kiderül: csaltak. Röhej, hogy hilyen régóta nem volt ötös és ennyien játszanak. Tuti, hogy - mivel Magyaroszágon vagyunk - csalás van. Szerintem is simán meg lehet azt csinálni, hogy azok jönnek ki, amelyeket senki sem jelölt. Milyen érdekes, azóta vannak ekkora nyeremények, ekkora pangás az ötösök terén, amióta a számítógép tárolni tudja a megjátszott számokat ... Nem írom tovább, mert még elvisznek vagy egyebek ... :)
  • [DFL]vajdi
    ugyis az lesz hogy odaadják valami burzsujnak a pénzt a végén :P
  • [DFL]vajdi
    felettébb érdekes hogy régen mennyi találat volt, most meg ennyi ideig semmi.
  • Aramir
    nem
  • csabawarchief
    lett most 5ös?
  • Aramir
    Hmm-hmm, ha jobban meggondolom te a ötös kihúzásának elkerülésére gondoltál...
    Eh, mindegy.
  • Aramir
    Ejj, nemár... Hány golyot kéne méregetnie meg fogdosnia annak, akik kihúzza. Gondolod, hogy egyből megfogják a 99 golyóból azt az ötöt? Pár másodpercig szoktak turkálni benne.
  • The Garrett
    ezt mi is megtettük 2-3 hete :)
  • skristof
    hejj
    sztem se tiszta az ügy...
    nem lehet, h nem digitális csalásban kell gondolkozni?
    pl mi van ha vmi fizikai csalás? pl suly, vagy esetleg hőmérséklet?
    embert meg nem nehéz találni, aki kihuzza! :P
  • Aramir
    Miért? Ugyanannyi az esély erre a kombinációra, mint bármely másra. Egy kettesem azért így is lett.
  • sanzik
    lol szamok,megint
    tuti kamu :DDD
  • Láma!
    Enyém lesz a főnyeremény!!
    A többi mehet a sunyiba!!
  • Besz
    Múltkor előttem egy csávó 35 ezerért vett lottót. Tele volt aranyláncokkal. A kocsija sem volt elég olcsó darab. Csak 45 percig tartotta fel a sort. Tiszta ideg volt mindenki. Miközben a nő egyesévél tuszkodta be a szelvényeket az amúgy is lassú gépbe, odajött a haverja, és odaadott neki még egy köteget. Mikor végül letette az ötezreseket az asztalra, a nő elkezdte vizsgálgatni, hogy nem hamis-e véletlenül. Páran a sorban már nem bírták tovább: amikor ki akart menni, majdnem összeverekedtek. Egy nagydarab ember meglökte egy kicsit az ajtónál. De aztán csak szimpla anyázással, meg egyéb káromkodással zárult az ügy.

Hát remélem nem egy ilyen viszi el a nyereményt. (Hanem mondjuk én.)
  • [HUN]PAStheLoD
    megvan hogyan lehet lenyúlni az egészet :)

hamisítani kell egy ilyen visszaigazolót és azzal verni a blikknél az ajtót hogy te feladtad a számokat DE nem nyertél :D
  • cSuwwi
    Jah, kitölt egy szelvényt a helyes számokkal a sorsolás után, aztán telefon a blikknek, és ha hihetően elsírja, hogy ezt bizony a sorsolás előtt töltötte ki, fizet neki a blikk a fasza storyért, az újság is meg a csaj is jól jár, ráadásul még 1 napra hires is lehet. (Pláne ha utánna meghívják a mónikasóba.) Igazi médiamocsok. Brrr. :I
  • Kata
    5 15 57 80 87
  • RelakS
    1,3,5,7,9 ^_^ &Ð
  • Shaman
    86,87,88,89,90
  • Pyx #177
    1, 2, 3, 4, 5 ^.^
  • Sephi
    5,15,17,22,23
  • G@b0r
    Ettől függetlenül szerintem sem kizárt, hogy kamu az egész és lenyúlja az állam a befolyt összeget.
  • G@b0r
    1 a 40 millióhoz az esély arra, hogy ötösöd lesz és minden héten kb 10 millió szelvényt adnak el tehát elvileg havonta 1 ötös lenne a normális. Csak azt is figyelembe kell venni, hogy a 10 millió szelvényből 9 millión ugyanazokat a "szokványos" számokat ixelik be. Viszont az 5 nyertes szám szinte soha nem számít szokványos számnak. pl 2 hete 23, 25, 28 :). Ja és ráadásul csak most van ekkora eladás, mivel az ország lottólázban ég. Ha valaki megnyeri az ötöst utána hónapokig nem fog 1 millió fölé menni az adott héten eladott szelvények száma. A lényeg, hogy szerintem teljesen reális, hogy már lassan egy éve nem nyert senki...
  • PResident Evil
    lutrizzatok :D
  • Daniel
    3,7,21,27,37
  • PResident Evil
    öregapád véletlenül nem lottó nyertes ? :)
  • PResident Evil
    naugye !
  • Dynamic
    Ez nagyon kockázatos dolog.Mi van ha kiderül?Elég súlyos következményei lennének azon túl, hogy Mo-n soha a büdös életbe nem játszana senki semmiféle szerencsjátékot.Ráadásul hogy csinálják meg, hogy azokat a golyókat húzzák ki amelyek nekik kellenek.Mondjuk valami technikát kifejlesztenek, ami olyan számot mutat a golyóba amilyen kell.Ezt valakiknek megint csak meg kell csinálni, amihez újabb beavatottak kellenek.És ahol már sok beavatott van ottelőbb-utóbb kiderül valami.
    A másik meg az, hogy 10-20 éve is voltak hosszú időszakok amikor nem volt ötös, csak mivel nem volt halmozódás, nem tűnt fel senkinek, hogy már egy fél éve nem nyerte meg senki az ötöst.
  • Dynamic
    Ilyen történetek 2 hetente napvilágot látnak, már kb. 100-at hallhattunk.Érdekes, hogy a nyertes szelvényt valahogy mindig elfelejtik leadni, vagy elveszlik, vagy éppen zárva volt a lottózó stb.Aki ilyen történettel megy egy újsághoz, azt első körben elhajtanám a francba.
  • cSuwwi
    csak = csaj
  • cSuwwi
    Volt a Blikkben asszem vagy 3-4 hete egy csak, aki a lottószelvényén bejelölte az 5 nyertes számot, csak balszerencséjére nem adta fel időben a szelvényt.
    Véletlenül kihúzták a számait, ő meg a falat verte... Speciel én megőrűltem volna, bár szerintem a csaj is közel állhat hozzá... (persze ha igaz)
  • Buddy
    vagy ha egy sem, és egy románé az 5-ös szelvény :)
  • Dynamic
    Vagy ha van mind az öt, de a múlt heti szelvényket nézem:)
    (minden héten más számokkal játszunk)
  • sanzik
    az sokkal szarabb erzes lett volna ha sorban megvan az elso negy szam es az otodiket nem talalod el !
    :DDD
  • dikki*yysw
    Pedig ezek kurva alap számok.
  • Dynamic
    12,28,34,61,70
    Ilyen számok és továbbra sincs ötös!!
  • Dynamic
    Nézem a sorsolást.Első szám 61-es.Ez van!Második 28-as.Ez is van!Itt már hangosan röhögtem.Pillanatokat alatt egy Ferrari ülésén találtam magam ahogy kocsikázok az 58 szobás villámhoz.Közben harmadik szám 70-es.Ez nincs!A kurva anyját!
  • RelakSfromhome
    2db 2-es...
  • Augustus Gigo
    gebasz 3asom van, ha igazak a számaid:))))))))))))))
    Mennyit vizet nem tudja vki?
  • Dzsini
    12,28,34,61,70
  • ThePartyFace
    EZAZZZ!