1242
Szerencsejáték
-
#238 aludj jól -
#237 na látod... ezért én el is megyek aludni :(( -
#236 az tuti, hogy más lenne:) -
#235 hát de mért nem Te nyerted vagy Én?! most milyen más lenne -
#234 tuti :D -
#233 szerintem csuklik! -
#232 hát nem is tudom, szerintem én innék valami erősen alkoholos italt:D hányásig!!!:DD -
#231 hát de még a pénzt nem kaphatod meg. csak december 16-án utalják -
#230 már nem lennék az országban....... -
#229 Passz...
Paráznék, hogy megkapom-e -
#228 de gondoljatok bele, mit csinálnátok, ha tiétek lenne a nyertes szelvény. mármint most ebben a pillanatban... mert lekötni a figyelmét az embernek tuti nem tudná semmi -
#227 jah:) -
#226 Még jobban lennék, ha én nyertem volna meg. ;) -
#225 Köszönöm jól vagyok. :)) -
#224 Vgy tudja-e? -
#223 kíváncsi lennék, hogy most milyen hangulatban van a nyertes, vagy mit érez:) -
#222 5 milliárdot egy csöves nem tudna elinni, de még 1000 csöves sem. Én meg azt remélem, hogy nem egy köcsög lottóturista (főleg román) nyerte meg ezt a pénzt. -
#221 remélem az ötöst olyan nyerte meg aki tud is vele mit kezdeni, és nem egy hajléktalan csöves, aki csak elinná az egészet. persze ha így van akkor a legközelebbi kocsma nyerte meg az 5 mrd t.
-
#220 tavaly is igy karacsony elott vittek el az 5 os t. -
#219 wazzeg, nem elvitték :( Bár már ideje volt nagyon, mert igencsak bunda gyanús volt már ez az ötöslottó... -
#218 4, 15, 46, 49, 59 -
#217 én egy szelvényt tettem, nem tudom milyen számokat, és azt sem tudom, miket húztak -
#216 aggyá kőccsön!!!!!! :P -
#215 franca....... -
#214 az enyém az enyém:D -
#213 Van ötös a lottón -
#212 de nagyon ideje volt már. -
#211 ja már látom közbe:) -
#210 Most mondták be az MTV1-en. -
#209 ezt hol láttad? -
#208 Na vegre! -
#207 Elvitték az 5 milliárdot, 1 szelvénnyel!! -
Dora #205 Máég mindig nem nyert senki!!!
De csak azért, mert még nem játszottam :)))) -
#204 engem nem is az zavar,hogy csalnak vagy nem,mert tegyuk fel csalnak azert,hogy feltornazzak a nyeremenyt es igy tobb bevetele van az allamnak meg a Szerencsejatek Rt-nek is....
de vajon a vegen mikor bejelentik,hogy volt 5-os akkor ok nyuljak le az osszes penzt vagy tenyleg megnyerheti egy egyszeru halando ember is ???
-
#203 hát.. az ellenjegyzőket a legkönnyebb elhallgattatni akik ott állnak a cuccos mellett.
De azért már egyre feltűnőbb ez a nagy nyeremény s hogy senki nem viszi el -
#202 Ennyire azért nem hülyék a Szerencsjáték Rt-nél. Ezt észrevehetné, aki közelről látja a golyókat.
Ha csalnak is, olyan ügyesen teszik, hogy külső ember nem jöhet rá. Óriási lebukás lenne!
szerintem nem csalnak.
-
#201 egyszerű.....földhöz kell egyet vágni "véletlenül"...és megtudjuk, mi van benne -
#200 Éppen ezért tartom én egy igen fontos kérdésnek, hogy vajon a számok homorúak/domborúak, vagy síkban vannak... -
#199 Valaki már leírta, és én is lehetségesnek tartom.
Mi van akkor, ha minden egyes golyó egy-egy kis adó-vevő parányi kijelzővel. Vagyis amikor valaki kihúz egy számot, abban a pillanatban MINDEGYIK, a tartályban lévő golyó ugyanazt a számot mutatja... -
#198 Najó, de hogy csalnak, miközben kézzel húznak?