1242
Szerencsejáték
-
#279 Lehet, hogy valami belvárosi omladozásból akar csinálni bevásárlóközpontot. Befektetésnek nem rossz ötlet.
De ha nem a saját tulajdonában lévő dolgot akar fejújítani, akkor egyszerűen elmebeteg.
MELYIK rádióban volt ez? -
TheZsenyka #278 Áhhhááááá... -
#277 EKKORA SATU HÜLYÉT!!!!!!!!!!!!!!!! Képes kidobni 4500 milliót valami szar épület felújítására!!!
megáll az ész!!!! -
#276 Attól függ, mit akar felújítani az emberünk. Nem biztos hogy kastély, stb. Lehet valami műemlék is (esetleg egy múzeum, vagy templom), ráadásul több ilyen műemlék is lehet. A csávóka azt mondta, hogy a szülei szelvénye a nyertes, akik külföldön élnek, de magyarok. Ő jelentkezett ma a rádióban, és a szjrt-nél is. 4.5 M ft-ot akar felújításokra elbaszni, a többiből meg gondolom élni. (Nekem elég lett volna az a 92 millió is, az 5 milliárd 92 millióból) ;) -
#275 Az összeg ekkora hányadát egyetlen egy dologra fordítani őrültség. Arról már nem is beszélve, hogy ha egy kastályról van szó (ki másról lenne), akkor meg ablakon kifobott pénz, ugyanis olyat már lehet szerezni néhány millióért is az államtól (vagy akár szinte pénz nélkül); felújítani, és közel ennyit költeni elég rá ötven év alatt! -
#274 lehet felújítat valami kaszinót :))) -
#273 Felhívta az állítólagos csóka ma délelőtt a Petőfi rádiót, és azt mondta, hogy 4.5 milliárdot valami ma.o-on lévő épület felújítására akar fordítani. Legalább magyar nyerte meg. ;) -
#272 Mindenkinek segíteni azzal, hogy adsz neki esélyt.
Ha elbassza, vagy nem fogadja el, akkor is nyugodt marad a lekiismereted, mert te nem mondtál nemet, innentől sajnálod :)
Én a rokonok fejenként 20 milliós vállalkozásaiba is csak úgy szabad fektetni pénzt, hogy előtte az ötleteiket megdumcsizod egy pénzügyi tanácsadóval. Ha az azt mondja, hogy "ez baromság", akkor rokonnak kell mondani, hogy "bocs, találj ki mást".
Ha meg egyetlen egy fenyegető telefon, vagy levél jönne, akkor arról a felvételt/másolatot rögtön el kell küldeni minden tévének/újságnak. A Magyar Hírlapban lévő embereket is csak azért nem meri bántani senki, mert közismertek! -
#271 Én a szüleimnek is kitalálnék valami munkát valami vállalkozásnál, és azért cserébe kapnák a nagy fizetést.
Jön egy hajléktalan? Adni kell neki 8 órás munkát, ami kicsivel több pénzt hoz, mint a legközelebbi munkásszállás díja menzával. Ha nem fogadja el, nem kell neki a pénz.
De önzetlenül senkinek egy fillért sem. -
#270 ...tied 20%... -
#269 Egyszerű.
1-) Teljes nyilvánosság, nem kell semmit titkolni. Sajtótájékoztató, riportok, stb... Ez a legjobb védelem a maffia ellen.
2-) Ha jön egy rokon, akkor azt kell mondanineki, hogy "oké, akkor legyen egy cég, te vezeted, kapsz rá 20 milliót, a tulajdonos én leszek, a cégvezető te, ha nyereséget termelsz, mied 20%, ha veszteséget, akkor ki leszel rúgva, de megkaptad az esélyt."
Vadidegen konyerálóknak pedig a kezébe kell nyomni egy nagy köteg papírt, hogy osztogasd, és kapsz óránként pénzt, ha kell a pénz :) -
#268 te mirol beszelsz?0 rol kezdte, de csak tessek lehet utanna csinalni. -
#267 Erről beszéltem. Ő sem lopással indított ám. Bazinagy tehetséges votl a programozáshoz is, meg az üzlethez is. Utálom, mikor az emberek irigységből utálnak valakit. -
#266 én nem mondadnám meg senkinek, hogy megnyertem:)))
de lehet, hogy anyámnak feltűnne, hogy porscheval járk iskolába?:) -
#265 ja, elég sokat keresett azzal, hogy lopott, hazudott és csalt, ellentétben a lottóötös nyertesével(vélhetőleg).
én ezért nem tisztelem géct! -
#264 Én annak a híve vagyok, hogy a gazdagság csak akkor jó, ha megdolgozik érte az ember, és lépcső fokozatok vanna a gazdagságában. Tehát nem egy csettintésre lett milliárdos.
Én ezért tisztelem Bill Gates-et is, sok emberrel ellentétbe, akik szimplán csak irigyek rá. -
#263 A pénz elő tudja csalni a vadállatot, abból is, akitől a legkevésbé tartasz. Eddig a lottóyertesek fele, mindig arra pnaszkodott, hogy a rokonok fosztották ki a saját pénzéből. -
#262 Én lazán nem állnék szóba senkivel a családom és a legközelebbi barátaimon kívül. Elköltözék valahova külföldre és csak velük tartanám a kapcsolatot. -
#261 Csak te nem veszed figyelembe, hogy vannak még a "barátok" is, aki jönnének kunyerálni, nem tudnád kiben biz meg stb. Beleőrülnél simán. -
#260 Persze, mert nekik van egy hátterük, meg ők tapasztaltak. Megnyernéd a lottót rögtön kitudódna, és nem lennének restek összeveretni a pénzért. -
#259 Ha mondjuk több villát veszel országszerte, esetleg európaszerte, már nincs gond, mert a kamat felét elviszi a rezsi :) -
#258 és nincs az a stressz, meg félelem
A Magyar Hírlap listájáról senki se retteg szerintem. -
#257 Egy havi kamatból kijön egy X5-ös BMW.
Egy luxusvilla egy egész éves kamat. És akkor már a rezsi (gázszámla a medence fűtéséhez, miegymás) jól el is viszi több mint egytizedét minden nap a kamatnak.
Egy yacht több éves kamat.
Szóval inkább a várakozás lenne idegesítő. :) -
#256 Mai viszonyok mellett, kb 7%-os a kamat, azaz 350k forint havonta. -
#255 Ez is nevetséges volt, hogy 33 milliót kamatozik havonta, mi a szart csinálsz ennyi pénzzel? Kamatos kamat ugye, azaz minden hónapban egyre többet kamatozik, ennyi pénzt marha nehéz ésszel elkölteni, úgy, hogy ne kergesd magad az örületbe. -
#254 Az is 250,000,- havonta, nettó. -
#253 60 millának, még talán jobban is örülnék, mert az is szépen kamatozik havonta, és nincs az a stressz, meg félelem. -
#252 lol :D -
#251 Jó, hogy leírtam ugyanezt.Ezt nem olvastam:))
Na mindegy.Jövő héttől lehet hajtani a 60 milláért.Milyen röhejesen hangzik már az 5 milliárdhoz képest.Ennyiért nem adok ki 150 Ft-ot:)) -
#250 Honan tudod, hogy egy nyertes volt?Az egy dolog, hogy egy db ötös szelvény volt, de pl. mi is 20-an játszottunk közösen a munkahelyen, több szelvénnyel.Tehát ha az egyik szelvényünk nyer, akkor 20-an osztoztunk volna a nyereményen, ami "csak" 250 millió fejenként:) -
#249 engem kurvára zavar, hogy ISMÉT csak egy nyertes volt
Mi a zavaró ebben?
Gondolj arra, hogy még ez az összeg is bőven a "nevetséges" 20 millió angol font alatt van. :) -
#248 hát... ez szégyenteljes :P -
#247 adjak egy kicsit belőle? -
#246 hetek óta most az egyszer NEM vettem, lottót.
erre bakker nem elvitték?
-
Takigabi #245 az gáz lenne ,biztos valami kreol bőrű román nyerte meg aki majd támogatja belőle a zsebeseket -
Cat #243 engem kurvára zavar, hogy ISMÉT csak egy nyertes volt. A multkori milliárdos összegü nyereménynél is csak egyetlenegy ötös szelvény volt. Nagyon nem tetszik. Egyébként a számok maguk jok voltak - a 46, 49, 59 csomo embernek a születési éve, amit mindig megjátszanak. -
#242 nekem muter betöri az ajtót, lélekszakadva mondaná de alig jön hangaj.. érted... nézek szét mi baj? kihalt meg? erre... elvitték az 5öst... mondom LOL ! -
#241 most milyen más lenne
Ha az ember belegondol, hogy valaki elviheti, de az nem én vagyok, idegesítő :)
Nem is gondolok inkább rá :) -
#240 mi más? -
#239 kösz.. (őszinte érzelmek, ugye cuncimókus)