1242
Szerencsejáték
-
#321 akkor hajnalban kettőkor a bank előtt....:) -
#320 akkor megdobhatnál egy pár millával! :) -
#319 MEGNYERTEM!!! -
#318 *kapálsz -
#317 jaja itt akpálsz az új rízsföldemen:) -
#316 jah, gondolom ;) -
#315 Már nem vagyok az országban... -
#314 na most mit kel ennyit szarakodni, adjátok ide nekme a pénzt, és kész passz ...:) -
#313 Tudják a címedet.
Na bumm. És?
Mit csinálnak?
Mert az nyilvánvaló, hogy nem otthon fogod tartani a pénzt :)
A Magyar Hírlap listáján lévő emberek többségének nyilvános a lakcímük. NA ÉS! -
#312 Nem hiszem, hogy veszélyben lenne bárki is a Magyar Hírlap listájáról :) -
#311 Azért a maffia szempontjából nem olyan nagy pénz ez. Az államéból meg főleg, hiszen a lottólázból 10 milliárdot nyertek, ha jól tudom. Ennyi pénzért a maffia még talán nem fog rád szállni. Itt inkább a pénz felvételével vannak a gondok. Ha több számlára utalsz, akkoris valakinek csak szemet szúr a marhasok pénz, néhány ezresért már a címét is megtudhatod a nyertesnek, szóval én azért paráznék ha nyertem volna... -
#309 ugye hogy nem! -
#308 Hallottál már arról, hogy dúsgazdag közéleti személyiséget megtámadtak? -
#306 Ha valami műemlék, akkor az állambácsi úgyis fel fogja újítani előbb, de inkább utóbb...
No igen, de akkor az állam bácsié lesz, és nem az övé.
És így nem tudna belőle pénzt keresni. Valami nagy durranást csinál a csávó (ha tényleg ő az), és megduplázza a pénzt záros határidőn belül azzal az épülettel, figyeljétek meg :) -
#305 Felújítatthatná a kedvenc didi bárodat. Jobb mint ha saját célre költené, legalábbis neked biztosan jobb. -
#304 szánalmas mind2. főleg a régi. -
#303 Tuti, hogy nem lesz.Tipikus behülyítős szaga van. -
#302 Nekem úgyan miért lenne hasznos? Csinálna inkább valami alapítványt, és osztogatná a pénzt, többet tenne az emberekért, mit egy felújítással, vagy hogy lelépne a pénzzel. Ha valami műemlék, akkor az állambácsi úgyis fel fogja újítani előbb, de inkább utóbb... -
#301 Örülj neki, hogy olyanra költi, ami neked is hasznos lehet. :) -
#300 Loál, ezeket nem fogják véletlenül megbüntizni? -
#299 azért nagyot fogunk nézni amikor a hírekben egyszer csk ezt fogjuk hallani. -
#298 Az ilyen "nyertem és megosztom a világgal" fazonokat mindig bírtam. Emlékeztek még az előző nagy "állítólagos" nyertesre? (a 2.91 milliárdos) Na ő ezt csinálta:
www.fw.hu/otos
A mostaninak csak ennyire telt: www.tar.hu/nomilktoday
Szánalmasak... -
#297 A Kossuth-on hallottam a déli hírekben, hogy valaki betelefonált a Petőfi rádióba reggel, hogy ő nyerte meg a lét, meghogy 4.5M -ből akar felújítani, stb. Nézd, szerintem is faszság enyit ilyen célra elbaszni,de ez van... Többet nem tudok, csak amit bemondtak. -
#296 Mo.-n semmilyen vállalkozástn em érdemes indítani, mert lehetetlenné teszik a működését a sok adó. -
#295 A telefonos dolog nem jön be. -
#294 A weblapos dolog persze hogy FAKE, a telefonosban nem vagyok ennyire biztos. -
#293 Nem plázában gondolkodom.
Valami kisebben.
Az is hoz a házhoz. -
#292 Lóf*szt!
A legutóbbiról 2 nap alatt kiderült, hogy kamu.Ez is az.A sok marha meg ott fogja tátani a száját a Hősök terén. -
#291 Az ilyet jól fejbelőném, aki szétszórja a pénzt. Ekkora ostoba faszt... -
#290 Ne legyél már ekkora hülye.... Tudod mikor fog neked 5 milliardbol felépíteni egy bevásárló központot. Arról nem is beszélve, hogy el se tudná tartani. -
TheZsenyka #289 Szerintem a nyertes most másként gondolja... -
#288 Az igazi nyertes én vagyok!
Három hónapja nem vettem ötös lottót. Az 150 Ft-tal számolva is 2000Ft!
Nem nagy összeg, de tisztán megmaradt! -
#287 Háát nem tudom, a telefonáló nekem hihetőnek tűnt... -
#286 Egy honlap készítője szerint viszont ő a nyertes, és a milliárdon felüli részt helikopterről szórja majd szét. Index -
#285 ÁLLJ!
Most jut eszembe, hogy a telefonáló nem állította, hogy már jelentkezett, tehát ez nem jelent semmit! -
#284 Mondom én :-))) -
#283 HANGANYAG (RealOne) -
#282 Szerencsejáték Rt: KAMU, nem jelentkezett náluk senki! -
#281 Milyen idős embernek hangzott?
A Szerencsjáték Rt. megerősítette, hogy ma jelentkezett náluk a nyertes? -
#280 Gyerekek!
Ez a betelefonálás csak kamu!
Lehet, hogy köze van hozzá a nyertesnek, de ez csak altatás.
A nyertes csak el akarja terelni magáról még a jövőbeni gyanú árnyékát is.
De lehet, hogy csak poénkodik valaki...