Szerencsejáték

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SoDI---
Ezzel csak az a gond, hogy ha megnyerted és mész tanácsot kérni, akkor máris tudják a neved vagy ismerik az arcod.

Európai viszonylatban az a 16-17 millió euró semmi se. Nem igazán keltene feltûnést senki ennyivel nyugaton.

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

G@b0r
jah... 😄

G@b0r
csak hétfõn vehetem fel a zsét 😞

precision
Erre szokták mondani, hogy "kezdõk" szerencséje 😊))

Bazinga!

G@b0r
gihihi! Életemben elõször vettem lottót és nyertem 15,426 forintot 😊))
23 25 28 bejött 😊)))))

PResident Evil
nyehehehehe 😄

[HUN]PAStheLoD
pfff...p

7 13 38 49 57
4 22 26 58 67 😊

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

dikki*yysw
Két hete bejött volna a 23 25 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

PResident Evil
a 23-as és a 66-os bejött

Aramir
Ja, de én felveszem a 2 darab kettes után a hatalmas nyereményt...

Dzsini
23,25,28,66,76

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Megint jó számokat húztak ki. 😊 Tuti nem lesz 5-ös.

Persze, hogy tudtam! Csak nem sejtettem...

Ennyi pénzzel már Te is lehetsz "maffiozi"...

Frank99
pont errõl beszéltem
mivel Mo-on MINDEN számla nevesített, máris tudják, kinek utalták át a 4 milliárdot..

utána már utalhatod a swejci számládra, tudnak rólad..

ennyi a történet....
valóban körül járnám a Földet, addig egy kicsit csöndesedne a helyzet... bár ennyi pénzért a maffia megtalál BÁRHOL

Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak

[HUN]PAStheLoD
hát ja 😊

PResident Evil
muszáj

Buddy
hétfõn megyek a milliókért.....ja, hogy nem is tettem szelvényt...hmm.....na akkor illegálisan teszem ezt

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

PResident Evil
na megtettem a tuti számokat, enyém a lé 😛

cSuwwi
Nálunk a családban 1x volt egy 3-as, kb. 3-4 éve, akkor ért valami 5 rongyot, és néha egy-egy kettes, legutóbb a múlt héten 😊 Visszajött a szelvények ára.

shit happens

[HUN]PAStheLoD
nekem eddig volt egy kettesem 😊) de ezt is elkavarta öcsém szal elmaradt a nagy nyereményem (770 Ft vagy mennyi) 😞(

cSuwwi
Ha megnyerném az ötöst, szétszortíroznám jópár bankba (mo.-on az összesben lenne számlám, mert 150-200 millánál többet nem tennék egy bankba, mert ilyen összegre már nincs biztosítás, aztán "véletlenül" adminisztációs hiba történt, és úszott a lé...), menne Svájcba is (ahol csak zsebpénz 😊), és 1-2 baráttal, barátnõvel egy fasza kis világjáró túra, úgy 1 év idõtartamban, és csak 1 db bankkártyát vinnék magammal.

Persze ehhez nem ártana lottóznom is...

shit happens

[HUN]PAStheLoD
hát a legtöbb magyar bank már nem is magyar..

Dzsini
és a legtöbb nagy banknak azért van magyarországi fiókja

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

[HUN]PAStheLoD
nyertes által megadott Magyarországon mûködõ bankban nyitott bankszámlára, átutalással történõ kifizetését

ja nem! 😊 szal citibank ba kell vagy olyanba ami van itthon is meg schweiz- ba is

[HUN]PAStheLoD
nem tudom felvenni KP-be 😞((

és csak magyar bankba lehet utalni ezexerint

Taranov
Vagy a Szerencsejáték emberétõl.

De egyébként nem olvastam el, amit Dzsini írt, de bizonyára õk átutalják, azaz a Szerencsejáték erté 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Dzsini
ami érdekes, mert pont az SZRT egyik embere beszélt arról hogy külföldre érdemes utalgatni...

lehet hogy van a 'kiemelt kiemelt' nagynyeremény :o)

Dzsini
nem 😊
SZRT szabályzat az ötöslottóra:

14.§ A nyeremények kifizetése

(1)A nyeremény-kifizetés során a nyeremény nagyságától függõen kétféle nyereményt különböztet meg az SZRT. Ha egy sorsjegyen egy sorsolásra megjátszott több ötöslottó alapjáték is nyereményre jogosult, ezen nyeremények összege az alábbi megkülönböztetés szempontjából (a joker játékon elért nyeremény kivételével) összeadódik.

a./ Kisnyeremény: Az olyan egy sorsjeggyel egy ötöslottó sorsoláson elért nettó nyeremény, melynek kifizetendõ értéke nem éri el a 100 000 Ft-ot (azaz egyszázezer forintot).

b./ Nagynyeremény: Az olyan egy sorsjeggyel egy ötöslottó sorsoláson elért nettó nyeremény, melynek kifizetendõ értéke 100 000 Ft (azaz egyszázezer forint), vagy a felett van.
Az a./ és b./ pontbeli 100 000 Ft-os összeghatár módosulhat, amennyiben az SZRT azt a bevezetés elõtt 10 nappal az SZF-nek bejelenti és a játékosok számára széles körben meghirdeti.

(2) A kisnyeremények kifizetésének részletes szabályai az egyes játékmódok leírásánál találhatók meg.

(3)A nagynyeremény csak a játékos által benyújtott nyereményigénylésre kiadott kifizetési engedély alapján fizethetõ ki. A nyereményigény bármelyik terminállal rendelkezõ értékesítõhelyen benyújtható az átvételi igazolás illetve a játékot tartalmazó kódazonosítású technikai sorsjegyhez tartozó bankkártya vagy Szerencsekártya egyidejû bemutatása mellett. A nyeremény kifizetésére csak a központ írásbeli engedélyének megérkezése után kerülhet sor, a kifizetés a sorsolást követõ harmadik héten , legkésõbb a harmadik hét 2. munkanapján kezdõdõdik.

(4)A nagynyeremények kifizetése a nyeremény összegétõl függõen az alábbiak szerint történik:

a./ A 100 000 Ft ? 2 000 000 Ft közötti nagy összegû nyereményeket az SZRT által feljogosított kifizetõhelyek (lottózók és a magánlottózók) fizetik ki, közülük a játékos jelöli ki az esetében készpénzben kifizetést teljesítõ helyet. Amennyibe a játékos igényli, a kifizetés átutalással is teljesíthetõ, a játékos által megadott Magyarországon mûködõ bankban nyitott bankszámlára.

b./ A 2 000 001 Ft ? 40 000 000 Ft közötti jelentõs összegû nyeremények teljes összege átutalással kerül kifizetésre a játékos által megadott Magyarországon mûködõ bankban nyitott bankszámlára. A játékos a nyeremény felvételét az SZRT jelentkezési hely szerinti illetékes területi igazgatójával, illetve Fõvárosi Értékesítési Régión belüli jelentkezés esetén a központ illetékes vezetõjével egyezteti. Készpénz felvételére ez esetben nincs lehetõség.

c./ A 40 000 000 Ft feletti kiemelten nagy összegû nyeremények esetén az SZRT központja egyezteti a nyertessel a nyeremény biztonságos, a nyertes által megadott Magyarországon mûködõ bankban nyitott bankszámlára, átutalással történõ kifizetését. Készpénz felvételére ez esetben nincs lehetõség.

[HUN]PAStheLoD
ja... 😊

de ha megkéred õket odaadják KPben?

Dzsini
sajnos ha nem otthon párnahuzatban tartod a pénzt akkor más is tud róla... dehát ezért kell szétpakolni, és bízni egy nagynevû bankban... ahol ez a tizenpármillió euro nem nagy pénz

[HUN]PAStheLoD
hát azért svájc elég biztonságos. mivel ott négy milliárd nem olyan nagy pénz

[HUN]PAStheLoD
ja bocs nem úgy értettem .. .szal 5%-os kamat az az az egészet mexorzom 0.05-el és ennek vettem a 365-ötödét ... szal így számoltam

Frank99
attól még, ha erre a számra a másik oldalról utalnak, lesz valaki aki tudja kié.

tuti...

Dzsini
"majd azt mondják, hogy VÉGRE volt egy 5-ös, oszt kész."
ha jól csinálják (nagyon remélem) akkor tényleg csak ennyit fog bárki tudni róla...

Dzsini
most nézegettem svájci bankokat, télleg nincs...(idáig nem tudtam errõl) olyan van, hogy megvan a név meg minden, de biztos helyen (nem hálózaton, csak a vezérig. meg x másik ember által) eltárolják a nevet, de bárki számára csak egy számként szerepel.

Frank99
én is így gondolom, de biztos van a bankban valaki, aki megtudja, hiszen minden utalás indításakor látja min. 1 ember, hogy hova mi jött, vagy ment.

és akkor már csak egy kotyogós lunnya kell, hogy elmondja, hogy Gipsz Jakab, zalaegerszeg nyerte a 4 milliárdot és elutalta Svájcba.

akkor meg a maffia jön, és elrabolják agyerekedet...

amúgy sztem ezt a pénzt NEM fizetik ki senkinek sem.

majd azt mondják, hogy VÉGRE volt egy 5-ös, oszt kész.

sosem tudod meg valóban volt-e és megkapta-e a pénzt..

Frank99
a WTC gond óta NINCSENEK név nélküli számlák...

meg lehet oldani
nem kell mo-ra tenni a pénzt

-the invisible-

Frank99
sokkal jobb lenne, ha nem egy ember, hanem mondjuk 100 ember nyerné ezt meg.

ezzel nem egy embernek okozna a történet HATALMAS problémát,
henem 100 embernek és családjának az életének a rendbetételét.

ugyanis nem hiszem, hogy a névtelenséget garantálni tudják, mivel Mo-on is az ÖSSZES számla nevesített, és elõbb vagy utóbb valaki elkotyogja, ha ide+ide jött pár száz milka...

aztán jön a maffia+ a rokonok+szomszédok stb.stb....

Egy nagy rakás ingatlant vásárolnék/építenék különbözõ érdekövezetekbe tartozó területeken és bérbeadnám õket.

Dzsini
Svájc se ad nagyobb kamatot, az EU alapkamathoz igazodnak, az alatt van .5%-al a betétkamat lekötött pénzre.

oké akkor 😄 én vagyok a hülye
szóval nem lenne probléma, csak okosan kell bánni a pénzzel. sok ember van, akinek ennél több pénze van, mégse lopják el tõle 😄

-the invisible-

Blasta
4 milliárd az NÉGYEZER MILLIÓ!
Azaz egy négyes és kilenc nulla :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
De mire berakod, marad belõle 3 milliárd, mert utaztál, lakást vettél, kocsit vettél, nõztél :-DDDDDD

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Svájc nem eu...
várjatok már, a négymilliárd az nem 400 000 000? vagy én vagyok a nagyon hülye?

-the invisible-

Shaman
4.000.000.000-nak a 3 %-a az 120.000.000 ft. ez osztva 12-vel: 10.000.000. ft. Azaz havi szinten 10 milliót kapnál. Az mán nem rossz pénz,s csak 3%-os évi kamattal számoltam.
Ez napi szinten 333.333 ft. (30 nappal számoltam)
tehát neponta bö háromszázezer forintod lenne. Nehogymá az ne legyen elég!!

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Jaja, szét kell szórni különbözõ országokba, különbözõ bankokba mondjuk 100-200 milliónként. Azért elõtte egy pénzügyi szakembert nem árt megkérdezni.
Az ingatlan azért elég rizikós dolog, ha nem vagy elég tájékozott, könnyen rábaszhatsz... azért meg kell próbálni, de szvsz nem szabad nagyon sok pénzt ebbe fektetni. Én maradnék a banki kamatoknál, azokból is simán megélnék... Ja, és biztos, hogy olyan kevés embernek mondanám el, amennyinek csak lehet (lásd Móricz: Rokonok 😄), és elpatannék egy idõre innen az is tuti.

-the invisible-

Dzsini
de te havit mondtál... az évi 3%ot oszd el 12vel lécci...

[HUN]PAStheLoD
ezért mondtam 5öt

Dzsini
havi 5%? ÉVI 9.5 a banki alapkamat magyarországon, EU-ban 2.5-3...