Szerencsejáték

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sanzik
lol szamok,megint
tuti kamu 😄DD
Láma!
Enyém lesz a fõnyeremény!!
A többi mehet a sunyiba!!

Besz
Múltkor elõttem egy csávó 35 ezerért vett lottót. Tele volt aranyláncokkal. A kocsija sem volt elég olcsó darab. Csak 45 percig tartotta fel a sort. Tiszta ideg volt mindenki. Miközben a nõ egyesévél tuszkodta be a szelvényeket az amúgy is lassú gépbe, odajött a haverja, és odaadott neki még egy köteget. Mikor végül letette az ötezreseket az asztalra, a nõ elkezdte vizsgálgatni, hogy nem hamis-e véletlenül. Páran a sorban már nem bírták tovább: amikor ki akart menni, majdnem összeverekedtek. Egy nagydarab ember meglökte egy kicsit az ajtónál. De aztán csak szimpla anyázással, meg egyéb káromkodással zárult az ügy.

Hát remélem nem egy ilyen viszi el a nyereményt. (Hanem mondjuk én.)

"...jegyezze fel hajónaplójába...megtette a kötelességét. Szebb sírfeliratot tengerész nem kívánhat." - J. F. Cooper: A Vörös Kalóz

[HUN]PAStheLoD
megvan hogyan lehet lenyúlni az egészet 😊

hamisítani kell egy ilyen visszaigazolót és azzal verni a blikknél az ajtót hogy te feladtad a számokat DE nem nyertél 😄

hátö .. az előző aláírásom sokkal jobb volt :]

cSuwwi
Jah, kitölt egy szelvényt a helyes számokkal a sorsolás után, aztán telefon a blikknek, és ha hihetõen elsírja, hogy ezt bizony a sorsolás elõtt töltötte ki, fizet neki a blikk a fasza storyért, az újság is meg a csaj is jól jár, ráadásul még 1 napra hires is lehet. (Pláne ha utánna meghívják a mónikasóba.) Igazi médiamocsok. Brrr. :I

shit happens

Kata
5 15 57 80 87

[/cserf][/fülünyúl]

RelakS
1,3,5,7,9 ^_^ &Ð

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Shaman
86,87,88,89,90

Nehogy má a nyúl vigye Apuskát!! -szólt Anyuska.

Pyx
1, 2, 3, 4, 5 ^.^

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Sephi
5,15,17,22,23

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

G@b0r
Ettõl függetlenül szerintem sem kizárt, hogy kamu az egész és lenyúlja az állam a befolyt összeget.

G@b0r
1 a 40 millióhoz az esély arra, hogy ötösöd lesz és minden héten kb 10 millió szelvényt adnak el tehát elvileg havonta 1 ötös lenne a normális. Csak azt is figyelembe kell venni, hogy a 10 millió szelvénybõl 9 millión ugyanazokat a "szokványos" számokat ixelik be. Viszont az 5 nyertes szám szinte soha nem számít szokványos számnak. pl 2 hete 23, 25, 28 😊. Ja és ráadásul csak most van ekkora eladás, mivel az ország lottólázban ég. Ha valaki megnyeri az ötöst utána hónapokig nem fog 1 millió fölé menni az adott héten eladott szelvények száma. A lényeg, hogy szerintem teljesen reális, hogy már lassan egy éve nem nyert senki...

PResident Evil
lutrizzatok 😄

3,7,21,27,37

PResident Evil
öregapád véletlenül nem lottó nyertes ? 😊

PResident Evil
naugye !

Dynamic
Ez nagyon kockázatos dolog.Mi van ha kiderül?Elég súlyos következményei lennének azon túl, hogy Mo-n soha a büdös életbe nem játszana senki semmiféle szerencsjátékot.Ráadásul hogy csinálják meg, hogy azokat a golyókat húzzák ki amelyek nekik kellenek.Mondjuk valami technikát kifejlesztenek, ami olyan számot mutat a golyóba amilyen kell.Ezt valakiknek megint csak meg kell csinálni, amihez újabb beavatottak kellenek.És ahol már sok beavatott van ottelõbb-utóbb kiderül valami.
A másik meg az, hogy 10-20 éve is voltak hosszú idõszakok amikor nem volt ötös, csak mivel nem volt halmozódás, nem tûnt fel senkinek, hogy már egy fél éve nem nyerte meg senki az ötöst.
Dynamic
Ilyen történetek 2 hetente napvilágot látnak, már kb. 100-at hallhattunk.Érdekes, hogy a nyertes szelvényt valahogy mindig elfelejtik leadni, vagy elveszlik, vagy éppen zárva volt a lottózó stb.Aki ilyen történettel megy egy újsághoz, azt elsõ körben elhajtanám a francba.
cSuwwi
csak = csaj

shit happens

cSuwwi
Volt a Blikkben asszem vagy 3-4 hete egy csak, aki a lottószelvényén bejelölte az 5 nyertes számot, csak balszerencséjére nem adta fel idõben a szelvényt.
Véletlenül kihúzták a számait, õ meg a falat verte... Speciel én megõrûltem volna, bár szerintem a csaj is közel állhat hozzá... (persze ha igaz)

shit happens

Buddy
vagy ha egy sem, és egy románé az 5-ös szelvény 😊

- Mit izgulsz, a zsernyákoknak most egészen más dolguk van, javában keresgélik a két eltűnt holttestet - Ha nem kapcsolod ki ezt a szirénát, az egyik holttestet biztosan meg fogják találni

Dynamic
Vagy ha van mind az öt, de a múlt heti szelvényket nézem😊
(minden héten más számokkal játszunk)
sanzik
az sokkal szarabb erzes lett volna ha sorban megvan az elso negy szam es az otodiket nem talalod el !
😄DD
dikki*yysw
Pedig ezek kurva alap számok.

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!™ ::

Dynamic
12,28,34,61,70
Ilyen számok és továbbra sincs ötös!!
Dynamic
Nézem a sorsolást.Elsõ szám 61-es.Ez van!Második 28-as.Ez is van!Itt már hangosan röhögtem.Pillanatokat alatt egy Ferrari ülésén találtam magam ahogy kocsikázok az 58 szobás villámhoz.Közben harmadik szám 70-es.Ez nincs!A kurva anyját!
RelakSfromhome
2db 2-es...

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

gebasz 3asom van, ha igazak a számaid😊)))))))))))))
Mennyit vizet nem tudja vki?

Dzsini
12,28,34,61,70

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ThePartyFace
EZAZZZ!

Háboruzni a békéért olyan mint szeretkezni a szüzességért!

Galy
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Loál János
Mi van az álladdal már megint?!?!?!?!

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Galy
akkor az állam keres egy még nagyobb botrányt, ami nem az állam botránya lesz....so simple 😊
Blasta
De ha botrány van a lottó körül, botrány van az állammal. :-)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Galy
lottó = állam

nincs és nem is lesz "PÁPÁ" :-)
Blasta
De ilyesmivel szerintem elég könnyû lebukni.
És csak egyszer buknak le vele, utána PÁPÁ lottó... :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Galy
pontosan erre gondoltam én is...
SoDI---
Jaaj, nem úgy értem.
Ha nem tapintható ki a szám, akkor tényleg lehet ez a "minden golyó egy kis monitor" húzás...

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

I.C.ram
Mert nincs olyan festék, aminek a vastagsága 0,0000 pikométer. 😊 Ha meg olyan, mint a dobókcokáknál, hogy egy mélyedésben van egy külön darabka, akkor meg még jobban rütykös lenne.
SoDI---
Síkban semmiképp nem lehet

Miért nem?

ISMÉT ÍROM A BLOGOM: http://sodi.freeblog.hu !!! Off-shore az, ha kevesebb pénzed jut megélhetési szülők kezei közé. A sátán legnagyobb hazugsága, hogy tagadja önmaga létezését.

I.C.ram
Síkban semmiképp nem lehet, de szerintem ember képtelen kitapogatni rajta a számokat.
SoDI---
Most tényleg. Síkban vannak a golyókban a számok?

I.C.ram
Ja az lehet, még nem lottótam vidéken.
Pempő
Ezt értem, ettõl függetlenül vidéken, egy-két helyen nincs online kapcsolat, a szelvényeket (vagy valamilyen másolatát) fizikailag elszállítják feldolgozásra.

kurvanyu jó-johánzon!!44

SoDI---
De a számok nem homorúak, hogy homborúak rajta?
Simán nyomtatva vannak? Mert ha igen, akkor ez tényleg lehetséges. Viszont akkor minél szélesebb körben terjeszteni kell ezt a teóriát.
Hogy vagy megmutassák, hogy nem síkban vannak a betûk, vagy ha abban vannak, akkor cserélhék le...

Mert ebben tényleg lehet valami...

I.C.ram
De nem, mert beadod a szelvényt, aztán visszakapod, már nem az az indigós megoldás van. Beregelik a számítógépbe, aztán nyomnak egy blokkot róla.
Pempő
Vannak offline lottózók is. (legalábbis nemrég még voltak)

kurvanyu jó-johánzon!!44

SoDI---
Tegyük fel, hogy mindegyik golyóban van egy kis elektronika + vevõ egység + kijelzõ (maguk a számok).

Hmmmmmmmmmm...
Ebben lehet valami...

SoDI---
Ezeket egyenként nézik át emberek

Mit? Fizikailag nincsnek szelvények!
Csak nálad 😊

SoDI---
Oké, persze, ki tudják számolni.
De kit érdekel ez?!
Mit számít?
SEMMIT sem számít, semmit sem bizonyít.