1242
Szerencsejáték
-
#401 akkor jó drága is ... :)
de kb úgy van ahogy írtam? -
#400 igen, hasonló, mint a kombi tippmix :) -
#399 Remélem nem számít reklámnak mert akkor ostorozhatom magam -
#398 Január 10-én, csütörtökön, január 11-én, pénteken 8-18 óra, valamint január 12-én, szombaton 8-14 óra között az Ötöslottó most multimilliomossá teheti, ha egy szelvényen legalább 800 Ft értékben fizeti be játékát, mert minden órában 5 millió forint készpénzt nyerhet! -
#397 jah tehát ez nem normál szelvény, hanem kombinációs. azon meg nem 5 számot, hanem amennyit akarok annyit jelölök be, de azoknak az összes kombinációját veszi, és annyi szelvényt kell kifizetni?
akkor hasonló a tippmixhez :-) -
#396 azt még pontosan nem tudom de azt igen, hogy mit nem.
Soha többé nem dolgoznék. :) -
#395 na ezt én nem értettem :)
mégegyszer: megjátszol mondjuk 8 számot kombin ( nem normál szelvényen, hanem van külön kombinációs szelvény és ott abba a mezőbe x-eld a számaid ami mögött egy nagy K van)! ez olyan, mint ha annak a nyolc számnak az összes lehetséges kombinációját megjátszottad volna (tehát 56 szelvény)! Ezután a kisorsolt öt szám mind az 56 kombinációra (szelvényre) vonatkozik! -
#394 tehát 1 szelvényen az 5 mezőből mindegyikben változtatsz 1 számot és úgy adod fel?
bocs ha naon értetlen vaok -
#393 szerintem elkég konkrét voltam :)
innentől kezdve csupán matematika. Ha nagyobb tőkét fektetsz be, nagyobb az esély, hogy kaszálj! A kombi lottóval növekszik az esélyed, hiszen nem 5 számot játszol meg, hanem többet mint amennyit kihúznak :)
viszont vigyázni kell hogy emnnyit játszol meg, mert amikor még elkezdtem beleestem abba a hibába, hogy nem néztem meg mennyibe fog kerülni a játék és játszottam egy 10-es kombit, ami 50 valahányezerbe került volna (persze stornóztattam, mivel azért egy szelvényért én sem fizetek annyit, bár összességében nézve míndíg többe kerülnek a játékaim 50-nél) -
#392 hm ezt magyarázd el konkrétabban pls ;-) -
#391 én például nyitnék egy saját autószalont szervízzel :)
(és az sg-seknek kedvezmény járna :D ) -
#390 Na mit tennél??? -
#389 én minden héten játszom, pláne ha ilyen giga nyerenmény van.
Úristen ha megnyerném. -
#388 Megjátszom e héten :) -
#387 az a lényege, hogy nem 5, hanem mondjuk 8 számot játszol egy szelvényen! Ez olyan, mintha annak a 8 számnak az összes kombinációját megjátszottad volna, azaz 56 szelvényt!
ebből adódóan, ha egy 8-as kombin csak 2-esed van, az is szépen fizet, hiszen akkor kb 23 darab 2-esről van szó! 3-as esetében még jobb a helyzet! -
#386 Ezt a kombinációs lottót sosem értettem, bár méh nem is próbáltam. -
#385 általában 4-5 kombit játszok, összesen olyan 20-25 ezer ft értékben -
Mennyi szelvényen játszol??
Forintálisan? -
#383 nekem ezen a héten 6db 3-asom és 12db 2-esem van. Mivel most sokan játszottak, ezért ez a nyeremény csak 81 ezret fizet, normális esetben az ilyen 300-400 ezret szokott fizetni -
#382 2-esem van , 14-27 -
#381 valami 1200 pénzt nyertünk múlthéten aszem :) -
#380 jó lenne, ha kicsit fellendülne a topic! biztos sokan játszanak még! -
#379 Fellehetne dobni a topikot aki játszik 5-ös lottót, a bannert mindig frissiteném stb......
vélemény?? -
#378 Ez engem is érdekelne:) -
#377 sziasztok! remélem tudtok segíteni: ha valaki játszik kombinációs 5-ös lottót (7 számmal), és 3-asa van, annak tulajdonképpen hány hármasa van a szelvényen? és ezenfelül ketteseket is kell számolni ebben az esetben? -
Vlala #376 Nekem már volt ötösöm a lottón. Kár, hogy a skandinávon. -
#375 Mért kéne?
-
#374 nemadok kölcsön a sok ingyenélő gecinek -
#373 Lesz, de csak szombatig. Mert én viszem.
-
feketeribizli #372 Szerintem nem lesz kb. félévig! -
Aspyrin #371 Megvan a tuti ötös :) -
Aspyrin #370 Ma húzzák :D -
nyeki16 #369 Helló!
Nem tudja vki a tegnapi 5-ös lotto számokat? -
#368 Ki akar közösen velem kenózni vagy egyéb más SZRT? 50-50 arányban. Aki neten keresztül jáccik az tudja miről van szó.
Ha érdekel a dolog akkor privitbe.
-
#367 de spectator itt az ötös lottóról van szó
nem arról hogy a skandin volt 4-esetek -
#366 és fizettek egy millát? -
#365 nekünk tavaly 4-esünk volt :D -
#364 nekem is van eggyesem
2 is -
#363 Egyesem van!!!!!!!!!!!!!!!!
JEEEEEEEEEEE -
#362 Hogyan kell kenózni? THX