1242
Szerencsejáték
  • w77d
    persze legtöbbször szart se nyertem :)
  • SHADOWEYES7
  • w77d
    annyi!
    változó, atől függ mennyit fizet a dolog! Volt már hogy 80-ezret nyertem (előző hét) és volt már hogy ugyanazért a találatért 400ezret!
  • SHADOWEYES7
    11200 forint akkor a szelvényed ugye?

ebből átlag mennyi jön be??
  • w77d
    nem, én általában 8 számmal játszom 56x-os szorzóval
  • SHADOWEYES7
    tehát 6 -os szorzóval??
  • SHADOWEYES7
    na de te oda 6 számmal játszol??
  • w77d
    de felejtsétek már el a fix számokat, nem kell fix számokkal játszani, csak a K mezőbe x-eljetek!!
  • w77d
    pontosan :)
  • SHADOWEYES7
    w77d jól mondtam???
  • SHADOWEYES7
    na itt a kombinációs lottó, elmagyarázta a csaj a lottózóban, hogy a fix számokkal azért nenéz játszani, mert ott el is kell találni a számokat, a kombinációssal viszont nagyobb az esély, a szorzó viszont azért van ,hogy ha monnyuk az első 6-os szorzónál jelölsz akkor 6 számot tehetsz, és 6x200 forint az ára, de ha itt van 2-es találatod akkor 6 darab kettesed van!!

12 számot is lehet tenni de ott már a szorzó 792 szeres tehát 12 szám megtétele esetén 792x200 forint 158400 forint a szelvény ára
  • SHADOWEYES7
  • SHADOWEYES7
    Ez fogja izgalmassá tenni a topikot :)
  • LES FORZA INTER
    jó5let, aztán majd fogjuk a fejünk :D:D
  • SHADOWEYES7
    De szombat este már okés szerintem;)
  • SHADOWEYES7
    ASD_AD_AS_ASdasdasdasdasdsd
  • w77d
    hát ez az, mostmár tuti megjátszom, de enélkül is elég drága a lottómániám, most képzeld el hogy jártam volna, ha itt 150-en benyomják a számaikat :D
  • SHADOWEYES7
    Vagy, Szombaton este 17 órakor bejövünk a topikba, és mindenki tesz meg 5 számot,akkor nics vita,hogy ha meg tettem volna stb.......
  • SHADOWEYES7
    szeritem butaság, akkor tedd meg a számokat!
  • w77d
    hát ez az...
    most képzeld azt el, hogy így poénból leirogatsz ide számokat, szombaton kihúzzák mind az 5-öt, te meg vágod fel az ereid hogy itt volt előtted és nem játszottad meg :)
  • LES FORZA INTER
    van benne vmi, de mi a garancia hogy meg is tetted?
  • w77d
    ez nem jó ötlet! elég szarul sülhet el, ha tényleg bejönnek a tippelt számok!
  • PíszLávJuniti
    tenyertedf
  • SHADOWEYES7
    penyék vagytok........
  • Mersant
    inkabb nem, mert ha ez bejon es a szelvenyen nem, akkor csonkitasos ongyilkossagba kezdek...
  • SHADOWEYES7
    Na tippelünk számokra???

7,14,19,36,89
  • w77d
    regisztrálva :)
  • LES FORZA INTER
    akkor én jelentkezek :D
  • w77d
    gyerekek, ha én megnyerem, az első tíz nálam bejelentkezőnek adok 10-10millát :D
  • Hajnalcat
    Igen, persze, de ha te nyered meg, akkor te adsz ám. :P
  • SHADOWEYES7
    accc, belőle?? :DDddd
  • Hajnalcat
    Én nyerem meg, én nyerem meg akkoris!
  • SHADOWEYES7
    nem találok a neten 1 rohatt szelvényt sem,hogy megértsük jobban :SSS
  • w77d
    nem, a jobb oldalt a szelvényen láthatod az opciókat, ami 0-val kezdődik(pl 0 07) ott nem kell fix számot adni!
  • Mersant
    ugy emlexem 3 fixet meg kellett adnom, de majd du utana nezek akkor...
  • w77d
    de ne játsz fix számokat! úgy tényleg kevés az esély! csak kombinációs számokat játsz! én mindíg 7-es vagy 8-as kombit szoktam csak kombinációs számokkal!
  • Mersant
    tegnap megneztem ezt a kombit. 3 fix szamot kell bejelolni es legalabb 5 kiegeszitot. na most en ugy veszem le, hogy a 3 szambol 1et mindenkepp el kell talalnod hogy a kombi szamokkal bejojjon legalabb egy kettes. azt ugye nem kell ecsetelnem hogy 90 bol a 3 szam valamelyiket majdnem ketszer olyan nehez eltalalni mint az 5 egyiket... es a legolcsobb kombiszelveny 2000huf. ha sikerul beletrafalni a 3ba, akkor a kombi szamok reven tobb az esely tobb kisebb nyeremenyre (2-3as.) akinek bejon hetvegen az szoljon...:) 20-25 ropiert nem adok fel szelvenyt, mert nincs ra keret, 1 szelvennyel meg vajmi keves az esely a nyeresre...
  • w77d
    a 7 számos kombó jókerrel 4200ft
  • LES FORZA INTER
    csakmert gondolkodom a kipróbálásán, csak zs-m nincs :S

ilyen 6-7 számos kombó is naon drága már? mittomén kb hogy jön ki?
  • w77d
    kb :)