1242
Szerencsejáték
-
#1202 értem, köszi szépen a választ! -
Dean Winchester #1201 mostmár a joker külön! eddig nem lehetett csak jokert játszani de mostmár lehet!
1 szelvény kell amin van joker szám és mellé viszont kérhetsz tetszés szerinti számot is. -
#1200 Sziasztok!
Lenne egy kérdésem nagyon kezdő vagyok e téren. A joker az külön játék?
Melyiket lenne érdemes játszani: ötös vagy joker? -
#1199 konteo xD -
ruben07 #1198 Amúgy érdekes sosem nyernek a fövárosban öttöst,mindig ilyen operencián túli tök furcsa névre keresztelt kisfaluk a nyerök érdekes.. -
ruben07 #1197 de amúgy tényleg azzal a 0-val nem stimmel valami az öttös mellett,nem olyan erös a kontraszt.. -
ruben07 #1196 De még nem mondtak helységet ahol megnyerték vagy ilyesmi.. -
#1195 Szerintem az első 3 szám az igazi a 28 meg az 50 az kamu! -
#1194 Ja és ha Budapest egy Zala megyei kis falu akkor én kérek elnézést!
Egy Zala megyei faluban adták fel a több mint 3 milliárd forintot érő lottószelvényt. A nyertes szelvény gazdájának 90 napja van, hogy jelentkezzen a nyereményért. Minden további részlet kiderül a Szenercsejáték Zrt. szóvivőjével készült interjúból.
Feltöltve: 2010/07/05 -
#1193 Az 50-esnél a 0 kicsit fura de ha nem akkor gratulálok a nyertesnek! -
ruben07 #1192 2010. júl. 03. 22:13
Miböl gondolod hogy fake?
Az árnyék is látszik,azt hogyan csinálták akkor? -
Dean Winchester #1191 váó :|
lottó 5ös :D még ha 3as lenne akkor azt mondom megyek a lottózóba a szelvényszámmal és veszem fel a pénzt
ja igen és ha jön a hír,hogy budapesten adták fel a nyertes szelót akkor bizony ez az! -
#1190 Nem tudom fake -e, de tény, hogy nagy öröm/boldogság közepette tette közzé az egyik ismerősöm fészbukkon.... -
#1189 fake -
#1188 -
#1187 Elvitték az 5-öst Valakinek most megváltozik az élete -
#1186 Halmozódik az 5-ös rendesen. -
#1185 ez is ugyanúgy jogos, és ezt is fogom tenni.
200ból nyerni 400at, és így szépen felfelé.. ez megfelelő taktika, nem?
de a puttóra kíváncsi lennék nagyon, de a keret nem engedi ezt most.:( -
#1184 jogos..:S csak már a 200ftal is bajban vagyok.xÐ -
#1183 hát nálam a másik működő taktika ilyenkora a zéró hazárd. nem nagy tét, egy max két meccsre, 1.8-2 körüli szorzóra. De hogy négy öt meccset ilyenkor megfogadni, azt tuti nem, inkább a kis szorzójú, de biztos dolgok -
Dean Winchester #1182 így igaz :D
én azt mondom ne álljon le de ha teszem fel 500 ft-ot játszik el akkor vegye le a tétet 200ra és kész.(egyrészt a játék megmarad,másrészt esélyt is ad rá h nyerjen)
sztem... -
#1181 Azt mondod, hogy most szüneteljek egy kicsit?
de a puttóval még nem foglalkoztam, se semmi mással.. nah erre mit mondasz?
köszi! -
#1180 tudd hol a határ.. Öt éve foglalkozom aktívabban tippmixxel, és öt év alatt összesen ha buktam 20ezret.. na persze nem is nyertem a halálba magam, de ha szar sorozatom volt és nagyon nem jöttek a dolgok, akkor leálltam pár hétre, hónapra, utána újrakezdtem.
hidd el, jobb ha leállsz, ne akard most visszahozni azonnal a bukódat, lesz még elég alkalom rá. -
#1179 Nekem a legnyereségesebb kéne.. valahogy ki kéne lábalni a -21ezerből. -
Dean Winchester #1178 ezen a véleményen vagyok én is :D
ha nem is a legnyereségesebb de a legjobb - legizgalmasabb bizony az :D -
#1177 vicces.:D -
#1176 a tippmix :D -
#1175 Amúgy szerintetek melyik a legjobb játék?:S -
Dean Winchester #1174 első része igaz.
az meg nem igaz,hogy a legritkábban előforduló számokat jelöli be :)
a spanos 6 találatos eset is pont olyan volt,hogy felnéztem a txt-re és kb amiket adott számot azokat húzta előtte :D szóval mikor megláttam h azoka a számok mennek amik a szelómon van már örültem h itt tuti lesz 5 találat és 6 lett...
mondjuk újabban már nem tolom e remek játékot :D
egyébként nálam a szerencsejátékok közül a puttó és a kenó a favom (mármint a számos variánso közül)
-
#1173 vigyázz, a gépi játék randomnak tűnik, ámde a legritkábban előforduló számokat jelöli be, egyes állítások szerint... -
#1172 okk:)
azt mondtad megéri, nagyon remélem.. kihúzna a csávából.. jobb mint a tippmix amúgy?:d -
Dean Winchester #1171 van,hogy nem jön össze :D szerencséd van akkor nyersz ha nem akkor nem :)
majd rájössz te magad is! ha viszont 8/8 lesz akkor 10%ot kérek :DDD -
#1170 Ezt tudtam!:)
Akkor jó, értem..:)
Viszont tudom, hogy sokat kérdezek már.. de a gépi játéknál általában csak összejön 4+1 találat, hogy legalább a pénzem jöjjön vissza, vagy GYAKRAN előfordul, hogy nem?:D -
Dean Winchester #1169 jajaja
a mezőbe 8 számot kell jelölni míg b-be 1et :D nemtom tudod-e :) -
#1168 Tehát ha kitöltök 1mezőt akkor a minimum 200. Két mezőnél 400.
Értem, köszi!
Hétfőn lehet szerencsét próbálok.. és eléggé fain, hogy 5perc múlva megtudom h mennyit nyertem, HA nyertem. -
Dean Winchester #1167 egy szelvényre 4 mező fél rá úgy tudom.
mezőnként 200 ft a minimum tét de játszhatsz 5*téttel is azaz 1000 ft / mező -
#1166 Jah, és a puttó segédszelvényen hány mezót lehet kitölteni, és mezőnként 200ft? mármint A+B-t bele értve.
-
#1165 Nem is rossz. -
Dean Winchester #1164 kikell próbálni és rájössz :)
haverral mondom veszünk közösen egy puttót?
azt mondja most nem :D mondom ok. kértem gépit és 6+0 találatom lett = 8*200 ft = 1600 ft.
kicsit bánta h 100 ft-ot nem mert rááldozni.
első alkalommal mikor vettünk ketten akkor ő is töltött egy mezőt meg én is.
neki 5+1 találat lett :) azaz mostani pézzel 800 ft (mert akkor még 150 ft egy mező ára) -
Dean Winchester #1163 ha a mezőbe 4 találat van a b mezőbe meg 1 akkor az ábra alapján is látható h a téted 1szeresét kapod vissza.
azaz 200 ft befizetésre 200 ft visszajön