Szerencsejáték

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
én például nyitnék egy saját autószalont szervízzel 😊
(és az sg-seknek kedvezmény járna 😄 )

SHADOWEYES7
Na mit tennél??? <#smile>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

banok
én minden héten játszom, pláne ha ilyen giga nyerenmény van.

Úristen ha megnyerném. <#merges2>

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SHADOWEYES7
Megjátszom e héten 😊

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

w77d
az a lényege, hogy nem 5, hanem mondjuk 8 számot játszol egy szelvényen! Ez olyan, mintha annak a 8 számnak az összes kombinációját megjátszottad volna, azaz 56 szelvényt!
ebbõl adódóan, ha egy 8-as kombin csak 2-esed van, az is szépen fizet, hiszen akkor kb 23 darab 2-esrõl van szó! 3-as esetében még jobb a helyzet!

SHADOWEYES7
Ezt a kombinációs lottót sosem értettem, bár méh nem is próbáltam.

w77d
általában 4-5 kombit játszok, összesen olyan 20-25 ezer ft értékben

SHADOWEYES7
<#wow2>

Mennyi szelvényen játszol??

Forintálisan?

w77d
nekem ezen a héten 6db 3-asom és 12db 2-esem van. Mivel most sokan játszottak, ezért ez a nyeremény csak 81 ezret fizet, normális esetben az ilyen 300-400 ezret szokott fizetni

SHADOWEYES7
2-esem van , 14-27

Punker
valami 1200 pénzt nyertünk múlthéten aszem 😊

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

w77d
jó lenne, ha kicsit fellendülne a topic! biztos sokan játszanak még!

SHADOWEYES7
Fellehetne dobni a topikot aki játszik 5-ös lottót, a bannert mindig frissiteném stb......
vélemény??

SHADOWEYES7
Ez engem is érdekelne😊

w77d
sziasztok! remélem tudtok segíteni: ha valaki játszik kombinációs 5-ös lottót (7 számmal), és 3-asa van, annak tulajdonképpen hány hármasa van a szelvényen? és ezenfelül ketteseket is kell számolni ebben az esetben?

Nekem már volt ötösöm a lottón. Kár, hogy a skandinávon.

ffxi
Mért kéne?

Fákjúal!

Rafaelo
nemadok kölcsön a sok ingyenélõ gecinek

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

ffxi
Lesz, de csak szombatig. Mert én viszem.

Fákjúal!

Szerintem nem lesz kb. félévig!
Megvan a tuti ötös 😊

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Ma húzzák 😄

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Helló!
Nem tudja vki a tegnapi 5-ös lotto számokat?
ffxi
Ki akar közösen velem kenózni vagy egyéb más SZRT? 50-50 arányban. Aki neten keresztül jáccik az tudja mirõl van szó.

Ha érdekel a dolog akkor privitbe.

Fákjúal!

LeBronjózska
de spectator itt az ötös lottóról van szó
nem arról hogy a skandin volt 4-esetek

desigo
és fizettek egy millát?
SpecTator
nekünk tavaly 4-esünk volt 😄

Sok művészet van de a graffiti az egyik legszebb azt vajon miért nem sorolják bele? :)

LeBronjózska
nekem is van eggyesem
2 is

desigo
Egyesem van!!!!!!!!!!!!!!!!
JEEEEEEEEEEE
ffxi
Hogyan kell kenózni? THX

Fákjúal!

ffxi
És nyertél már? Így neten keresztül?

Fákjúal!

RelakSfromhome
én

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

ffxi
Játszik vki neten keresztül lottót? Most raktam meg a skadinávot!!!

Fákjúal!

Dzsini
pont ugyanannyi az esélye, minthogy egymás után bármelyik 2 szabadon választott számsort kihúzzák 😊 "a golyóknak nincs emlékezete"
amúgy a helyes megoldás nem a 2-vel osztás, hanem az 1:6,72M -et 2-vel szorozzuk, vagyis 2:6,72M lesz 😊 ami egész véletlenül 1:3,36 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LittleL
Lehet, hogy azért jó ha elosztjuk kettõvel mert,
annak a valószínûsége, hogy egymásután ugyanazt a 7 számot
sorsolják ki, szinte lehetetlen.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

Dzsini
persze, mert egyre biztosabb, hogy többen egyszerre viszik el az adott nyereményt. ha nagyon kevés számból jön ki, akkor sanszos, hogy egyedül viszi el valaki, míg a további "felesleges" húzások csak másokat juttatnak esélyhez.

a skandinávot pedig akkor tényleg te mondtad jól. nemtudom, nekem valahogy nem akart stimmelni 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

LittleL
valamit mégsem jól számoltunk a skandináv
lottónál, mert a telitalálatot:

1 : 3 360 000 -re hozza ki.

- amit elõször írtam.akkor biztos jó.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

LittleL
Igen ez nagyon érdekes,
a Luxornál a kihuzott számok arányában nõ a nyerési esély.

38. számnál még 11.27 millió az egyhez
de a 40.számnál már a legjobb az esély a lottókhoz képest.
Ha eljutunk a 42.számog, akkor már elég nagy az esély, de a nyeremény
meg egyre kisebb lesz.

LittleL
aha, kösz megnézem.

Dzsini

Dzsini
találtam egy ilyet:
húzások száma/32/35/38/40/42/45
kép/00.4%/00.8%/01.42%/01.89%/02.43%/04.03%
keret/1:869505/1:190125/1:53472/1:20052/1:8664/1:2911
luxor/1:1146.18m./1:90.22m./1:11.27m./1:2.81m./1:870217/1:149214

vagyis 38 számnál 1:11milliós kb a luxoresély

LittleL
Igen az igaz, egy oszlopból ki kell sorsolni
legalább 4 számot,
különben nincsen telitalálat.

LittleL
BÁr az hogy csoportokban vannak a számok annyira
nem is fontos, mer
ha csak a telitalálatra számoljuk ki a variációkat,
akkor nemérdekes.

Dzini
Egy ilyen balkezes matekzseninek nem okozhat problémát
ennek a kiszámolása.

Dzsini
akkor kicsit nehézkesebb.. hiszen a megadott csoportokból kell kijöjjön 4-4-4-4-4 szám, vagyis egy plusz kör, hogy minimum ennyi találat legyen 1 csoportban... régen volt már, nehéz dolog. a kenót még anno kiszámolgattuk egyetemen 😊

LittleL
Luxorban 75 szám van.

de csoportokba vannak rendezve a számok

1-15 -ig
16 - 30
31 - 45
46 - 60
61 - 75 -ig

LittleL
Lehet, hogy így van
De legalább két húzáson vesz részt a szelvényed, ugyanannyi
pénzért, ha azt vesszük, 75 forint egy játék.
Csak akkor nem sokkal jobb az esély, mint a 6-os lottón.

Luxorhoz van valami tipped ?

Dzsini
ha fix 37. számra megyünk, és csak telitalálatra, akkor már annyira nem tragikus (kb a kenó képlet amit használni kell - ott 80ból húznak 20at és abból kell 10et eltalálni, itt nemtudom mennyibõl 37et és abból 20)

Dzsini
nem szabad csak úgy elosztani kettõvel, hiszen nem kötelezõen húznak 7-7 különbözõ számot.

van 2x 1:6.724.520 esély

LittleL
jaja, énis próbáltam, de nem sokra jutottam

Azt mondjuk fel lehet tenni, hogy
átlagosan a 37. kisorsolt számnál
szokott meglenni a LUXOR.

Tehát adott 75 szám,
ebbõl beikszelsz 20 számot.
És a 37.számnál van meg a telitalálat.

Így már lehet hogy könnyebb, bár
ehher is matek-profeszori képesség kell
hogy ki tudd számolni.

LittleL
Akkor még mindig a Skandináv lottón a legnagyobb
az esély :

35*34*33*32*31*30*29 / 1*2*3*4*5*6*7 / 2 = 3 362 260 lehetõség

a végén a kettõvel való osztásra a kétszeri sorsolás miatt
van szükség.
remélem jól számoltam, nézzetek utána.