1242
Szerencsejáték
-
#602 elméletileg még sneki nem vállalta fel, de nemár hogy cigók nyerték, így is unmo már őket, bár hátha elköltöznek jó meszire a családdal
-
#601 -
#600 csináltatnak aranyból egy mercit, és azzal járnak majd a putriba :D -
#599 itt van vagy 30 kmre, vki azt mondja hogy cigányok nyeték meg, de most meg tán egy szőke nő aki még az újságba is benne volt, most nem tom pontosan melyikbe, tán az északba, nem tom, de azé merész hogy így felvállalta magát, főleg hogy iylen heyen lakik... -
#598 Van ott egy osztálytársam, hátha ismeri... -
#597 na nneeeeeeeeee -
#596 -
#595 am vágjátok hogy Taktaharkányba nyerték meg az 5öst, ami tele van full cigányokkal, de a leggecibb fajtából:@... -
#594 en sem :)
-
#593 én sem játszottam :) -
#592 1 milliárdból más "sok" problémát meg lehet oldani -
#591 én a héten nem játszottam . -
#590 sehol senki?? -
#589 10,23,61,68,72
még kettesem se lett :((( -
#588 3 szelvényt csak kitöltöttem :P -
#587 erdekes...azert kiprobalnam ram milyen hatassal lenne 1 nagyob nyeremeny :) -
#586 http://index.hu/kultur/klassz/lotto789/ -
#585 lehet cigany volt a riporter....vagy ugy ertette, hogy a kitoloncolasukra -
#584 nézz már rá, kocsmából jött, hülyeségeket beszél, ilyen MAGYAR ember enm létezik. -
#583 Ezen besírtam!
Remélem nem Olaszliszkára is gondolt. -
#582 Sándor, 93
Szoktam lottózni. Én nem nyernék ennyit. De ha mégis, felét odaadnám a rokonoknak, barátoknak, a másik felét betenném a bankba kamatozni. Beteg gyerekeknek feltétlenül juttatnék, és ingatlanba fektetnék. De egy embernek ennyi egy büntetés. Előfordul, hogy megüti a guta. Az is biztos, hogy az ismerősök megszállják. Nem irigylem a nyertest. De üzenem az igazgatóságnak, hogy ennyi pénzt ne halmozzanak fel, mert egymilliárd ugyanolyan vonzó, a többit meg osszák fel tényleg a szegények meg a romák között. A másik milliárdon meg fel lehetne építeni legalább tíz házat, ha nem többet, és be lehetne költöztetni a szegényeket.
-
#581 a cikkel vigasztalod magad? :) -
#580 Ok akkor visszaolvasok.
Kutyinak pedig örülök. -
#579 már lentebb elmagyaráztam a kombi lényegét :)
OFF: köszöni szépen, most úgylátszik egy picit jobban érzi magát, néha még csóvál is :) nagyon elkezdtünk reménykedni, hogy legalább részben felépül :) -
#578 közel 14 millió dollár hol kibaszott sok? -
#577 http://velvet.hu/trend/lotto0121/
olvassatok, tanulságos :) -
#576 Évek óta lottózok de nem tom hogy ez a kombinációs szelvény hogy müxik.
Off:Kutyi hogy van?
-
tazis #575 Ha játszottam volna 3-asom lenne mivel 86-ban születtem 5.-én A névnapom pedig 24.-én van. ááááááááááááááááááááááááááááááááá -
#574 de azért nagyduzzogva elfogadnátok azért :D -
#573 azért én kipróbálnám...
pff. feldolgozhatatlan... -
#572 Hm, ez igaz. Mondjuk az egyszerű ember ha feléli még akkor is jól járt :) -
#571 Az a baj,hogy egyszerű ember nyeri meg aki full nem ért hozzá, namost ha keres valami tanácsadó céget félő hogy qrvára átbasszák! -
#570 Be kell fektetni (részvény, kötvények stb.)... :) -
#569 Feldolgozhatatlanul sok pénz! -
#568 Sziasztok!
Nos hát igen! Az állambácsi megnyerte a lottóötöst(tavaly állítólag ez voltXD). De tökmindegy, mert bárki is nyerte, egy civil személynek nem szabadna ekkora összeget adni, mert ez kibas*ott sok lovetta...Aki ezt eltudja fogyasztani teljes mértékben, azt csak sajnálni tudom, mert a legszarabb banknál kapott havi kamatból már vígan éldegélnék, sőt az unokáim unokái is...!
Ez egyéni vélemény...
Amugy gratulálok, ha netán valamelyik forumostársunk nyerte meg! (Azért gondoljon reám is...LoOoL...) -
#567 ilyen számokat, pedig de jó lett volna :( -
#566 :( -
#565 asszem ezzel egy jó ideig be is fejeztem a lottót -
#564 óóóóóóóóó b+ , ez durva :(( -
#563 kíváncsi lennék aki megnyerte mennyiért játszott...