Szerencsejáték

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
persze legtöbbször szart se nyertem 😊

SHADOWEYES7
<#wow2>

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

w77d
annyi!
változó, atõl függ mennyit fizet a dolog! Volt már hogy 80-ezret nyertem (elõzõ hét) és volt már hogy ugyanazért a találatért 400ezret!

SHADOWEYES7
11200 forint akkor a szelvényed ugye?

ebbõl átlag mennyi jön be??

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

w77d
nem, én általában 8 számmal játszom 56x-os szorzóval

SHADOWEYES7
tehát 6 -os szorzóval??

SHADOWEYES7
na de te oda 6 számmal játszol??

w77d
de felejtsétek már el a fix számokat, nem kell fix számokkal játszani, csak a K mezõbe x-eljetek!!

w77d
pontosan 😊

SHADOWEYES7
<#idiota> w77d jól mondtam???

SHADOWEYES7
na itt a kombinációs lottó, elmagyarázta a csaj a lottózóban, hogy a fix számokkal azért nenéz játszani, mert ott el is kell találni a számokat, a kombinációssal viszont nagyobb az esély, a szorzó viszont azért van ,hogy ha monnyuk az elsõ 6-os szorzónál jelölsz akkor 6 számot tehetsz, és 6x200 forint az ára, de ha itt van 2-es találatod akkor 6 darab kettesed van!!

12 számot is lehet tenni de ott már a szorzó 792 szeres tehát 12 szám megtétele esetén 792x200 forint 158400 forint a szelvény ára

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
Ez fogja izgalmassá tenni a topikot 😊

LES FORZA INTER
jó5let, aztán majd fogjuk a fejünk 😄😄

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

SHADOWEYES7
De szombat este már okés szerintem😉

SHADOWEYES7
ASD_AD_AS_ASdasdasdasdasdsd

w77d
hát ez az, mostmár tuti megjátszom, de enélkül is elég drága a lottómániám, most képzeld el hogy jártam volna, ha itt 150-en benyomják a számaikat 😄

SHADOWEYES7
Vagy, Szombaton este 17 órakor bejövünk a topikba, és mindenki tesz meg 5 számot,akkor nics vita,hogy ha meg tettem volna stb.......

SHADOWEYES7
szeritem butaság, akkor tedd meg a számokat!

w77d
hát ez az...
most képzeld azt el, hogy így poénból leirogatsz ide számokat, szombaton kihúzzák mind az 5-öt, te meg vágod fel az ereid hogy itt volt elõtted és nem játszottad meg 😊

LES FORZA INTER
van benne vmi, de mi a garancia hogy meg is tetted?

w77d
ez nem jó ötlet! elég szarul sülhet el, ha tényleg bejönnek a tippelt számok!

PíszLávJuniti
tenyertedf

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7
penyék vagytok........

Mersant
inkabb nem, mert ha ez bejon es a szelvenyen nem, akkor csonkitasos ongyilkossagba kezdek...<#idiota><#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SHADOWEYES7
Na tippelünk számokra???

7,14,19,36,89

w77d
regisztrálva 😊

LES FORZA INTER
akkor én jelentkezek 😄

w77d
gyerekek, ha én megnyerem, az elsõ tíz nálam bejelentkezõnek adok 10-10millát 😄

Igen, persze, de ha te nyered meg, akkor te adsz ám. 😛

SHADOWEYES7
accc, belõle?? 😄Dddd

Én nyerem meg, én nyerem meg akkoris!<#duhos2>

SHADOWEYES7
nem találok a neten 1 rohatt szelvényt sem,hogy megértsük jobban :SSS

w77d
nem, a jobb oldalt a szelvényen láthatod az opciókat, ami 0-val kezdõdik(pl 0 07) ott nem kell fix számot adni!

Mersant
ugy emlexem 3 fixet meg kellett adnom, de majd du utana nezek akkor...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

w77d
de ne játsz fix számokat! úgy tényleg kevés az esély! csak kombinációs számokat játsz! én mindíg 7-es vagy 8-as kombit szoktam csak kombinációs számokkal!

Mersant
tegnap megneztem ezt a kombit. 3 fix szamot kell bejelolni es legalabb 5 kiegeszitot. na most en ugy veszem le, hogy a 3 szambol 1et mindenkepp el kell talalnod hogy a kombi szamokkal bejojjon legalabb egy kettes. azt ugye nem kell ecsetelnem hogy 90 bol a 3 szam valamelyiket majdnem ketszer olyan nehez eltalalni mint az 5 egyiket... es a legolcsobb kombiszelveny 2000huf. ha sikerul beletrafalni a 3ba, akkor a kombi szamok reven tobb az esely tobb kisebb nyeremenyre (2-3as.) akinek bejon hetvegen az szoljon...😊 20-25 ropiert nem adok fel szelvenyt, mert nincs ra keret, 1 szelvennyel meg vajmi keves az esely a nyeresre...

w77d
a 7 számos kombó jókerrel 4200ft

LES FORZA INTER
csakmert gondolkodom a kipróbálásán, csak zs-m nincs :S

ilyen 6-7 számos kombó is naon drága már? mittomén kb hogy jön ki?

w77d
kb 😊

LES FORZA INTER
akkor jó drága is ... 😊

de kb úgy van ahogy írtam?

w77d
igen, hasonló, mint a kombi tippmix 😊

SHADOWEYES7
Remélem nem számít reklámnak mert akkor ostorozhatom magam<#vigyor1>

SHADOWEYES7
Január 10-én, csütörtökön, január 11-én, pénteken 8-18 óra, valamint január 12-én, szombaton 8-14 óra között az Ötöslottó most multimilliomossá teheti, ha egy szelvényen legalább 800 Ft értékben fizeti be játékát, mert minden órában 5 millió forint készpénzt nyerhet!

LES FORZA INTER
jah tehát ez nem normál szelvény, hanem kombinációs. azon meg nem 5 számot, hanem amennyit akarok annyit jelölök be, de azoknak az összes kombinációját veszi, és annyi szelvényt kell kifizetni?

akkor hasonló a tippmixhez :-)

banok
azt még pontosan nem tudom de azt igen, hogy mit nem.
Soha többé nem dolgoznék. 😊

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

w77d
na ezt én nem értettem 😊

mégegyszer: megjátszol mondjuk 8 számot kombin ( nem normál szelvényen, hanem van külön kombinációs szelvény és ott abba a mezõbe x-eld a számaid ami mögött egy nagy K van)! ez olyan, mint ha annak a nyolc számnak az összes lehetséges kombinációját megjátszottad volna (tehát 56 szelvény)! Ezután a kisorsolt öt szám mind az 56 kombinációra (szelvényre) vonatkozik!

LES FORZA INTER
tehát 1 szelvényen az 5 mezõbõl mindegyikben változtatsz 1 számot és úgy adod fel?
bocs ha naon értetlen vaok

w77d
szerintem elkég konkrét voltam 😊
innentõl kezdve csupán matematika. Ha nagyobb tõkét fektetsz be, nagyobb az esély, hogy kaszálj! A kombi lottóval növekszik az esélyed, hiszen nem 5 számot játszol meg, hanem többet mint amennyit kihúznak 😊
viszont vigyázni kell hogy emnnyit játszol meg, mert amikor még elkezdtem beleestem abba a hibába, hogy nem néztem meg mennyibe fog kerülni a játék és játszottam egy 10-es kombit, ami 50 valahányezerbe került volna (persze stornóztattam, mivel azért egy szelvényért én sem fizetek annyit, bár összességében nézve míndíg többe kerülnek a játékaim 50-nél)

LES FORZA INTER
hm ezt magyarázd el konkrétabban pls ;-)