Szerencsejáték

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PíszLávJuniti
remélem valamelyik politikusunk nyerte meg<#ticking>

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

SHADOWEYES7
Nagynyertes vonal:
(40 millió forint fölötti nyeremény esetén) 06-20 / 933-0630

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

SHADOWEYES7

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

LES FORZA INTER
ki van rakva a lottózókban.

hm nagyon gyanús vagy te 😄 need lakcím, telszám, bankszámlaszám, pinkódja? 😄😄😄😄😄

-Ki volt az a hülye aki feltalálta a munkát? -A többiek mért nem verték meg?

mama2
XDXDXDXD... MÉG nem vittem, el, de majd szombatron:XD. FORZA: mi annak a vonalnak a száma?

Somlói Galuska Fan Club&#8482;. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

w77d
te gyanús vagy nekem, te vitted el az 5-öst? XD

ha igen, te vagy a legjobb barátom XD

LES FORZA INTER
hogyan küldd át a tanácsadónak észrevétlen <#eplus2>

Pluskast
Ja ha meg különösen nagy nyeremény boldog tulajdonosa vagy pl 2 millárd akkor Kapsz az Sz.rt-tõl külön tanácsadót aki elmondja hogyan tedd be különbözõ bankokba meg hova fektesd be.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

LES FORZA INTER
a nyeremény mindig adózott, szal amit mondanak azt kapod meg, most pl 165 miskányi "zsebpénzt" 😄. amúgy fel kell hívnod a nagy nyeremény vonalat.

mama2
Ha valaki megynyeri a lotto 5-öst, akkorhogy megy a pénz átvétel? Mennyit kap kézhez? Vonnak le az összegbõl valamit?

w77d
sztem a 3-as olyan 13ezer ft környékén vog fizetni, a 2-es meg olyan 800ft körül

mama2
Egyépként, most ha 3-om van, vagy 2-em, akkor mennyit nyerek?

w77d
én nem játszok ezen a héten, túl kicsi a tét az én játékmódszeremhez 😊

Rage47
sztem még többet is kapok, mert megspóroltam egy nyelvtanórát neki😄
Mersant
na te mar biztos nem kapsz a penzbol...<#vigyor>

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Rage47
"adnék" 😊

én is csak egyet szoktam amúgy😊
Brolly
looool 😄DDD
áhh, én skót vagyok itt is, egyet töltöttem csak ki, próba cseresznye...
am 17,26,32,62,79

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

mama2
Na, én is töltöttem most lottót, 2400 forintot fizettem, remélem azért megnyerem a lottó 5-t<#idiota><#vigyor3>. Mindenkinek adnák az sg-n, egy 300 ezer forintot😄.

mama2
Én még kiköltöznék Dubai-ba, vagy Perzsiába.

w77d
én nyitnék egy Opel-Bmw-Mercedes kereskedést 😊

mama2
Én ha megnyerném hzahoznám, és itthon tartanám egy széfbe elzárva. Körbe utaznám a földet, meg ilyenek😊.

LES FORZA INTER
te is? tudtam hogy a tippmixmellé vmit elfelejtettem(persze azt is buktam 😞 )

Ilyenkor nem gondolkozol el, hogy elmenj inkább Brüsszelbe kacsákat érmékkel dobigálni???
SHADOWEYES7
<#zavart1>

w77d
te sátáni alak XD

w77d
az tuti 😄

SHADOWEYES7
#666TEKKKKKKKKKKKKKKKKKKkkkkkkkkkk

SHADOWEYES7
az 1-hez képest ami nekem van, legalább sikerélmény 😄ddd

w77d
a 6-os lottón az nem túl szerencsés XD

SHADOWEYES7
tudom h nem 😄d

nekem 2esem van 😄

SZAVAZZ HAZÁNKRA és KÜLDD TOVÁBB A CÍMET ISMERŐSEIDNEK IS: www.TheVoteNation.com

w77d
ezaz 😄

Rage47
jah így már nem sokat ér az az 5000😄
w77d
szted én 5000-ért lottóztam? XD

SHADOWEYES7
5000 is pénz 😊

w77d
4-esem van, nem megyek sokra vele 😞

SHADOWEYES7
nekem 17-es

Rage47
nekem is, mégpedig a 36 😄
SHADOWEYES7
Elvitték a 6-ost ..

1 találatom volt :@@

SHADOWEYES7

SHADOWEYES7
19608359 Ft

azelõtti héten 3 db 6-os találat volt

Brolly
zuszta<#wow2>
a 6os mennyit adott volna?

\"Kokain inhalációt követően a V1-V2 elvezetésekben inkomplett jobbszár-blokkra emlékeztető terminális pozitivitás, valamint több mm-es ívelt ST-eleváció lépett fel\"

Mersant
en meg mar megint elfelejtettem feladni, mindig csak akkor jut eszembe a lotto ha vasarnap latom itt a friss kommenteket...😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

SHADOWEYES7
466000-volt múltév január 14-én, ezt nem fogom elfelejteni 😄d

Rage47
ejha 😊
SHADOWEYES7
na majd holnap a 6-oson, ott ált van találatom több, a legjobb az 5 találat volt

Rage47
nekem is 1 lett :S
SHADOWEYES7
úgylátom a 4-es találatosokat elírták nyereményileg 😄Ddd

SHADOWEYES7
most sem volt csak 1 találatom, picsáb@ 😞

REALista
Ennyi pénzt elszarni a semmire...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!