Bloodrayne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
thx
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
<#lama>#lama>
Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.
[merlinw.org]
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
Merlin: Úgy tûnik nekem a fegyverváltás máshova lett beállítva.
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
S nem Lara dudái miatt tetszik a Játék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Kicsit kiidegelt, de cheat nélkül végig lehet játszani.<#smile>#smile>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
[merlinw.org]
egyet rádobok az tök hamar leesik..
Kar meghúz, majd a bombás manust amit neked dobál, levegõben megragadod, rádobod.
Kar meghúz, majd a bombás manust amit neked dobál, levegõben megragadod, rádobod.
Oszt meghal.:)
[merlinw.org]
(deviance)
tudna nekem segíteni vlaki abbab hogy hogyan kell kinyírni a csatornában lévõ bazi nagy anyuci szörnyet, egyszerûen nemtom hogyan kell, ha közelébe megyek elrepít meg megis halok a kapcsoló amit fenn van azt nyomhatom naphosszat jön a víz meg minden de semmi hatása nincs ellen e szerintem. PLEASE SEGÍTSETEK
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Eddig nem vettem észre, hogy vmit kezdene vele.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
a fõellen és Rayne ugyanabba a vámpírTÖRZSbe tartozik... <#vigyor5>#vigyor5>