Bloodrayne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
thx
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
<#lama>#lama>
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
[merlinw.org]
\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"
Merlin: Úgy tûnik nekem a fegyverváltás máshova lett beállítva.
[merlinw.org]
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
S nem Lara dudái miatt tetszik a Játék.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[merlinw.org]
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]
Kicsit kiidegelt, de cheat nélkül végig lehet játszani.<#smile>#smile>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
egyet rádobok az tök hamar leesik..
Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!
Kar meghúz, majd a bombás manust amit neked dobál, levegõben megragadod, rádobod.
Kar meghúz, majd a bombás manust amit neked dobál, levegõben megragadod, rádobod.
Oszt meghal.😊
[merlinw.org]
(deviance)
tudna nekem segíteni vlaki abbab hogy hogyan kell kinyírni a csatornában lévõ bazi nagy anyuci szörnyet, egyszerûen nemtom hogyan kell, ha közelébe megyek elrepít meg megis halok a kapcsoló amit fenn van azt nyomhatom naphosszat jön a víz meg minden de semmi hatása nincs ellen e szerintem. PLEASE SEGÍTSETEK
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Eddig nem vettem észre, hogy vmit kezdene vele.
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
a fõellen és Rayne ugyanabba a vámpírTÖRZSbe tartozik... <#vigyor5>#vigyor5>