Bloodrayne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha Uwe Boll rendezi akkor tényleg szar lesz :/

akyyy
csinálj jobbat!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

ühüm... hát ennek nem örülök öszintén... de ez van...
thx

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Titan
Itt nem. Csak 1x kapsz 1 hiper-szuper-mindentudó csuzlit és a történet elõrehaladtával tudsz majd vele mindenfélét kilövögetni belõle...

Üdv láma kérdés ha jol emléxem az elsö részben fel lehetett szedni mindenféle fegyvert pld puska gépisztoly etc... nah ara lenék kiv hogy a 2 bõl ezt totálisan kivették vagy csak én vagyok suta mert az istenért se tudok felveni fegyvert
<#lama>

Az élet gyenge kezdés után erõs visszaesés.

Titan
Jaja! Jó kis spiné csak kár, h fogazik....<#awink>

MerlinW
Kristanna Loken miatt mondjuk megnézem..:)

[merlinw.org]

MerlinW
Azok alapján amit olvastam róla, nem füzök hozzá semmi reményt. Asszem a rendezõ is Boll aki eddig csak sz*rt csinált...

[merlinw.org]

Zacsy
most jön novemberben a film! biztos fos lesz
<#wave>

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

MerlinW
elõferdülhet

[merlinw.org]

Köszi wedge31. Eddig egyetlen egy fegyvert használtam, amit elõször szereztem és nem tudtam hogy fegyvert is lehet váltani. Aztán megtaláltam a nálam ú betût amivel fegyvert váltottam és végre tovább jutottam.

Merlin: Úgy tûnik nekem a fegyverváltás máshova lett beállítva.
MerlinW
már írtuk, lánccal rángasd ki a 4 zöld izét a végtagjaiból.

[merlinw.org]

hogyan lehet kinyírna a Kagan féle torony tetején lévõ bazi nagy monstrumot aki napfegyverrel rendelkezik? lövöm mint állat azt semmi annyi hogy félig lejött az élete de mintah ott megállna azt meg se akarna moccanni. hogyan lehet kinyírni ezt a dögöt, meg utána milyen fõellenfelek lesznek még Kagan kívül?
MerlinW
jah, gyakorkatilag, mondjuk egérgörgõvel kiválasztod, CTRL-al befogod, nyomvatarod, és kattintgatsz mint õrült:D

[merlinw.org]

wedge31
Válaszd ki a fegyverek közül és löj mint a többivel,automatikusan célra tart.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Hogy tudom használni a blood hammert? Unravellert csak így lehez ugyanis megölni.
MerlinW
TR alap:D az 5,6 annyira nem jött be, de az elsõ 4 feledhetetlen:)

[merlinw.org]

Istencsászár
hátigentrnek van egy hangulata vannak benne nagyon jó fejtörök feladatok engem fõleg a 3 és a 4 fogott meg 4 valami hihetelen hangulatos és egyedi volt sztem de ezek a mai gémek ebbe a stilusban agyatlan hent mint pl ezis ami jó 1 órácskát de utánn unalom,unalom

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Shep
hát nem tudom TR1 és 3 ezek jók voltak a többi, hááát, talán majd az új.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

IMYke2.0.0.0
Tomb Raider-sorozatot nálam nem sok minden tudja überelni - fõképp a végigjátszott elsõ 3 részt... [a többire biztosan csak nyugdíjas koromra jut idõ... <#schmoll2>]
S nem Lara dudái miatt tetszik a Játék.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

MerlinW
Szvsz a történet kb egyenlõ a 0-val. De a döntés a tied:D Kidobod, god mód, vagy küzdesz:D Én végigizzadtam, 6 Tomb Raider után ez semmi sem volt, viszont egyik Bloodrayne-t sem veszem elõ többé.

[merlinw.org]

Shep
jó tudom lassítás meg mifene, de ettõl még számomra nagyon gyenge egy vmi ez a game, mondjuk ami idegesít, hogy a történet érdekelne, de hát ennyi flusztráló rész teljesen elveszi tõle a kedvem.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
és ismét a varázslatos "3" -as billentyû..:)

[merlinw.org]

Shep
Hát kész, ez nekem sok, hangfalakbe bevágdosni 4 csókát, persze hogy mire megvan a 4. az elsõ már leesett, ez a játék egy csoda, mert eddig még nem volt olyan game amivel ne tudtam volna elszórakozni, akármilyen stílusú, grafikájú, vagy akár rossz legyen, de ennek sikerült elérnie, bár aki végigvitte biztos jól szórakozott. Mondjuk aki kitalálta ezeket a beteg dolgokat simán agyonvertem volna mikor eszébe jutott az biztos, azt hiszem ez a game se fog eladási csúcsokat döntögetni.

Shep
thx megpróbálom, bár hozzávágni nem nagyon tudok senkit oda nem dobja fel õket.

Szét kell lõni asszem, lerántani a láncal vagy hozzávágni vkit :)

Shep
CLUB STRAGES nál tartok lementem a lépcsõn a vámpír jel a feliratnál van de ott nem látok semmi, mi a báantot kell itt csinálni?

3Error
<#eljen>

[ I'm in, everyone of machines... POWAAA ! ;) ] [ Steam/Origin : error.dtp (errordtp) ]

Mikiller
Sikerült végigjátszanom<#alien>
Kicsit kiidegelt, de cheat nélkül végig lehet játszani.<#smile>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

ati2002
MX-el nem megy.

----Abit NF7, 2800+Barton, 1GB DDR400, Gainward GF6800GT(425/1120)----

ThugEdge
hey na végre,lassítással én is próbálkoztam,de nem juttot eszembe,hogy irányítani is lehet a láncot<#buck>

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

ThugEdge
jáááj de jó,majd próbálom

MerlinW
jah és ha jól emlékszem többször kell megcsinálni (2x 3x).Monjuk ez nem 100%

[merlinw.org]

MerlinW
3-as gombbal lassítod az idõt, pl.

[merlinw.org]

ThugEdge
hogy csináltátok,amikor rákell dobni két tagot a kapcsolókra a plazanál,amikor tönkreteszi az enemy és lezáródik a rács?
egyet rádobok az tök hamar leesik..

MerlinW
horoggal (ctrl+E)

[merlinw.org]

a szívet nemtom kivágni annak a dögnek, azt hogy kell? löttem én ugy ahogy tudtam meg kaszaboltam de szíve közelébe se értem
4000
hány level-es?

geforce mx el is menne? Mert nekem az van de még telepiteni se tudom!
valaki segítsen ennek a megoldásában. Deviance te tudod hogy kéne kinyírni ezt a buzi szörnyet amit írtam???
MerlinW
Már le lett írva többször.
Kar meghúz, majd a bombás manust amit neked dobál, levegõben megragadod, rádobod.
Kar meghúz, majd a bombás manust amit neked dobál, levegõben megragadod, rádobod.
Oszt meghal.:)

[merlinw.org]

ez pusztán attól függ, hogy mûködõ verziót akarsz-e, vagy a kihívások érdekelnek...<#nyes>
(deviance)

szisztok.
tudna nekem segíteni vlaki abbab hogy hogyan kell kinyírni a csatornában lévõ bazi nagy anyuci szörnyet, egyszerûen nemtom hogyan kell, ha közelébe megyek elrepít meg megis halok a kapcsoló amit fenn van azt nyomhatom naphosszat jön a víz meg minden de semmi hatása nincs ellen e szerintem. PLEASE SEGÍTSETEK
Istencsászár
deviance :)

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Szerintetek melyik a jobb a deviance vagy a BWClone-MiRROR? Nektek milyen van és a wanadooról?
Mikiller
Nézem erõsen mostmár<#nevetes1>, bár ahogy érzem a végén vagyok vmi Kagan toronyban.Amúgy ha 3x nyomom meg az Aura gombot mit csinál?
Eddig nem vettem észre, hogy vmit kezdene vele.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

az a baj, hogy nem fogod a játék rejtett mondanivalóját:
a fõellen és Rayne ugyanabba a vámpírTÖRZSbe tartozik... <#vigyor5>

Ha végigtolod a játékot, akkor nyílnak meg az extrák.

ThugEdge
ti hogy csináltátok meg a plazaban amikor két kapcsolóra kéne ráhegeszteni a palikat,mire nagynehezen egy sikerál pár mp múlva le is hullik,vagy az nem baj?