983
-
#743 Sracok mondtok egy fizetos linket ahonnan lelehet szedni?elore is koszonom! -
#742 Ebben is van igazság. -
haxoror #741 Az Sg cikk egy fasság. -
#740 Inkább úgy írnám, van benne igazság is.
Szerintem az első részhez képest nagyon sokat fejlődött.
Kis adagokban hetek óta nyomom, nagyon tetszik. -
#739 Azért sok igazság van bent. -
#738 Mert 2800+ -on már voltak gondjai a 333-as ramok miatt :D
1ébként a 2600+-t is (1830@2050) észre lehet venni akár milyen furán hangzik. -
#737 Sg cikk
Eléggé leírták, pedig azért annál jobb. -
#736 off:a 2500+ os Bartont felhúztad 2600+ -ra? :D Minek? Vagy elírtad? -
#735 Végigjátszás után kapod meg őket. -
#734 Jajmákötözködik itten mindenki:) -
#733 na azért!:) -
#732 Ja, nem F :) Csak 2:) -
#731 F2?????????????????????????
egyjatekrol beszélünk??? -
#730 Eddig nem is tudtam hogy lehet fegyvert váltani :) -
#729 F2 - és látni fogod a lehetséges útvonalakat. -
#728 Sztem le kell menni, és a másik oldalt bemenni az épületbe, de már nem emléxek pontosan. -
#727 itt van:)
-
#726 ott van a link ,az nagy ,csak nem tudtam berakni rendesen ,mert a képfeltoltes.hu nem engedi ugy hogy simán belinkelem a képet -
#725 Kisebbe nem tudod betenni mert akkor hátha ennyit sem látunk? :D -
#724 itt van nagyban a kép asszem -
#723 itt hogy lehet oda átt jutni? -
Talon #722 Az eggyik képen zöld estéjiben látható, mellette egy botos csajszi. Csak nem vele van?
-
Talon #721 Köszi, de vanmég kérdésem. Azokat a nyavajás denevéreket, az első főellenfélnél hogylehet megsérteni? Pisztojal nem fogja be, pengékkel meg nem sebzi (Rayne-it annálinkább). -
maszkak #720 köszi!!
-
#719 Target Lock+Harpoon.
A skineket a végén adja meg. -
Talon #718 Mostmeg a láncot nemtudom kidobni. Milyen bill. kombináció, név szerint. -
Talon #717 Ezek a skinek honnan származnak? URL? -
itt hogy lehet oda átt jutni? -
#715 BloodRayne 3 hogy lesz-e hát ha hoz egy bizonyos bevételt amit szeretnének és gondolom olyat hallanak a készítők hogy érdemes lenne 3. rész mert az első 2 tetszett a népnek elképzelhető ezt csak ők tudják. -
Hoz_Hun #714 Nem kell lőni azt a szőrnyet! Úgy kell kinyírni, hogy felmászol amilyen magasra csak tudsz. Fenn azokon az ereken (vagy mi), amik a középső oszlopot táplálják, amin a szörny mozog, na azon vannak ilyen gubók. Azt kapd el a horoggal és rántsd meg. Négy vagy öt ilyen van aztán kampó neki. -
#713 Én is kínlódtam sokat vele,míg vki itt el nem mondta, hogy be kell kapcsolni azt
a lehetőséget amikor "világít" a penge.Azzal már könnyebb volt leverni. -
#712 mikikiller és utána hogyan lehet legyözni azt a feke csaj-t ,mert mindig meghalok és kezdhetem elöröl az egészet! -
#711 Köszike -
#710 Cycle Weapon-t amire állítottad azzal kell elővenni a Blood Bomb-ot. -
#709 Hello Mindenki!
Újra [color=red]elakadtam[/color] egy főszörnynél! Ezt hogy lehet kiiktatni az élők sorából? A neve: Unraveller.
:please:
Mikiller: azt a fegyvert hogy veszem elő, mert én lőttem bele jó sokat, de az életereje meg sem mozdult! -
#708 ghost: mindenkit meg kell verni, sokan vannak, menj fel a targonca mellé a "padkára", és onnan húzd őket magadhoz.
maszkak: a "vérlövő" (nem jut eszembe a neve) fegyverrel kell belelőni, és ha kifogy az emberekből feltölteni. -
maszkak #707 hali.van egy gondom.van egy bazi guszta szörny aki egy függöleges akármin szalad felés le.na ezt a dögöt .hogy a pihába kell kinyírni??
-
#706 na ott a kép :) -
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu -