Bloodrayne 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ghost2
na azért!:)<#integet2>

MerlinW
Ja, nem F :) Csak 2:)

[merlinw.org]

ghost2
F2????????????????????????? <#wow1><#wow1><#wow1>
egyjatekrol beszélünk???<#nemtudom>

Apokrif
Eddig nem is tudtam hogy lehet fegyvert váltani :)

MerlinW
F2 - és látni fogod a lehetséges útvonalakat.

[merlinw.org]

Mikiller
Sztem le kell menni, és a másik oldalt bemenni az épületbe, de már nem emléxek pontosan.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

ghost2
ghost2
ott van a link ,az nagy ,csak nem tudtam berakni rendesen ,mert a képfeltoltes.hu nem engedi ugy hogy simán belinkelem a képet

grebber
Kisebbe nem tudod betenni mert akkor hátha ennyit sem látunk? :D

Next PC upgrade: 2022

ghost2
itt hogy lehet oda átt jutni?

Az eggyik képen zöld estéjiben látható, mellette egy botos csajszi. Csak nem vele van?

Köszi, de vanmég kérdésem. Azokat a nyavajás denevéreket, az elsõ fõellenfélnél hogylehet megsérteni? Pisztojal nem fogja be, pengékkel meg nem sebzi (Rayne-it annálinkább).

köszi!!
Mikiller
Target Lock+Harpoon.
A skineket a végén adja meg.

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

Mostmeg a láncot nemtudom kidobni. Milyen bill. kombináció, név szerint.

Ezek a skinek honnan származnak? URL?

ghost2

itt hogy lehet oda átt jutni?

grebber
BloodRayne 3 hogy lesz-e hát ha hoz egy bizonyos bevételt amit szeretnének és gondolom olyat hallanak a készítõk hogy érdemes lenne 3. rész mert az elsõ 2 tetszett a népnek elképzelhetõ ezt csak õk tudják.

Next PC upgrade: 2022

Nem kell lõni azt a szõrnyet! Úgy kell kinyírni, hogy felmászol amilyen magasra csak tudsz. Fenn azokon az ereken (vagy mi), amik a középsõ oszlopot táplálják, amin a szörny mozog, na azon vannak ilyen gubók. Azt kapd el a horoggal és rántsd meg. Négy vagy öt ilyen van aztán kampó neki.

- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...

Mikiller
Én is kínlódtam sokat vele,míg vki itt el nem mondta, hogy be kell kapcsolni azt
a lehetõséget amikor "világít" a penge.Azzal már könnyebb volt leverni.

ghost2
mikikiller és utána hogyan lehet legyözni azt a feke csaj-t ,mert mindig meghalok és kezdhetem elöröl az egészet!

Apokrif
Köszike

Mikiller
Cycle Weapon-t amire állítottad azzal kell elõvenni a Blood Bomb-ot.

Apokrif
Hello Mindenki!

Újra elakadtam egy fõszörnynél! Ezt hogy lehet kiiktatni az élõk sorából? A neve: Unraveller.
http://apokrif.uw.hu/unraveller.jpg
:please:

Mikiller: azt a fegyvert hogy veszem elõ, mert én lõttem bele jó sokat, de az életereje meg sem mozdult!

Mikiller
ghost: mindenkit meg kell verni, sokan vannak, menj fel a targonca mellé a "padkára", és onnan húzd õket magadhoz.

maszkak: a "vérlövõ" (nem jut eszembe a neve) fegyverrel kell belelõni, és ha kifogy az emberekbõl feltölteni.

hali.van egy gondom.van egy bazi guszta szörny aki egy függöleges akármin szalad felés le.na ezt a dögöt .hogy a pihába kell kinyírni??
ghost2
na ott a kép :)

ghost2

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

ghost2

ghost2
itt hogyan tovább?? sehogy sem tok tovább jutni,az emberek meg sose fogynak ell,valaki segitsen please!

Mikiller
imádom ezeket a ciciket<#nevetes1>

Maxtreme

Maxtreme

Maxtreme
Nos végigvittem.
Szép volt, jó volt, elég volt (bõven!!)
Ez az a game amit 1hamar nem fogok visszatenni a gépemre.
Sajnos az elsõ részhez képest 1 összecsapott konzolos f0$h lett. :(
A játék közepétõl már látszott hogy a fejlesztõk teljesen kifogytak a kreativitásból.
A küldetések egyhangúak, 5lettelenek, és nehezek.

A fõellenség 1 vicc komolyan mondom. Eszméletlen könnyû hidegre tenni. (ami viszont elõtte van :/)

Csináltam pár tonna képet: :)

Rayne 3 lesz?
Strike16
ha lövöd a denevéreket elõbb-utóbb kinyiffan

Az elsõ fõellent hogy lehet kinyírni. Udvaron, öltönyös figura, denevércsapatot küld rám.
Tuttok letölthetõ skint Raynemek? Ha a modell kivehetõ lenne, azlenne az igazi.

IMYke2.0.0.0
El kell keserítselek: ugyanez volt.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Zacsy
vót má' csak kedvesebb arcal:D

\"Nem az a lényeg h mit nézel! Hanem, hogy mit látsz!\"

Esetleg tudja valaki, hogy az introk milyen hangkódolást használnak? Magyarán melyik hang kodek kell hozzá?

cooooool.

http://thenamelessphoto.com/

M@TriX

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az elsõ eltakarta a hátsót.

Én csak rakétával tudtam Xerx cuccait zöldre változtatni, sima löszerrel sikerült valakinek mert nekem nem (pedig löttem rá eleget)
hali! tud valaki segiteni elakadtam a ferrill vagy az ascent pályán amikor felfele kell menni néhány emeletet liftel miután a shroudot kibocsátó gépet szétvertem a csontzúzó gép után fel kell ugrálni néhány csövön de a utána lévõ rácsra mér nem leehet felugrani mert duplaugrssal is túl magasan van más utat vnem látok nakkor itt mi a megoldás? aki tud az segítsen

Hello!

Tud valaki megoldást arra, ha a videó átvezetõknél(nem akkor amikor a játék enginejével készült bejátszások vannak) akadozik a hang? Ugyanezt tapasztaltam a Fable-nél is.
Alaplapi hangkártya, a vezérlöpult/audio beállításoknál asztali sztereo hangszórók van beállítva, a dxdiagban pedig standard audio acceleration van beállítva. Esetleg valami kodek szarakodik?

Valakinek van ötlete?

Hmmm, francba erre nem gondoltam. Thx...
Balra fölötte egy szobordarab zárja el a víz útját azt rángasd ki a láncal, a víz elönti az árnyékot és kész

Hali. A twisted park-ban ephemeránál 1 portál követ nem tudok széttörni, vagy legalábbis nem tudom hogy ott hol van. a többit széttörten, de ott csak 3 db lapos kö van és a tocsába vissza tud menni. help
IMYke2.0.0.0
Az lesz. Láttam a trailereket... okádék. Még Kristanna is.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.