983
-
#142 pff ehhez cheat na menj már.. -
steweee #141 én most játszom végig az egyet. korábban mikor nekikezdtem nem tetszett, de hát az eleje irtóra szar, és akkor még nem volt cheat hozzá.most tarinerrel már majdnem a végén járok, és sztem nagyon jó kis játék, egyszer megéri végignyomni. vannak benne unalmas részek is főleg a föld alatt,de a grafikája nagyon jó és érdekesz a sztori -
#140 Csak jöjjön.Várjuk. -
#139 -
#138 Nekem tetszett, ezért szar nem lehetett, mert nekem a szar nem tetszik... -
Gabe18 #137 Hát elvileg még nem,gamefaqs szerint:
BloodRayne 2 Majesco Games 03/29/05 NA
Európai megjelenést ott nem irtak most. -
steweee #136 vki mintha azt írta volna pár nappal ezelőtt hogy már megjelent, vizsont én meg nem találtam róla infót ison vagy nforcén, és az ftpken sincs fenn. vagyis még nem jelent meg, ugye? -
tomo #135 BloodRayne 2 Launches Overseas This May
Majesco's publishing partner, Vivendi, recently announced they would be launching BloodRayne 2 for Xbox, PlayStation 2 and PC in the UK and other territories this coming May. The BloodRayne 2 US PC version will be launching in conjunction with the European release. Stay tuned for additional details.
szal majus, ha nem csuszik tovabb... -
#134 Hát, ha olyan sz*r lesz, mint az első, akkor nem túlzottan... -
tomo #133 ha nincs rola info, akkor megis mi erdekljen? -
mike369 #132 no, ezt jól megmondtad... -
mike369 #131 majd ha kijön... -
bitubo #130 ugyanakkora szar mint a driv3r -
Thanatos #129 senkit -
#128 senkit nem érdekel a gamma? -
tomo #127 2 kep volt az egyiket alabb latod.
a masik elmlitesre sem melto. -
#126 Hol lelhetek Playboyos képeket blooyraynerről? -
#125 Remélem azt a borzalmas konzolos irányítást nem hagyták benne.... -
#124 Asszem elválok a nejemtől...
Öööö...izé...kiszívhatná..a..........véremet... -
haxoror #123 -
tomo #122 -
haxoror #121 A konzolos már régen kijött, ez most a PCs (végre) -
tomo #120 nemcsak szerinted nem jelent meg, hanem a gyarto honlapja szerint sem.
viszont az igaz hogy a jatekujsagok elore kapnak peldanyt, hisz nem is tudnanak frissek lenni, ha figyelembe vesszuk az ujsagok elkeszultenek idejet. -
#119 Nem konzolos verziót tesztelik?? Szerintem még nem jelent meg PC-re... -
tomo #118 az ujsagok nem a bolti verziorol irnak. kapnak a kiadotol un ujsagiroi peldanyokat. ezeken meg modosit a gyarto a bolti verzio megjeleneseig. -
#117 hmm nah mindegy várunk -
#116 hát ezt nemértem,pedig a gamestarba is benne lesz a teszt,meg a gameproba már benn volt több mint két hete is -
tomo #115 gyarto honlapjan is csak annyi van. hogy early 2005 -
haxoror #114 nforceon semmi... -
#113 hmm -
#112 na most mivan?? ujságok már tesztelik,de warezon meg sehol !? -
#111 :D -
Ben C #110 micsoda kocka dumák :) -
#109 Mikor jön már pc-re????????????????? -
#108 Hy all! Nem tud valaki PS2-re letoltesi linket adni? -
#107 megnéztem a demót.
vélemény:
1. mozgás:olyan, mint a prince of persia-nak balra nyomod arra fut. ez nekem nagyon fos. az 1 jobb mert ott legaláb oldalazott.
2.grafika:nem maxin néztem de így is elég szép legalább is sokkal jobb mint az 1nek.
effektek:az se roszz de a vér színe vmi eszmélatlen fos kicsit igazibb is lehetett volna. ettől eltekintve jó.
demo: nagyon hasonlít a pop-hoz. a mozgás és a feladatok(mászás tartókon való ugrálás) kcsit koppintott de amúgy ok
összegzés:háááát, vegyes érzések kavarognak bennem. se nem jó játék se nem rosz. -
#106 Ha a fórum keresőt sem tudod használni akkor szerintem ne is játsz a játékkal.
1. Itt a fóruma
2. A játék kb 80%a 'náciknál' játszódik, szóval gratula. -
#105 4 Bloodrayne fórum van, úgyhogy jobban nézz utána...amúgy kicsit pontosabban írjad le, hogy hol akadtál el, mert úgy talán tudnak is válaszolni :) -
#104 Hellosztok fiúk!Tudom hogy ez a Bloodrayne 2 fóruma de nem találtam az egyét.Na szóval játszom a az eggyel,épp a Náciknálnál vagyok de nem tudok továbjutni!!MIT KELL CSINÁLNI???????
-
#103 Várjuk 1ütt a br 2-t és ne nov 18-án álljuk le!!!