983
-
#182 jajj eztne kárvolt sfet szobahozni min. 1 napot tudsz várni nem? -
djcom #181 De azért reménykedjünk:) -
#180 basszus.. -
djcom #179 Félő,hogy SF3 lesz rajta,mert még mindíg nincs kinn... -
#178 Boltokban a BloodRayne 2
Hosszú ideig vártunk, de végre úgy tűnik, hogy a sok várakozás után kezeink közé kaphatunk egy-egy BloodRayne 2 példányt. A vicces az, hogy a Terminal Reality játéka már tavaly októberben megjelent a két nagy konzolra, s röpke háromnegyed év után most a számítógépes tábor is kipróbálhatja majdnem ugyanazt...
VÉÉÉÉÉGGGGGRRRRRRREEEEEEE -
#177 :||||||||||||||| -
#176 US PC Release August 2nd
The game is finished and currently in manufacturing. Look for it in stores on August 2nd!
http://www.bloodrayne2.com/news.php -
#175 azt valaki benézte... -
#174 jah úgy néz ki :)
Mind1 addig ott a Hellforcces :-D -
haxoror #173 Akkor jövő kedd?
Lehet hogy már hétvégén kint lesz :) -
#172 Csakúgy mondom...
BloodRayne 2 Majesco Games 08/02/05 NA
BloodRayne 2 Majesco Games Sept 2005 EU
Ezek nem normálisak az már biztos... -
#171 nem -
haxoror #170 Fel se merült benned hogy esetleg az orig megjelenését kérdezi mert meg akarja venni? -
#169 N E M J Ö T T M É G K I Bróbáld megerőltetni magad és nézegessed ezt -
#168 Szerintetek kijött? -
haxoror #167 Nekem bejött a demo, csomó kivégzés meg ilyesmi, mostanába vevő vagyok az ilyen gamákra (princeofpersia) csak asszem a kamerakezelés volt konzolos de az se akkora gáz :) -
#166 miért? -
Gabe18 #165 Kiváncsi leszek a véleményekre.Én pc-n a demót megnéztem,meg Xboxon a full-t is elkezdtem.
Szerintem összességében,de főleg hangulatban nyomába sem ér az első résznek. -
#164 Ezt bújd -
vizmagus #163 Vagyis bújni kell a magyar warez oldalakat ! -
#162 Elvileg holnap :D
Már várom. -
#161 mikor jelenik meg? -
haxoror #160 Már csak egy hét -
abonyitomz #159 -
#158 Remélem nem valami zaftos sf3 lesz rajta :D -
#157 már én is várom
az 1. rész is tetszett -
Evans #156 Na végre! Azt hittem, már sosem játszhatok vele! -
haxoror #155 -
#154 GOLD!!!!!!!!!!!!!!!!
Release júli 26. -
#153 Hát remélem nem csak elvileg hanem ténleg jön szar konzolra már megjelent. -
#152 Elvileg 3 hét és jön. -
#151 ja
viszont lehet rendelni szép raynebabát :D -
haxoror #150 A hivatalos oldalon még mindig most május a megjelenés :/ -
#149 Release Date: 07/18/2005
gamespot -
haxoror #148 De még csak egy rohatt hír sincs hogy miért késik vagy mivan :( -
#147 Ja pedig kéne már.Addig is itt vannak a vizsgára való készülés napjai + Gothic 2 és a Boiling Point. -
tomo #146 lassan vege a majusnak es se hire, se hamva... -
steweee #145 nem baj.bőven van elég iztalom a munkám közben.nem szeretem viszont ha idegesítő egy játék, cheat nélkül két pályán sem mentem volna túl, na nem mintha béna lennék, csak jobb hogy a vízben nem halok meg miközben keresgéltem a továbbjutást és folyamatosan van kavics a kelepelőben.így legalább megnyugodtam, végigvittem a játékot, és láttam benne a jó helyszíneket meg a sztorit. -
#144 És gondolom nagyon sok a jatekelvezeted is igy? eltalaltam? sokkal izgalmasabb lehet, mint cheat nelkul... -
steweee #143 nem szeretek meghalás miatt újrakezdeni egy pályát, és örök lőszerrel sokkal gyorsabb haladni mint pofozkodni.így legalább vévigviszem, amúgy meg nem játszanék vele.nincs mindenre időm, így meg két nap és végigviszem