Bloodrayne 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A BloodRayne játékok felújításán dolgoznak az eredeti fejlesztők, de egy folytatás sem kizárt
Next PC upgrade: 2022
Dicsőség vagy halál ezt csak harccal lehet kideríteni
nvidia ti 200 64mb os video kártya elég neki???
köszi
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
Elõre is köszi! 😊
Ha valaki tudna ebben segíteni, nagyon megköszönném.
De beleuntam a találgatásba ezér fordulok hozzátok!!!!
Mi a teendõ? van megoldás vagy irányítsam a "kuka" felé a game-t?<#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#falbav>#falbav>
valahol a metroban vagyok és egy embert követem de ott volt két konzol és szétzuzta és nemtok bemenni az ellenek csak jönnek és nemtom mit kell csinálni. pls vki segitsen, és ha valaki tud egy jo magyar végigjátszást hozzá akkor pls irja fel hogy hol van.
Nah szóval mindenütt kerestem de nem találok ilyen programot a bloodraynhez: Turfster´s BloodRayne2 Pod Launcher <--ezt nem találok seholse ha valaki mégis találna vagy megvan neki légyszives küldje el.
a [email protected] cimre elõre is köcce.
ha valakinek van patche vagy tud a játékhoz kérem rakja fel mer van egy rész ami bugos és nem tok továbbmenni😞((((((((((((((((((((((((((((((((
azt hallottam h ez e rész másoknál is rossz volt,a diszkóba mikor felmész a lépcsõn és a palfont vagy mit kell beszakítani..
hátha a patch kijavítja vagy ha bárki tud megoldást szóljon
thx
azt szertném megkérdezni h mikor elérek a kukás auto utáni részre hogy ott hogyan lehet felmenni ??? gondolom arra kell menni( a végigjátszás ezt irja->Kesztrelnek nyomjuk le a kiséretét és pattanjunk fel a tetöre 😊 na ez az amit nem tudok). észre vettem h vannak csövek amikre fel tudok menni de egyikröl sem tudok semmi érdemleges helyre jutni . szoval elöre is köszönöm segitségetek
Gigabyte P67A-UD4-B3, Intel Core i7-2600K, Corsair 8GB (2x4GB) DDR3 1866MHz, MSI HD6970 2GB, Corsair 60GB SSD, Corsair 850TXV2EU Battle.net : Bzozo1980#2305
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Ne torzítsuk gyermekeinket idő előtt parányi felnőttekké. Hagyjuk őket gyermeknek, maguknak lenniök. Emberré, magukká nyílniok.
Intel I5 2500K 3,7 GHz, Alaplap:GA-P67A-D3-B3, 8GB DDR3 1600MHZ,Gigabyte GTX 560TI 1Gb OC
Kitudna nekem küldeni 1 végigjátszást? Ugyanis elakadtam de nagyon.
Elõre is köszi.