49
  • Dilmor
    #49
    Az éles szög: olyan szög ami ha nem vigyázol elvágja a kezed vagy ha belenézel homlokon lőnek lézerrel :)
  • Lacika 79
    #47
    Én neked drukkolok. Valahogy engem is dühít ez a "fura" stílus. :-)
  • mrzool
    #43
    Tisztában vagyok vele, a háttérsztorit is hallottam már rég. De amíg nem teszel ki smiley-t, ne várd el, hogy poénként vegyem a baromságod - sokan esetleg készpénznek vehetik az itt leírtakat (bár az már az ő bajuk).
  • Dilmor
    #42
    Hi hi akkor már értem miért se nincsen postás Nóbel díj. Pedig azok aztán ha nem is élen de járnak fagyban-hóban.
  • fluga
    #41
    neeeem mondooooood hogy niiiiincs! már pedig asztiiiiteeem.
    és tudod miért nincs? mert egy matematikus felcsinálta ami Nobelünk feleségét. ciki mi?
  • Dilmor
    #40
    Heh remek PR szöveg csak a cég nevét felejtetted el a végére írni. Arról a tényről hallotál már, hogy a hadi technológia évtizedekkel elörébb tart mint az ipari? És Te mint öntudatos gázlézer felügyelő mit tippelsz hány éves technológia az amire felügyelsz?
  • Dilmor
    #39
    Kérem itt a lézer a téma! Ha magadról akarsz beszélni regisztrálj 1 társkereső oldalon aki kiváncsi rád az megnézi ott az önéletrajzod.
    Vagy csinálj 1 Zéta topikot.
  • moran
    #36
    Nem inkább Zétának!

    Vagyis... nem tudom...
  • moran
    #35
    Szerintem elég jó volt.:)
    Én Flugának drukkolok...
  • Yetike
    #33
    De az én apukám erősebb! ...
  • Bonewerkz
    #32
    naja...:)
    mindenesetre peldaul N.Teslanak, ha jol tudom nem volt diplomaja, vagy ha volt, doktoratusa biztos nem volt, pedig minimum akkora agy volt, mint Einstein, es eszebe se jutott a papirjaival kerkedni, o csak szepen csondben epitgtettett olyan tranformatorokat, meg egyeb dolgokat, amik ehhez a lezeragyuhoz szuksegesek...
  • mrzool
    #31
    Vitázzatok csak ketten, de matematikai Nobel-díj attól még nincs, nem volt és nem is lesz. Beégés rulez.:)
  • fluga
    #30
    egy.:barátom te kezdted el a személyeskedést.
    kettő: ennek a kis remek eszmefuttatásnak mégis mi köze van a harctéri lézerekhez?
    három:nekem pedig matematikai (!) nobel-díjam van...noés??
    csók a családnak Ketrin Zéta Dzsónsz.
    (ui: az én diplomámhoz 1 felső fokú szakmai+1 középfokú vagy egy szigorlat dukál. talán gyenge suliba jársz...)
  • fluga
    #27
    kedves unreg majompofi.
    amerikaimádatom kimerül abban, hogy őket is ugyanolyan embernek tekintem, mint mindenki mást. se nem rosszabbnak, se nem jobbnak, ennyi.
    vlószinűleg egy internetes portál hozzá fog jutni titkosszolgálati anyagokhoz.
    de ha még ha hozzá is jutott, kérdem én mennyire lehet tájékozott és mennyire lehet hiteles egy olyan titkosszolálat információja, ami nem tudott előre jelezni egy többezer áldozatot követelő terrortámadást vagy meg sem tudott festeni egy célpontot megfelelően. (ld a kinai nagykövetség lebombázása Belgrádban)
    hogy ne bántsa a szemedet egetverő barbarizmusom (melyet remélem maradandó károsodások nélkül túlélsz, bár ahogy látom egy kicsit hosszabb ideig maradhattál bennt az inkubátorban mert nem vagy teljesen normális...hogy egy kicsit személyeskedjünk is, ha már ennyire azt akarod)
    kijavitom magyarra az aláirást.
    ja és szerencsére eljutottam középfokig, nem is egy nyelvből, hanem rögtön kettőből, de ez számodra csak egy elérhetetlen álom marad, csakúgy, mint a normális, kisebbségi komplexusoktól mentes élet, melyet nem tudom, agyad korlátozott teljesitőképességének, fizikai megjelenésed silányságának vagy a kettőnek együtt köszönhetsz.
  • fluga
    #25
    mennyi faszságok bírtok itt összehordani!
    szanatszéröhögtem magam az orbitális idiótaságaitokon amikkel koptatjátok a katódsugárcsövemet.
    nemtom miért pattogtok, hogy ezt meg azt fejlesztenek ki az amik meg a bibsik, mintha az oroszok, arabok, vágottszeműek nem ugyanazt tennék. csak mondjuk ők nem lézert, hanem vegyifegyvert fejlesztenek. sokkal jobb. mellesleg egy erdőtűz megfékezése nem pénz kérdés, a hurrikán pusztításának eltűntetésére pedig egy "picivel" nagyobb a keret (arányaiban is) mint mondjuk a tiszai árvízkárosultak megsegítésére és a helyreállításra szánt alap.
  • fluga
    #23
    te miről beszélsz barátom? szerinted ez volt az első kinai akit kilőttek? szerintem ez előtt a kinai űrhajós előtt vagy 20an haltak meg a kísérletekben. mellesleg az amik durván 40 évvel előzték meg a kilövésben a vágottszeműeket, harmadrészt azért pár űrhajót már kilőttek sikeresen az amik, negyedrészt pedig ha olvastad 57 millió dollárt kaptak ami lófasz egy űrprogram költségevtéséhez képest.
    Ha hallgattál volna, bölcs maradtál volna.
  • Bonewerkz
    #22
    hehe, yo alairasod van:)
    mellesleg szerintem pont az amcsik penzeltek ezeket az elkaida izeket... mindenesetre hatalomra jutott ez a gyors.w.busz, es eppolyan gyorsan jottek is a repulogepek, bele a tornyokba... Azonkivul ez a szir-magyar mittomen penzmosasi bankugylet is gyanus... Szoval milliardos-e ez a Bin-Ladin, vagy nem, a gumiarabikum alapanyagan levo monopoliumaval (ami mellesleg a Cola egyik alapanyaga!) nem valoszinu, hogy igy sakkban tudna tartani a vilagot, ugyhogy valakik biztos kivulrol penzelik (szerintem USA-EU-Szaud-Arabia utvonalon, de erre csak en tippelek, vagy nem?)
  • Balea
    #21
    A 2001-es szeptemberi események úgy tűnik kapóra jöttek az Amcsiknak. Most már bármilyen szart kifejleszthetnek a terrorizmus elleni harcra hivatkozva. Dollármilliárdokat költenek fegyverekre a demagóg szövegükbe burkolózva, közben meg fél Kalifornia lángokban áll, az ország másik felét meg elfújta valamilyen forgó szellő. És a tél csak most következik, ami szintén nem az enyhébbik fajtából szokott jönni arrafelé. De annyi baj legyen, kanyarpuska, meg Jedi készlet az má' van...
  • [NST]Cifu
    #15
    Pontosítanék: van "visszarugása" mert a kilépő fotonok esetén is érvényes az erő-ellenerő törvény, csak éppen ez az ellenerő eléggé kicsi, így nem érzékeljük.
  • Bonewerkz
    #11
    biztos jobb, mintha lezaragyuval lovoldoznenek a seggembe:D
  • Bonewerkz
    #10
    foldi gyartmany meg jobb, csak a foldiek anyagiasak, es a bevasarlason, meg a penzelveresen jar az eszuk egesz nap:))) (tisztelet a ritka kivetelnek) szal, ha emberi kinezetu, akkor mar tokmindegy, hogy kek a haja, vagy nem:))
  • Bonewerkz
    #8
    nekem inkabb a hiperhajtomuves opel kadettek, bolygokozi kiruccanasok, kettos naplemente nezese valamelyik egzotikus lilaveru, hosszu kekhaju lenylannyal korszak jobban tetszene:)) mint T3 elmeny(ver)furdo....
  • Darth Sith
    #5
    jó kis cuccok. csak nehogy ezekből is az legyen mint az atomból, hogy mindenkinek lesz és továb bfejlesztik, és megint war. :/
  • rolika
    #4
    elsőre az ugrott be a corner shot-ról, hogy állok az utcán, és betudok lőni mondjuk a második balkanyarba :-)))
  • rolika
    #3
    megfigyeléseim szerint az amcsiknál van egy szervezet, ami olyan projekt-elnevezéseket farigcsál 24 órában, amiknek a rövidítései (közel) értelmes szót alkotnak :-)
  • Bonewerkz
    #1
    erre van eszetek, meg penzetek, hulyegyerekek, de amilyen benak vagytok, meg egy urhajot se tudtok felkuldeni az urbe.... meg a kinaiak is lekoroztek titeket...
    amcsibacsik, nem ego ez egy csoppet?