Nokia 7700: Televízió a mobilban
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gusztustalan. ennyi.
\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június
ha egyszer epitenenek mar vegre valami olyan telot, ami olyan 5 evig megy( pl aminek nem megy ki a pannon halozaton valo mukodes utan a nagyfrekis vegfoka, olyan 3 ev utan...) akkor hajlando lennek ra 50et kolteni...
tobbet nem.
tobbet nem.
Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.
na meg is van a draga a kis aranyos😛
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
Ehhe kit erdekelnek ezek mikor en holnap mar a 6600asommal fogok viritani😄
www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu
ezzel hogy lehet telefonálni? érintõ képrenyõs vagy mia fasz? mert számokat nem láttam rajta.. 😊 Aza másik dolog hogy akkora hogy ha hozzá vágod valakihez az ott helyben meghal.. 😊 amúgy jó kis cucc.. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ezek már nem is telefonok, hanen hordozható multimádiás egységek, amikkel mellékesen telefonálni is lehet.
Én pont az apró kicsi játéktelefonokat nem szeretem. Fõleg mert nagy a tenyerem meg osszúak az ujjaim na meg szeretem ha érzem hol a telefon van súlya meg mérete.
Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
ja, már nem tudnak mit kitalálni...
Egyre nagyobb szarokat csinálnak...
\"Life is around you and in you.\"