Nokia 7700: Televízió a mobilban

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
igazad van xD

H. Peti
gusztustalan. ennyi.

\"Tudod ebben az üzletben sokan csak azért drogoznak, mert félnek, hogy a piától elhíznak. Szerintem nekik csatlakozniuk kellene a Jack Daniel\'s programunkhoz.\" /Slash \'92/ június

Bonewerkz
ha egyszer epitenenek mar vegre valami olyan telot, ami olyan 5 evig megy( pl aminek nem megy ki a pannon halozaton valo mukodes utan a nagyfrekis vegfoka, olyan 3 ev utan...) akkor hajlando lennek ra 50et kolteni...
tobbet nem.

Morajlik szárnyainktól az ég, megreszket léptünktől a Föld. S az Ember meghajol a Sharaq népe előtt.

CHEAPBOY
na meg is van a draga a kis aranyos😛

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

mikike
mennyit szórnak el ezek fejlesztésre?

A hiedelmeid teremtik a valóságodat. - Seth

CHEAPBOY
Ehhe kit erdekelnek ezek mikor en holnap mar a 6600asommal fogok viritani😄

www.gamestore.hu MSN: [email protected] twitter.com/gamestorehu

Pheel
Nekem 6230-as lesz a következõ telefonom...
Darth Sith
ezzel hogy lehet telefonálni? érintõ képrenyõs vagy mia fasz? mert számokat nem láttam rajta.. 😊 Aza másik dolog hogy akkora hogy ha hozzá vágod valakihez az ott helyben meghal.. 😊 amúgy jó kis cucc.. 😊

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Lacc
A 7200-ára elõször azt hittem hogy valami fotel vagy kanapé.
Pharaoh
Ki kéne rugnia az összes Dizájnerét a nokiának.

Pharaoh
Ezek már nem is telefonok, hanen hordozható multimádiás egységek, amikkel mellékesen telefonálni is lehet.

Sub
A menüje jó csak akkora hogy ölni lehet vele...

\"Born to Lose, Live to Win\" --Motörhead

Random_
Én pont az apró kicsi játéktelefonokat nem szeretem. Fõleg mert nagy a tenyerem meg osszúak az ujjaim na meg szeretem ha érzem hol a telefon van súlya meg mérete.

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

ja, már nem tudnak mit kitalálni...

Egyre nagyobb szarokat csinálnak...

\"Life is around you and in you.\"