25245
-
#21600 Fotók a szingapúri F1 futamról -
#21599 fél milla iso érték minden hol sok. -
G_ArchAngel #21598 de miert ebbe a topicba raktam? -
#21597 500D is minek még? vagy már olyan rég volt a 450D?.... csak a video miatt nyomatják szerintem, ha kijönnek vele, legyen már egy olcso HD kamera is kint.... -
#21596 512000 -
G_ArchAngel #21595 PMA:
The 500D
Resolution: 15mp
Proc: DIGIC IV
LCD: 3” VGA LCD
FPS: 3.5
ISO: 100-3200
AF: 9 point
Memory: SD Card
Feature: Liveview (Faster AF)
Feature: HDMI Out
Feature: Movie Mode
1DsMarkIV
Sensor Size - 36x24 mm
Pixels - 21 million with 2.4MP per square cm
CMOS Sensor
ISO - 25 - 12800 (extend ISO 10 low, 25600 and 512000 high)
TTL-AREA-SIR II AF with 69-points
Flash Sync Mode - 1/4000 electronic shutter release
USB 2.0 which can be used with external HD
Crop mode 4:3 and 16:9 with viewfinder adjustment (both in photo as in video mode)
HDMI output which can be used in liveview with external monitor
6.8 fps
Aperture Values - F0.9 - F91
Eyetrack AF - and electronic High Speed AF
2x Digic 4 processor
ProPhotoRGB is added
Movie Recording - 24fps and 30fps mode.
500D eleg realis, de az 1Ds picit santit... -
DecenS #21594 nemlett.
az egyik ph-s srác feldobta a kalózöbölbe a teljes sorozatot egybe iso-zva, de az kb 4,5 giga, és csesznek megosztani.
i.j. -
#21593 Meglett?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Gépen nem találom, ncore-on fent van, de az nem nyitott torrent. -
#21592 Tényleg azok -
G_ArchAngel #21591 kellemes fotok -
#21590 Hogy Petőfit idézzem:
"Fényesebb a láncnál AKARD!!!!!"
-
#21589 egyertelmu Pentax osztag sztarolassal :) -
G_ArchAngel #21588 indeed...
-
#21587 Fixyhez kell viszonyítani és máris jó vagyok -.- -
G_ArchAngel #21586 megerdemed 5D-t, de tenyleg -
#21585 Szerintem ez a tájfotós project így fog kinézni: tátrába kéne menni, de a dunakanyar a reális, de mire összekészülök, már csak a normafáig tudnék elmenni, de mivel az kommersz, kezdődik az időmérő, drága a benzin, és nehéz a felszerelésem inkább bontok egy sört és tévé :D -
#21584 Jaja, énis azóta kerültöm az egész térséget, mióta összefutottunk, féltem a nyamvadt kis karrierem, nem merészkedek oda fotózni :D -
#21583 Dehogysem jutunk, Galyékkal idénre totálfixre megbeszéltük, hogy megyünk FOR SURE :D -
#21582 Így van, egész egyszerűen kilövöm a konkurenciát. -
G_ArchAngel #21581 sose jutottunk le a gemenci arterbe, bedig, hogy terveztuk:-( -
#21580 Tomi az official dunakanyarfotós, szal sztem keress más helyet :) -
#21579 Ha ide a Dunakanyarba szeretnél jönni, akkor szerintem a legszebb kilátás a Prédikálószékről van. Egyszer már én is el akarok ide jutni;) -
#21578 csiklóernyőbe kéne visszaülnöm -
#21577 kameratoszást nem vállalom -
#21576 a Dobogókőnél feljebb? lehet, de ballon vagy repülő kell hozzá (vagy jó nagyot dobsz a gépen és időzítővel fotózol)
de akkor vigyázni kell az időzárral, különben ilyen kép lesz:
-
#21575 feljebb is lehet menni?
az a fa zavar ott [mutatja] -
#21574 A visegrádi Fellegvárból nagyon jól be lehet látni a kanyart, ott a felfele úton is elég jó erdős rész van, a hegygerincről a Duna felé és másik irányban is van látnivaló, vagy ha tovább mégy akkor fel lehet kirándulni Dobogókőre is, onnan is van bőven látnivaló- a másik oldalt annyira nem ismerem...
-
#21573 Csak angolul :) Mi meg sem szolaltunk magyarul olyan helyen ahol halhatták vagy akartunk valamit :)
Egyik szállodába bementunk váltani forintot, erre a csaj azt mondja: no, no no forint és közben hevesen rázza a fejét, közben kezembe vettem a lapot amin az aznapi árfolyamok voltak erre kitépte a kezemből, de volt azon japán jentől kezdve indonéz rupiáig minden, de forint az nem, anyátok :)
Persze ahol megszálltunk, ott nagyon kedvesen fogadtak bennunket még azután is hogy megmondtuk, magyarok vagyunk... -
#21572 Ezt néztem ki google mapsen is (külső ív), hova érdemes menni hogy belátható legyen magasból az egész kanyar? Tudom, ötmillióan már megfotózták, de fingom sincs mit kéne nézni. Házunkkal szemben már erdő van, de valami látványosabbat kéne megfotózni. Tátra zsír hely, csak feszélyez a szlovákok jelenléte. -
#21571 Dunakanyar - választható oldalról (Visegrád/Nagymaros), mindkét oldalon el lehet veszni az erdőben, Visegrádnál a Telgáti rétig felsétálva van patak, horgásztó, vízesés, minden mi lencse ingere, hegytetőre/gerincre felkapaszkodva egész kanyar belátható, szépen meg tud ülni a köd, stb.
(nagyapja ott tanította fotózni) -
#21570 zemplén -> középhuta.
sok kilométeres túrák vannak arra fele. van fotózni való is. -
#21569 vannak valami hegyek a város körül...de ha tényleg szépet akarsz látni kocsiba ülsz és irány a tátra, 250km, már 8-10 ezerért találsz jó minőségű szállást ( kétágyas) és lesz egy jó hétvégéd :) Persze ahhoz már el kellet volna indulnod hogy holnap már reggel mehess turázni... -
#21568 htx, már más is javasolta, őt is elküldtem a kúvannyába :) -
G_ArchAngel #21567 Margitsziget:-) -
#21566 Természetfotózásban és topográfiailag alulművelt bulvárfotós desztinációt keres szabad hétvégéjére jó idő esetén, őszi giccses tájképek megörökítéséhez. Tippek? -
#21565 maratonos galleri -
#21564 np -
#21563 Ja igen... esztergalyos munka (joarasitva) nem gond :) -
#21562 M39-es menetu obit szerintetek lehet valahogy M42-esre alakitani? 15.7mm a regiszterek kozotti kulonbseg (M42>M39), viszont az obin a hatso lencse az kb 4 centi melyen van :)
Konkretan egy Jupiter 11-es 135mm/f4-rol van szo ami rohadtul jol nez ki es 1200 forintert nem tudtam ra nemet mondani :) -
#21561 Mikor jelenik meg? :)