25245
-
#21920 nemtudom mennyire birjátok az ilyet, nemrég csináltam őket, gondoltam beteszem.
-
#21919 |---| ennyire minimum -
#21918 Mennyire? -
#21917 annyira éreztem h ő okami :D -
#21916 Bár ott szűkösebb a hely és fotózni ott kicsi nehezebb lenne, főleg olyannak mint Timber. :D -
#21915 Én az Egri kilátóra gondoltam. -
#21914 János-hegyi kilátó? -
#21913 Hol készült a fotó?
Egyébként respekt. -
#21912 Köszönöm, így mostmár átlátom -
#21911 http://hu.wikipedia.org/wiki/Creative_Commons -
#21910 innen a legelső a szerzőmegjelölős. Bár azt tudni kell hogy ez nem garancia semmire. :) -
#21909 Köszi a kimerítő választ:)
A kutyusra ami a legjellemzőbb, és amit a legjobban szeretek benne, az a "mosolya", amit sikerült megörökíteni. Több lehetőségem sajnos nemvolt, mert vagy nem maradt egyhelybe, vagy rögtön ráugrott a másik kutyánk.
Ha megint napos idő lesz, csinálok még képeket:)
Garret: Ha azt szeretném, hogy felhasználhatják a képet, de kötelesek megjelölni mint szerzőt, akkor ezek közül melyik kell nekem? (a letöltés beállítását már megtaláltam, de akkor már ezt is megoldom)
Attribution Creative Commons
Attribution-ShareAlike Creative Commons
Attribution-NoDerivs Creative Commons
-
Gabo #21908 Végre egy házikedvences kép, ami nem felülről van fotózva és nincs vakuval telibe nyomatva a szerencsétlen állat.
De ezen kívül nem mond el túl sokat a kutya egyéniségéről.
Ha állatot fotózol, pláne ha sajátot, érdemes keresni az olyan beállításokat, pillanatokat, amik mesélnek róla. Próbáld meg azokat a gesztusokat elkapni, amik az adott állat egyéniségét leginkább kifejezik. Pl.: Ahogy a mancsát az orrára teszi. Ahogy izgatottan keresi a kedvenc játékát. Ahogy nagy szemeket meresztve kaját kunyerál.
Keresd azt, amitől ő különbözik a többi kutyától.
A sünis kép jópofa. Itt esetleg érdemes lett volna kicsit több teret hagyni előtte, hogy a fokozatosan elmosódó fűszálak több mélységet adjanak a képnek. -
#21907 ha a license -t arra állítod hogy minden jogot magadnak tartasz fenn, akkor nem engedi letölteni a képeidet... -
#21906 Remélem nem bánjátok ha beteszem ide a képeim:) Meg lenne egy kérdésem (hátha van FlickR valakinek), hogy belehet azt állítani, hogy Letöltés opciót ne ajánlja fel az oldal?
-
EK1TEP #21905 Ok megvan ha lesz alkalmam kipróbálom szabattéren is hátha jó! -
Garga Pitic #21904 Mielőtt megsétáltatnád a tesót, keresd ki a Reset All menüpontot és adj neki egy esélyt. -
EK1TEP #21903 Aztmondod?
Hát engem kib*szottul nemérdekel ez a gép Majd tesóm elviszi csak idéglenesen használom, míg megnem kapom az enyémet...
Jó am hogy elkezdek fotózgatni azt amivel fotózok gép nem is jó :DDD -
#21902 Szia' Nem akarlak ilyesztgetni de nekem olyan mintha az egyik lencse, vagy akár a szenzor egy picit ferdén lenne. Az első kép olyan mintha Tilt obival készült volna. A jobb széle bár homály de mégis mintha a fa és hátul a panel mintha az élesség síkban lenne, míg a bal szélén egy olyan pontot nem találok ami az élesség legkisebb jelét mutatná. Én mindenképp szervízbe vinném a gépet. A Panasonic szervíze eddig minden esetben (cd lejátszó, fényképező) nagyon pozitív benyomással volt rám. -
EK1TEP #21901 Pedig nem abban volt!!
100% !!
Ha kell töltök mégfel képet a többi is ilyen foscsomó lett! -
#21900 az első kép is úgy néz ki, mintha makró módban lenne az optika... -
#21899 Ez mondjuk látszik is. -
#21898 Na megnéztem a kép adataid 1/250 a záridő. Annál már nem kellene bemozdulnia. -
#21897 Nincs ennek valami makró módja, amikor csak közelre tud fókuszálni, és úgy maradt? -
EK1TEP #21896 Panasonic Lumix DMC-LS60
Vaku nemvolt belőve elég napos idő volt bár néha beborult...a karós képen láthatod az jólett! -
#21895 Milyen géped van? Lehet túl sötét van neki. Nem akar vakuzni? -
EK1TEP #21894 A karós képet azér raktam hogy tudok normálisabb képet is csinálni.
Záridőt a gépemen én nemláttam hogy lehetne állítani!
Egyik ilyen kép se lesz szép!Csináltam többet is ilyen őszies "tájrról" de mind ilyen sz*r! -
#21893 Olvass fotós könyveket. A felsőnél lehet, hogy hosszú volt a záridő és bemozdult a gép mert kézben tartottad.
A másiknál mi a gond? Itt a karóra fókuszáltál, az éles is lett, és valószínűleg picit volt a mélységélesség-nagyon nyitott volt a blende- azért lett a háttér homályos. -
#21892 Okamirol a tobbi kep a flickr photostreamemen :) -
#21891 állat -
EK1TEP #21890 Segítség!
Nem tudtam rájönni miért ilyen rosszak a képeim!Tanácsolták állítgassam a gépem több opcióval is készítsek képet ugyan arról a témáról.Oké de mindíg ilyen sz*r képet kaptam!Erdőt meg mittom sima képet ami nem macro-s nemtudok csinálni mert mind ilyen rossz homályos!!
Mi lehet a baj??Valamit tuti nemjól állítottam be!
Am itt egy normálisabb képem:
-
G_ArchAngel #21889 Nem tudom teljes mereteben elvezni, mert telefonrol szenvedek net hianyaban, de amit latok, az kurvara tetszik..., respect, meghajlas, elismeroen felfele mutato huvelykujj... -
(csak lájtrúm) -
#21887 LÁL -
#21886 hogy moby szar lenne? pff -
G_ArchAngel #21885 -
#21884 hajszárító lesz benne? netán tán lift? -
#21883 a processzorok 4 év alatt lejjebb mennek 2 méretet gyártási csíkszélességnél, szerintem ugyanígy lejjebb megy a CCD-k hasznos/haszontalan méretaránya, stb. - a szenzorral nem lesz gond.
kiskompaktokban 2004-ben volt 5-7mp (meg 12 is Fujiéknál) - mobil téren a Samsung nyugati piacra 2007-ben lépte meg az 5MP-t (keleten 2005-ben(!), idén a 8MP-t, jövőre 3x optikaival 12MP-t fognak árusítani mobiltelefonban, point and shootjuk már van 10MP-s HD felvételre képes (HZ1).
az 5-8MP-s mobiltelefonos rendszerük pedig már egészen közel jár a kiskompaktok képminőségéhez. -
#21882 NFÜ pályázatot már basztatják hírtévén :D -
#21881 A tudomány jelen állása szerint egy HD felbontást kiszolgálni képes szenzor+obi páros nagyságrendekkel több helyet igényel, mint ami belefér egy mobilba. Még a Sony pénze se lesz elég, hogy megerőszakolják a fizikát 4 év alatt. Zajfostengert gyártani persze lehet, a bitráta meg lesz alája, végülis el kell majd adni akkoris a memorystickeket.