Digitális és analóg fotográfia

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DirtyGab3sz
Hogy Petõfit idézzem:
"Fényesebb a láncnál AKARD!!!!!"
<#beka2><#vigyor3><#vigyor5><#papakacsint>

http://www.flickr.com/people/46265283@N06/

Timber
egyertelmu Pentax osztag sztarolassal 😊

~ I am the master of my fate, I am the captain of my soul ~

indeed...

http://gaborszantai.co.uk/

30Dani
Fixyhez kell viszonyítani és máris jó vagyok -.-

thank you for helping us help you help us all

megerdemed 5D-t, de tenyleg<#gonosz1>

30Dani
Szerintem ez a tájfotós project így fog kinézni: tátrába kéne menni, de a dunakanyar a reális, de mire összekészülök, már csak a normafáig tudnék elmenni, de mivel az kommersz, kezdõdik az idõmérõ, drága a benzin, és nehéz a felszerelésem inkább bontok egy sört és tévé 😄

Blasta
Jaja, énis azóta kerültöm az egész térséget, mióta összefutottunk, féltem a nyamvadt kis karrierem, nem merészkedek oda fotózni 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Blasta
Dehogysem jutunk, Galyékkal idénre totálfixre megbeszéltük, hogy megyünk FOR SURE 😄

Tomo15
Így van, egész egyszerûen kilövöm a konkurenciát.<#zavart1><#idiota>
sose jutottunk le a gemenci arterbe, bedig, hogy terveztuk:-(

Blasta
Tomi az official dunakanyarfotós, szal sztem keress más helyet 😊

Tomo15
Ha ide a Dunakanyarba szeretnél jönni, akkor szerintem a legszebb kilátás a Prédikálószékrõl van. Egyszer már én is el akarok ide jutni😉
30Dani
csiklóernyõbe kéne visszaülnöm

30Dani
kameratoszást nem vállalom

Dzsini
a Dobogókõnél feljebb? lehet, de ballon vagy repülõ kell hozzá (vagy jó nagyot dobsz a gépen és idõzítõvel fotózol)
de akkor vigyázni kell az idõzárral, különben ilyen kép lesz:

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

30Dani
feljebb is lehet menni?
az a fa zavar ott

Dzsini
A visegrádi Fellegvárból nagyon jól be lehet látni a kanyart, ott a felfele úton is elég jó erdõs rész van, a hegygerincrõl a Duna felé és másik irányban is van látnivaló, vagy ha tovább mégy akkor fel lehet kirándulni Dobogókõre is, onnan is van bõven látnivaló- a másik oldalt annyira nem ismerem...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Tikal
Csak angolul 😊 Mi meg sem szolaltunk magyarul olyan helyen ahol halhatták vagy akartunk valamit 😊
Egyik szállodába bementunk váltani forintot, erre a csaj azt mondja: no, no no forint és közben hevesen rázza a fejét, közben kezembe vettem a lapot amin az aznapi árfolyamok voltak erre kitépte a kezembõl, de volt azon japán jentõl kezdve indonéz rupiáig minden, de forint az nem, anyátok 😊
Persze ahol megszálltunk, ott nagyon kedvesen fogadtak bennunket még azután is hogy megmondtuk, magyarok vagyunk...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

30Dani
Ezt néztem ki google mapsen is (külsõ ív), hova érdemes menni hogy belátható legyen magasból az egész kanyar? Tudom, ötmillióan már megfotózták, de fingom sincs mit kéne nézni. Házunkkal szemben már erdõ van, de valami látványosabbat kéne megfotózni. Tátra zsír hely, csak feszélyez a szlovákok jelenléte.

Dzsini
Dunakanyar - választható oldalról (Visegrád/Nagymaros), mindkét oldalon el lehet veszni az erdõben, Visegrádnál a Telgáti rétig felsétálva van patak, horgásztó, vízesés, minden mi lencse ingere, hegytetõre/gerincre felkapaszkodva egész kanyar belátható, szépen meg tud ülni a köd, stb.
(nagyapja ott tanította fotózni)

DJ RX7
zemplén -> középhuta.
sok kilométeres túrák vannak arra fele. van fotózni való is.

:3

Tikal
vannak valami hegyek a város körül...de ha tényleg szépet akarsz látni kocsiba ülsz és irány a tátra, 250km, már 8-10 ezerért találsz jó minõségû szállást ( kétágyas) és lesz egy jó hétvégéd 😊 Persze ahhoz már el kellet volna indulnod hogy holnap már reggel mehess turázni...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''

30Dani
htx, már más is javasolta, õt is elküldtem a kúvannyába 😊

Margitsziget:-)

30Dani
Természetfotózásban és topográfiailag alulmûvelt bulvárfotós desztinációt keres szabad hétvégéjére jó idõ esetén, õszi giccses tájképek megörökítéséhez. Tippek?

Blasta

Loál János

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

Timber
Ja igen... esztergalyos munka (joarasitva) nem gond 😊

Timber
M39-es menetu obit szerintetek lehet valahogy M42-esre alakitani? 15.7mm a regiszterek kozotti kulonbseg (M42>M39), viszont az obin a hatso lencse az kb 4 centi melyen van 😊
Konkretan egy Jupiter 11-es 135mm/f4-rol van szo ami rohadtul jol nez ki es 1200 forintert nem tudtam ra nemet mondani 😊

Timber
Mikor jelenik meg? 😊

Blasta
Hm, ezaz, hogy a CS3 nekem is az.

DJ RX7
én maradok cs3-nál. legalább eredeti. <#nyes>

BiG G
tud, le is szedem én is gyorsan ha már efféle potenciál van a cuccban😊

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Dzsini
Geforce Go 6000 és újabb, Mobility Radeon X1300 és újabb, Intel X3000 és újabb.
Notebook GPU guide (középtájt irogatja a kártyákat, és hogy melyik modelt ismerik)

DJ RX7
Shader Model 3-at?

Blasta
Na akkor jól utánajárok, hogy a notebook-om gpu-ja tud-e ilyent 😊

Dzsini
azt írja, hogy minden Shader Model 3-at ismerõ GPU-val elmûködik, a Quadroval az After Effects és a Premiere kap bónuszokat:
"allow GPU acceleration on any Shader Model 3.0 GPU. Meanwhile, After Effects and Premiere CS4 allow extra features on Nvidia Quadro GPUs"

Blasta
WOÁW

És vajh egyéb GPU-val is lazán fog mûködni, vagy csak a Quadro-t hajlandó elismerni gyorsítóként? 😄

Dzsini

Dzsini
The Big Picture - Baikonur
(feliratkozott az RSS-re)

Timber
olyan mintha IR eg lenne

tugyiti
nem annyira csak mintha jönne a világvége
Garf
Nagyon természetellenesnek hat az ég?

http://www.flickr.com/photos/bubue/

The Garrett

<#zavart1>

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

30Dani
Háde van felfújt aljú medence is, ez nemtom milyen.

Blasta
Az 1értelmû, csak ezt a "viz+medence" dolgot nem vágom. A víz a medencében van. Ennyi 😄

Dzsini
valami emelvényen van a medence, valószínûleg annak is van bõségesen ütéselnyelõ képessége.

Blasta
Eztnemétem

Tikal
most ugyanezt ugy hogy a gumimedence a betonon van...

Blasta
Betegsrác 😊
Én fejeseket ugrálok ilyen mélységû vízbe, persze nem 8 méterrõl 😄