25245
-
#71 Nekem is nagyon tetszik, meg ugye a szép naplemente általában a természettel van összefüggésben, itt pedig pont a repülő mellett figyelhető meg. :) -
#70 Ezt a repülőtér termináljából szerintem. -
#69 tényleg nagyon szép a kép -
#68 és ezt honnan fényképezte? ufóból? de komolyan érdekel... -
#67 jaja, Gladiator műve -
#66 ez iszonyat jó! -
#65 Gladiator képe:
-
#64 Ez valamilyen speckó effekttel csináltad? -
#63 (Pontosabban a Dundalk öböl a kép tetején lévő hegyek mögött van...) Térkép olvasás 1-es! -
#62 Gladiator, GregSB
Én idén tavaszal voltam Észak Írországban. Konkrétan Belfastban, meg tettünk egy buszkirándulást az északi partra. (Az első kép a repülőből készül és a Dundalk öböl látszik rajta)
Ti merre jártatok és miket csináltatok ott? -
#61 Felettébb különös, hogy pl. most az FTP elérés nem működik, de a weblapom elérhető :-/ -
#60 Nem vagyok mindig fasz, persze bár néha igen, de most próbálom visszafogni a faszságokat ;) -
#59 -
#58 látod taranov, nem is vagy te olyan faszfej, mint ahogy mindenki más mondja;-D -
#57 oks, kösz -
#56 Nagyon szép a kép, remélem fel tudom tenni hamarosan. Igyekszem. -
#55 már küldtem. -
#54 kicsit sötét a kép, csinálhattam volna egy negyed másodpercel hosszabb záridővel is, de így is örülök, hogy meg tudtam csinálni, annyira le volt merülve az aksi. utána rögötn kikapcsolt, és már vissza se tudtam kapcsolni. -
#53 jó, küldd, majd megoldom valahogy :) Rájukszólók, hogy nem mondtam, hogy nem fogok fizetni :)
Persze nem fogok soha, addig használom, míg megy. -
#52 Hát ez nem működik, majd megnézem mitévő legyek, ne haragudj, majd holnapra elhárítom a hibát :)) -
#51 mind1, küldöm. egy olyan naplementés Boeing 737-400-as gépnek kell lennie. -
#50 Várj, megnézem, hogy müxik-e :) -
#49 hát, akkor most küldjem vagy ne? -
#48 akkor küldöm. szerintem kicsit összekéne nyomni olyan 800×600ba. bár végülis türhető a mérete. -
#47 szívesen, ha megnyitják megint a tárhelyemet, mert május óta nem fizettem, ezért néha leáll az FTP -
#46 én igen, persze -
#45 ha vkink elküldöm az én képemet feldobja ide? -
Drilling20 #44 Nekem Olympus c740-esem van. A Te gépedhez nem értek, de az enyémen úgy tudta segíteni dolgon, hogy levettem a fényerőn, és a sötétebb részekre fokuszáltam. Ezáltal nagyon szép képeket kaptam. raknék fel nagyon szívesen egy halom képet, de nem tudom hogyan kell felrakni tárhelyre. -
#43 Vegyél új gépet? :) -
#42 bazz, vki mondja már meg, hogy hogy tudom leszedni a dátumot a már elkészített képről, mert csináltam egy kurva jó képet, és rajta van a dátum, ráadásul rosszul. Minolt dimage S414-em van.
a másik, hogy csak uúgy tudok képet cisnálni, hogy a táj szép világos, de viszont az ég meg vakító fehér, vagy az ég szép felhős, meg kék, de akkor viszont a táj full sötét. mit lehet tenni ellene? -
#41 -
Hosszúexpós kép. Kicsit mozgott a kezem ezért a háttér is homályos, + elég bénán is volt megvilágítva a szoba.
A képet lebutítottam hogy ne legyen túl nagy, így kicsit randa lett, de a lényeget látni :) -
#39 amúgy zsír képeket raktatok be -
#38 FrankTx! Mikor voltál írországban? Én hétfőn jöttem haza, nem a mi csoportunkkal voltál? -
#37 Egyébként a netről akartam belinkelni a nicklogómat, de nem tudja vaamiért. Pedig régen lehetett. -
#36 Direkt csináltam meg ilyenre :) -
#35 Hát neked meg mi lett a logóddal? Nálam nem tudja megjeleníteni :( -
#34 Wáá!
Mikor voltál Írországban? Én idén nyáron + 2001 nyarán is voltam. -
#33 ezen vmi UFO van? -
#32 Ja, de az alsó és a felső látszik már, szépek nagyon.