25245

• G_ArchAngel #678
    Paint:)
  • GregSB
    Ja! Loál!

Más: ti milyen progival keretezitek a képeiteket?
  • Pyx #676
    nem a kérdés loál. a válasz! :D
  • Pempő
    A nevem loál :D
  • GregSB
    Mit loállozol? Csak értékelés után jelenik meg a neve, énmeg lusta voltam reggelni...
  • Pempő
  • The Garrett
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elvitted a 666 ot... pedig találtam ide 1 szép képet :DDDDD
  • Pyx #671
    LOÁÁÁL
  • Pyx #670
    loál [nem akar beszolni, mer rendes] :D
  • The Garrett
    ehe csodálom azokat akik ilyen időben bírnak most a szabadban fényképezni. én is kimentem v.melyikeste... se kesztyű se sapi és az állványt nembírtam széttekerni ugy összefagytak az ujjaim kb 1 óra után :/
  • GregSB
    Milyen néven vagy regelve ?
  • The Garrett
    nekem mind1 hol vezetek hol nem. DE tényleg jó kis oldal, rengeteg hozzáértővel.
  • Pempő
    Jó kis oldal, főleg, hogy vezetek sportfotó kategóriában :D
  • Pempő
    Ez teljesen gépfüggő. Ilyen téren még meg se néztem mit tud az enyém.
  • The Garrett
    még nem, de most nyitom meg. Wow
    lehet felteszek ide pár jobban összehozott képet ;)
  • The Garrett
    jajaja arra aztán magamtól is rájöttem... csak nem hagyott nyugodni miért mondja más ha 1x nem jön össze nekem ;)
  • Pempő
    fotozz.hu-ra szoktatok járni?
  • Pempő
    Ha túl zajos, akkor használj kisebb ISO-t.
  • FREAK
    a gép "hibája"

minden gépnél más, van olyan, ahol nincs is ISO400, az enyémnél meg 800-nál kezdődik a látható zaj
  • The Garrett
    1 tech. jellegű kérdés: mindenhol azt olvasom hogy éjszakai képeknél iso400 al érdemes fotózni, mert nagyobb a fényérzékenysége, és így szűkebb rekesz/rövid exp idő is elég az "élvezhető" képminősséghez.

DE eddig akárhány képet csináltam iso400 al az mind eszméletlenül zajos lett. Ez az én balf*szságom, vagy a gép hibája?
  • FREAK
    ilyenkor jövök rá, hogy mennyivel hasznosabb ajándék a zokni meg a gyertya.....
  • The Garrett
    csak mindenki most kapott gépet karácsonyra, mindenki próbálgatja, fotóz vele mmindent ami él és mozog. És felteszi netre, hogy kapjon v.mi visszajelzést jó e a gépe. titokban pedig dicséretre vágyik :)

baze nemkéne pszichológiát tanulnom
  • The Garrett
    :DDDD ja és akkor már megbeszélhetnénk, hogy a az eldobható teletubik ohgy befolyásolják a föld globális felmelegedését :D ugye ins? :D
  • Pempő
    Autós topik se színvonalasabb. Sajátba kell rakni, és akkor ki lehet szedni a szart egyből.
  • Taranov
    Van benne valami igazság. Ha már úgyis ezt a témát tárgyaljuk, akkor http://www.versanus.hu/karacsonyfa.jpg :)
  • FREAK
    valaki világosítson már fel, hogy

1. mi a szarnak kell karácsonyfadíszeket fotózni?
    2. miért kell a karácsonyfadíszekről készült fotókkal szarba taposni egy amúgy is vért köhögő fotós topikot?

ez az eredménye annak, hogy MINDENKI számára elérhető lett a digitális fotózás, gyűlik a vizuális hulladék.... ugyanaz a jelenség, mint a mindentudó, warez formájában letölthető zeneszerkesztő szoftverekkel a zeneiparban... a lejtőből szakadék lett
  • Madmaxx
    Ez garettnak már megvan :)
  • cseri001
    De aaaaaranyosak!
  • GregSB
    Az!

Szóval hallottátok! Természetfotózáshoz mindig vigyetek magatokkal egy teletubit!

• Guest
    Mi? Teletubi? :DDD
  • The Garrett
    hát igen természetfotózáshoz elkell egy teleubi :)
  • G_ArchAngel #647
    Freak, a madárkánál nem földrengés, hanem lopakodás volt, sajnos minden cm számított és így is egy nagy kép közepéből vágtam...
    Ha a nyuszi hoz objektívet tavasszal, akkor még a segglyukát is látni fogom a csurinak...:)
  • The Garrett
    arrgh
  • Pyx #645
    hát ez mekhatlt!
  • Frank99
  • Frank99
  • Frank99
  • Pyx #641
    nahát peMpö!
  • vader
    eccsém, mi ez a hányadék he?
  • The Garrett
    megoldódott... beléptem rendszergazda néven... és neki jók a color palette. a usereknek nemjó.
    ki érti ezt... kiérti ezt.. ÉN NEM!