25245
-
G_ArchAngel #678 Paint:) -
#677 Ja! Loál!
Más: ti milyen progival keretezitek a képeiteket? -
#676 nem a kérdés loál. a válasz! :D -
#675 A nevem loál :D -
#674 Mit loállozol? Csak értékelés után jelenik meg a neve, énmeg lusta voltam reggelni... -
#673 -
#672 ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ elvitted a 666 ot... pedig találtam ide 1 szép képet :DDDDD -
#671 LOÁÁÁL -
#670 loál [nem akar beszolni, mer rendes] :D -
#669 ehe csodálom azokat akik ilyen időben bírnak most a szabadban fényképezni. én is kimentem v.melyikeste... se kesztyű se sapi és az állványt nembírtam széttekerni ugy összefagytak az ujjaim kb 1 óra után :/ -
#668 Milyen néven vagy regelve ? -
#667 nekem mind1 hol vezetek hol nem. DE tényleg jó kis oldal, rengeteg hozzáértővel. -
#666 Jó kis oldal, főleg, hogy vezetek sportfotó kategóriában :D -
#665 Ez teljesen gépfüggő. Ilyen téren még meg se néztem mit tud az enyém. -
#664 még nem, de most nyitom meg. Wow
lehet felteszek ide pár jobban összehozott képet ;) -
#663 jajaja arra aztán magamtól is rájöttem... csak nem hagyott nyugodni miért mondja más ha 1x nem jön össze nekem ;) -
#662 fotozz.hu-ra szoktatok járni? -
#661 Ha túl zajos, akkor használj kisebb ISO-t. -
#660 a gép "hibája"
minden gépnél más, van olyan, ahol nincs is ISO400, az enyémnél meg 800-nál kezdődik a látható zaj -
#659 1 tech. jellegű kérdés: mindenhol azt olvasom hogy éjszakai képeknél iso400 al érdemes fotózni, mert nagyobb a fényérzékenysége, és így szűkebb rekesz/rövid exp idő is elég az "élvezhető" képminősséghez.
DE eddig akárhány képet csináltam iso400 al az mind eszméletlenül zajos lett. Ez az én balf*szságom, vagy a gép hibája? -
#658 ilyenkor jövök rá, hogy mennyivel hasznosabb ajándék a zokni meg a gyertya..... -
#657 csak mindenki most kapott gépet karácsonyra, mindenki próbálgatja, fotóz vele mmindent ami él és mozog. És felteszi netre, hogy kapjon v.mi visszajelzést jó e a gépe. titokban pedig dicséretre vágyik :)
baze nemkéne pszichológiát tanulnom -
#656 :DDDD ja és akkor már megbeszélhetnénk, hogy a az eldobható teletubik ohgy befolyásolják a föld globális felmelegedését :D ugye ins? :D -
#655 Autós topik se színvonalasabb. Sajátba kell rakni, és akkor ki lehet szedni a szart egyből. -
#654 Van benne valami igazság. Ha már úgyis ezt a témát tárgyaljuk, akkor http://www.versanus.hu/karacsonyfa.jpg :) -
#653 valaki világosítson már fel, hogy
1. mi a szarnak kell karácsonyfadíszeket fotózni?
2. miért kell a karácsonyfadíszekről készült fotókkal szarba taposni egy amúgy is vért köhögő fotós topikot?
ez az eredménye annak, hogy MINDENKI számára elérhető lett a digitális fotózás, gyűlik a vizuális hulladék.... ugyanaz a jelenség, mint a mindentudó, warez formájában letölthető zeneszerkesztő szoftverekkel a zeneiparban... a lejtőből szakadék lett -
Madmaxx #652 Ez garettnak már megvan :) -
#651 De aaaaaranyosak! -
#650 Az!
Szóval hallottátok! Természetfotózáshoz mindig vigyetek magatokkal egy teletubit!
-
#649 Mi? Teletubi? :DDD -
#648 hát igen természetfotózáshoz elkell egy teleubi :) -
G_ArchAngel #647 Freak, a madárkánál nem földrengés, hanem lopakodás volt, sajnos minden cm számított és így is egy nagy kép közepéből vágtam...
Ha a nyuszi hoz objektívet tavasszal, akkor még a segglyukát is látni fogom a csurinak...:) -
#646 arrgh -
#645 hát ez mekhatlt! -
#644 -
#643 -
#642 -
#641 nahát peMpö! -
vader #640 eccsém, mi ez a hányadék he? -
#639 megoldódott... beléptem rendszergazda néven... és neki jók a color palette. a usereknek nemjó.
ki érti ezt... kiérti ezt.. ÉN NEM!