25245
-
#718 A kép jobb oldalán lévő fehér pontok nem index, biciklisek, vagy elkolbászolt télapó nyomai, hanem a gázkisüléses-égők jellegzetes nyomai hosszú expós képeken.
Az ilyen égők ugyanis nem égnek folyamatosan, hanem nagyon gyorsan "robbannak", kisülnek egymás után, de olyan gyorsan, hogy az az emberi szemnek folyamatosnak tűnik. Hosszú, több másodperces expós képeken viszont nagyon jól meg lehet őket különböztetni a többi, "normál" fényforrástól, mivel csíkjuk sok kicsi pontból áll.... -
#717 Mi ezen a nosztalgia? -
#716 Ha nem értesz hozzá ne kontárkodj bele (ezt nem magamnak mondtam). -
#715 khmmm, nosztalgiázol? :D -
#714 Óbazmeg -
#713 az vagy autó index, vagy egy-két bringás kolbászolt arra... -
#712 Nem az én képem, de egyszerűen annyira ABSZURD és annyira vadállat ez a kép, hogy be kell raknom :)
Háttérképem is ez.
-
#711 fogalmam sincs mi az... -
#710 Mik azok a csíkból kiugró fénypontok? Valakit épp elütöttek, mikor exponáltál? :) -
koszike..eletem legeslegelso ilyen probalkozasa!! -
#708 hát megnéztem párszor, és bár a témában bőven van még kakaó, de geci nagy hangulata van a szinte kaliforniai napsütésre emlékeztető fénynek
keress egy olyan beállítást, ahol nincsenek zavaró részletek, lehetne a talajhoz közelebb, és baromi nagy kép lehet belőle -
#707 Kicsit megfotosoppoltam:
-
#706 vegre enis betehetek ide egy kepet amit megem csinaltam..eshat jomagamnak nagyon tetszik a foto.. bar senki ne varjon magiat...legegyszerubb beallitasokon tudtam csak allitgatni es csinaltam eme szinte jeszakai fotot..:
klikk ide -
#705 ugyanez persze másra is igaz, Uhrin Benedektől Baumgartner Zsoltikáig... -
G_ArchAngel #704 reggel toltam be képeket, mindent írtatok ide, csak olyat nem ami a fényképezéssel kapcsolatos:)
(adjatok kreditet nekem az indexen, de hirtelen) -
#703 ez tény
de nem kötelező mindenkinek fotózni, csak azért mert megteheti... -
#702 mind2tökkel egyet tudok érteni, de a stílussal nem . -
#701 egyelőre csak itthon, készülök a felvételire :/ -
#700 sorry -
#699 -
G_ArchAngel #698 Barátnőm MUTF-on tanul...
én szerintem csak arra kellene vigyázni, hogy 300kb-nál ne legyen nagyobb egy kép. -
#697 Tisztelt Amatör és Profi fotós fórumozók!
Ha lehetne egy olyan "szerény" kérésem, hogy a képeket NE 1600*1200 .jpg , illetve NE 1024*768 .BMP formátumban töltsétek fel, mert nem mindenki rendelkezik T3 kapcsolattal és 92cm Plazma monitorral!
Ha mégis egy makro miatt szükség van erre, elég egy link!
KÖSZÖNÖM!!!
Bízom benne, hogy nem sértettem meg senkit... -
#696 -
#695 Ja, hétköznap, akkor meg pláne :) -
#694 Hát vasárnap nincsnek bulik sehol, képzeld kibulizza magát a csávó, piál, szív és másnap bemegy dolgozni... -
#693 Alvóváros bazz!:)
Hétköznap 21:00 óra után akár tábortüzet is rakhatsz a négysávos főúton!:))
1 Kamion ment el az M1-en, ha az nem jött volna még 4cm vághattam volna a kép aljábol... -
#692 Gizda :) -
#691 Tatabánya by Night
PS: Vágás,RGB korrekció,keret... -
#690 Igen!:)
Komárom-Esztergom megye legszebb táján laksz! Hol vannak a képek???
-
OPM #689 te Tbányai vagy :)
én Tarjáni -
#688 Kedvesem is azt tanul. Te hol? -
#687 Senki se úgy bújt ki az annyából, hogy faszán vágja a fényképezést. Há' bazzz.... -
#686 -
#685 Hát ez gyors volt!:)
Köszi! -
#684 én. Ez a turulmadár! Tatabányán. -
#683 Ezt tegnap este készítettem.
A keret és egy kevés korrekción kívűl nem nyultam semmihez.
Itt it felteszem a kérdést, hogy ki ismeri fel?
-
G_ArchAngel #682 Bocsi, néhány régebbi fotó, melyekkel (bízok benne) megállíthatom a zuhanást... -
G_ArchAngel #681
-
G_ArchAngel #680 -
G_ArchAngel #679