25245
-
#758 Ez a hely érdekel
-
#757 nekem mindegyikre file not found van... -
#756 lapozz vissza párat -
#755 melyik képek? -
#754 valamelyik miskolci írja le 2 sorban, hogy hol van az a temető, ahol Garett képei készültek, thx! -
OPM #753 milyen képek? :)
most vettem csak digi fényképezőt, természetfotókat még egyáltalán nem készítettem vele, de ha lesz valami érdekes, akkor beteszem -
#752 Azért a Kontroll se rossz :)) -
#751 Az Üvegtigris az évtized legjobb magyar filmje szerintem! :) -
#750 Jaja...polárszűrő kell oda. Nekem is van pár... -
#749 Voltam a Tropicariumban, fotóztam, de az állvány hiánya és az üvegeket tükröződő fény miatt nem lettek túl jók a képek, de azért a krokodilokról rakok be képet még ma. -
#748 Hatalmas film..... -
G_ArchAngel #747 -
#746 mingyá kapsz ötöst -
#745 tényleg szólhattál volna a lepkének vagy miaz
:D
amugy tényleg gyönyörű kép lett! -
G_ArchAngel #744 már ott van...:) -
#743 akkor ezt te tetted fel fotozz.hu ra? :D ok :D -
Madmaxx #742 hehe szender :) -
G_ArchAngel #741 -
#740 jó leszedtem, de nekem akkoris tetszik :D -
#739 ja.. es csinaltam kozvetlen auto mogul egy kepet es volt rajta ilyen csikozott vonal! -
#738 jUJJJ emberek!! csinaltam ugyanolyan kepeket mint amit beraktam....es fullszerencsemre sikerult elkapni egy olyan autot ami tele volt rakva zold neonokkal..sajnos auto ISo volt.. pedig kellett volna egy 200 as ISO hogy minden allatul csillogjon es izzon.. igy nem lett a legjobb foto de a zold csik az aszfalton nagyon cool lett... majd holnap felrakom -
#737 Tedd be a "hogy néz ki az orrlyukad?" topicba. :DDD -
Madmaxx #736 bocsa akkor módositom a haverod orrlyukába! -
Madmaxx #735 remek belátást biztosit az orrlyukadba! gratula -
#734 amugy ez csak ilyen so called elkapott pillanat :)
nem kértem hogy pózoljon v. ilyenek mielőtt valaki rosszra gondol :D -
#733 hm beteszem ezt, bár tudom nem lett a legjobb :/
kicsit állíthattam volna még az élsességen.. dehát nem voltam beszámítható :P
-
#732 vagy csak simán anomália.. elég közel van csernobil ;Ð -
#731 de indexnek meg igen gyorsan villogott, vagy nagyon lassan ment az ótó :) -
#730 szerintem simán lehetett index, főleg mivel te sem tudod, hogy kerülhetne oda olyan gázrobbanáslámpa :) -
#729 Jó, kcisit kemény volt, de fel voltam éppen háborodva,m olyankor meg nem vagyok szalonképes!
Bocsánat mindenkitől, akit megbánthattam vele! Nem volt szándékos! -
#728 márminthogy at night? -
#727 Fotózz.hu le van állva vagy csak nekem nem megy? -
#726 Egyébként most volt dec. 18.-án a műszaki vizsgám -
#725 Hogy autókban használnák arról én sem tudok, utcai lámpák szoktak ilyenek lenni.
Hogy CSOCSO képére hogyan került oda az a 3 idétlen csík nem tudom, de 100% hogy gázkisüléses izzó okozta... -
#724 lehet hogy regi autok lampai... -
#723 azt elhiszem, hogy a nyugdíjasotthon lámpái villognak, de kétlem, hogy ilyesmit használnának járműveknél... műszaki vizsgád volt már? :) -
#722 Mindenhol!
Csinálj a városról egy hosszúexpós képet este úgy, hogy közben körbe-körbe mozgatod a gépedet. A végeredmény sok kanyargó fénycsík lesz. Legalább 2-3 csík ilyen pontokból fog állni. -
#721 valaki tud mutatni egy tuzijatekos long shutteres nagy expo-s kepet?? csak hogy nagyjabol milyeneket fogok tudni csinalni szilveszterkor.. -
#720 mi van? :)
ilyen égőket hol használnak? -
#719 aha.. majd ezzel a tudassal is tudok fesziteni a haverok elott;))))koszke