25245
-
#798 Igen, jól emléxel. Ez a Böszörményi út és egy kereszteződés volt mögöttem, ahonnan le szokták zárni az utat a Mihálynapi vásárnak. :)) -
#797 -
#796 bocs :o) majd jövőre szólok, hogy ne így lövöldözzék fel :)) -
#795 Nekem azért nem tetszik, mert túl sokminden van rajta...
Amúgy ha csak a legfelső lenne, akkor nagyon szép lenne! -
#794 néztem a másik EXIF-ét, ott 2.5 másodperc volt... sok készült, dehát elég lutri, hogy épp mit lőnek fel és mi csúszik bele a képbe :o) -
#793 nekem hosszú exp + éjszakai képeknél iso50 :) akkor nem lesz zajos -
#792 ez jobban tetszik mint az előző. lehet a hosszabb záridő miatt :) -
#791 nekem ISO200, 5sec körüli záridő, 2.8as blende
-
#790 Nemtom. Össze vissza állítgattam, hogy melyik a legjobb.
De vagy 200 vagy 400. Rohadt zajos, énis észrevettem! :( -
#789 izo mennyi? -
#788 Nekem is van pár...:
-
#787 ízi rájder öcsém, ízi rájder!!!
Nagyon penge film... -
#786 amúgy én meg se próbáltam fotózni inkább a cuccost lőttem felfelé :)))) -
#785 jó kép -
tudjátok mekkora móka tüzijátékot fotózni? van egy csomó kép, egyet gondoltam bepakolok...
Fuji S602 -
#783 Túl setét lett, meg azok az oszlopok nem kellenének bele :) -
#782 HA hiszed ha nem Londonban ugyanekkora volt a forgalom jan elsején. egyedül sétáltunk apámmal vagy 4-5 órát a belvárosban... annyi különbséggel hogy ott már elsején hajnalban felszedték a szemetet a millió utcán szilveszterező ember után... -
#781 én buliztam már 30. án :)))))) Ezért nem is tudtam hamarabb válaszolni. Sry freak :D -
#780 jah, mert már töröltem a tárhelyről...
de a itten még fennvannak
-reklám- :D -
#779 Erre rácáfolok :))) én még 1 csövest se láttam ott pedig voltam kinn ott éjszaka nem 1x :) -
#778 miskolc avasi temető -
#777 Hamarabb, a COOP előtt. Az EMO Híradástechnikai alkatrész bolttal szemben.
A négyemeletes a Petőfi úton van, egy haveromnál voltam látogatóban. Kb. a másik képem helyszínével egyvonalban jobbra. A korlát alatt folyik a Szinva.
FTranx: ez a helyszín nekem olyan ismerős, nem egy útkereszteződés van a hátad mögött? Ha jól emlékszem a Böszörményi út.
Tavaly a Mihály-napi vásáron voltam Debrecenben, és itt szálltam fel a buszra, amivel az állomásra mentem. De nem biztos, már régen volt. :) -
#776 Ez a zenepalota mellett van, nem?
És ez a négyemeletes merre van? -
#775 Január elsei csúcsforgalom Debrecenben:
-
#774 Az előzőt nem jó tettem be...
-
#773 Diósgyőr felől nézve, az elsőbbségadás kötelező tábla mögötti kanyar után van a Városház-tér.
Ez a kép pedig egy 4 emeletes ház tetejéről készült, az avasi domb látható rajta rossz expozíciós beállításokkal...
http://www.tar.hu/slot1/pic1.jpg -
#772 Én is beteszek már egy képemet:
Miskolcon, a Városház-tér előtt készült:
-
#771 Felmész a templom melletti lépcsőn, és jobbra ezt látod.
Minket a tesitanár mindig oda vitt futni, azon a hosszú lépcsőn. Óra végén a kilátóig fel kellett menni.
Én elbújtam a sírok között, hogy ne kelljen szaladni. ;)
Jól is tettem, mert a többiek fent szaladtak, és egy ember utánuk lőtt légpuskával, mert petárdáztak a barlangja előtt. :) Ez volt 3 éve.
Egyébként önmagában nem félelmetes az a hely, de a volt tesitanárom arca ha előbukkant a sírok közül, összerezzentek a lábaim. :)
Megvan a hangulata annak a környéknek, Garrett képe jól visszaadja. Este tényleg nem ajánlatos arrafelé járni...
-
#770 király -
vader #769 me' kurvakibaszottgépfüggőálladékokvagyunkbazzzzeeeeg! -
vader #768 -
#767 Nekem nincs elbaszva :) -
#766 azt mondjátok meg mi a faszért nem buliztok vhol miért sgztek bazzeg. én még csak jólvan de nem mindenkinek van elbaszva az élete -
#765 B.U.É.K.! -
#764 NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK! :) -
#763 Az avasi kilátót szerintem meglátod. Na az alatt a hegyoldalban van lent a templomnál. Ha elmész a városháztérig, onnan átvágsz az úton, és ott vagy...
Nem nagyszám, estefelé már elég paráztatós környék, sok a csöves, meg a betépett állat arrafelé! :) -
#762 JAja!!!!! :)) -
#761 Akkor tényleg jó lehet!! :o) -
#760 Az is nagyon atom film. Annyiban különbözik az üvegtigristől, hogy a kontroll izgalmas is. -
#759 Azt még sajnos nem láttam, pedig érdekelnének a karszalagos vizilovak!