25245
-
Azért nem rossz ez a PS... -
#837 ehh -
#836 Jagermeister...makro modban:
katt ide -
#835 Ja, és:
-
#834 ezt a parkot eddig csak nyáron láttam. -
#833 Megtetszett:
-
#832 Dehogy van lepukkanva!
-
#831 igazából semmire... csak a háttere volt érdekes a fák miatt. :) és nem akartam arrébbtenni :) -
#830 Hát, pár napja ilyen volt. :) -
#829 a 3.ban a név mire utal ? -
#828 GEcc rég jártam arra. :P így le van pukkanva? :) -
#827 Itt van egy képem, Miskolcon készült (Tapolcán):
-
#826 középről kira fotó lenne
így szar :D -
#825 wááh ne is mondd rám meg elkezdtek dudálni:" minek guggol ez a barom az utca szélén". vagy ilyenek :D -
#824 Ilyen képeket mi is csináltunk pár napja haverral, állvánnyal beálltunk egy kisebb utca egy kerezsteződésébe, a sok autó meg azt hitte, hogy trafipax... -
#823 DE az lett volna a király ha követed a kocsit a kamerával már a mozgását. -
#822 sz.tem maradhat.
Érdekes itt is van az a felfele tartó fénycsík... Akkor tényleg milehetaz? :) -
#821 Wow ide egyszer szivesen elmennék :) legközelebb elviszel? :) -
Malaysia, Kuala Lumpur -
malajsia, pangkor island -
#818 SOOOORRYYYY...TOROLJETEK ES TEGYETEK BE LINKKENT... -
#817 Fast n` Furioust
-
#816 Jah elég szar idő volt ezalatt a pár nap alatt :/ sebaj majd legközelebb.
Mikor bóklásztam arra én is találtam 1-2 érdekes, hihetetlenül régi sírhelyet... MEG sok kis sírkő van eldobálva a temető körül a domboldalakban is! (hacsak nem temető az egész domboldal :P -
#815 Nagyon jók!!!
GRAT! -
#814 az az igazság, hogy csak pár képet lőttem, azt is kézből, csak úgy kutyafuttában, ugyanis
-nagyon párás volt a levegő (meg esett is néha)
-hideg volt, és merülőben az aksi, nem akartam, hogy 5 perc alatt kimúljon
Érdekesebb sírfeliratokat örökítettem meg, mindjárt beteszek még párat. -
#813 jajj vazd akkor zombi vagyok :D -
#812 nekem semmi bajom a helyszínnel :) -
#811 az 1. és 3. képen van csak kis kis level állítás, meg a 3. on enyhe sepia effekt. Ennyi nekem belefér, de ízlések és pofonok ;) -
#810 Az a zombi, aki temetőbe jár fotózni -
#809 wooo :)
na igen, én nem szeretek retusgatni a képen... ahogy sikerült úgy marad, nem szinezgetem meg ilyesmi utólag. -
#808 Iszonyat zombifilmet lehetne itt csinálni. :D -
#807 1.
2.
3.
visszatettem énis. aki esetleg nemlátta megnéhheti :P -
nekem csak egy ilyen van.. még tavasszal lőttem itt nem messze egy tényleg apró temetőcskéről - szerintem elég hangulatos lett, bár 1 picit több eget elviselt volna még a kép.. oh well :) -
#805 majd láthatom a többi képet is? kíváncsi vagyok 1 pro mit tud kihozni abból a helyből ;)))) -
#804 Szép kép! -
#803 Istenem de lehangoló... -
#802 Na megtaláltam a temetőt
-
#801 bazzzzzeg majdnem sikerült csinálni magamról 1 fasza képet :P
na mind1 próbálkozom még :D
de v.mi miatt rohadt zajos az összes sötétben készült kép legkisebb, legkisebb iso val is :P -
#800 Akkor jól emlékeztem. :) A helyeket jól meg tudom jegyezni, de az arcokat viszont nagyon nem...
Debrecen egyébként nagyon tetszik nekem, szép város. Csak 2-szer játam ott eddig. A Mihály-napi vásáron egyébként nagyon elcsodálkoztam, mert nem gondoltam, hogy ekkora. :) Rendesen belefáradtam, mire addig a megállóig elértem. -
#799 El hiszem. Amikor én voltam Londonban, egy sima szombat éjszakán a belvárosban annyi ember nyüzsgött, mint itt aug. 20-án. Mégis másnap reggel semmi nyomát nem lehetett látni a bulinak.