25245
-
#919 hol is vagy te most egészpontosan? -
#918 -
#917 Hi!
Egyet azért megvágtam, illetve kicsit állítgattam rajta...
Ez a kép tényleg nagyon jó!:)
Ha gond lenne, hogy belenyultam a képeidbe szólj és törlöm! -
#916 khm... szeretnem bemutatni nektek a mai termesemet. azaz a tegnapi.. de meg nem aludtam...
nekem irtozatosan tetszik..
(meg kell vagni a kepeket. de nem az en gepem. nincs fosop.. es paintal nem fogom csunyitani .. szal mindenki nezze ugy mintha meg lenne vagva.. szerintem... TOKELETES kepek.. szmeletlen komolyan pozoltak nekem a madarak:)
elso kep
masodik kep
harmadik kep
most jojjon mas:
sajnos a horizont ferde.. de kis vagas es fasza minden.. nezzetek el...:)
masik elso kep
ennel pedig annyit kell tudni hogy elegge meg lett bolonditva a gep...mivel uvegen keresztul fenykepeztem a visszapillantoba... de nekem rohadtul tetszik... nem is tudom mi lehetne a cime?... kis atomgombafelho?:)
masik masodik kep
remelem tetszenek a fotok:))) -
#915 Van benne 1-2 uj effekt, filter gallery, egyelőre ezeket találtam ujnak :) -
#914 PS8 miben több a 7-nél? -
#913 ha 1 szavazaton múlik valami akkor szólj :))) -
#912 Okéjj, nem létkérdés :D -
#911 közben megtaláltam, csak most lusta vagyok reggelni magam oda....... -
#910 Itt! -
#909 Igazából nem is volt szempont, hogy minden rajta legyen a képen, bár az a Leica baloldalt tényleg szép darab, szerintem külön makrótéma lesz. -
#908 pontosan hol kell szavazni? -
#907 igen, a tükör miatt tényleg nem működne... -
Szépek! -
#905 Kösze!
Menj te is fotózz-ra szavazni :D -
#904 :D
Családi kollekció. Igen, tükör.
Távolabb meg nem is nagyon tudtam volna menni, meg akkor a minoltám nagyon pici lett volna (tükör miatt duplázódik a távolság) -
#903 próbáltad távolabbról nagyobb zoomal? úgy talán a szélső darabok is beleférnének a képbe, igaz, veszítene a teréből -
#902 grat, nagyon jó lett (honnan ez sok ócskavas? :)
tükör? -
jó lett az elhelyezés meg a megvilágítás is.
profi munka ;) -
#900 -
#899 szerintem ez nem feltétlenül igaz
én először a 3.0-t használtam, még Macintoshon, most a 8.0-t gyűröm, de az alapok ugyanazok mindkettőben, a lényeg nem változott csak a technológia, kompatibilitás stb
nyugodtan lehet kezdeni a legnagyobb verziószámmal, az az egy lényeg, hogy a nyelv ne változzon, mert lehetetlen egyikről átállni a másikra -
#898 Igen!:)
Rájöttem, hogy felesleges rögtön a legnagyobb verziószámuval kezdenem a tanulást, mikor alap dolgokat nem tudok!
Szal' 6.0 CSAK magyarul!:DDD -
#897 ezt még a múlt ezredben adták ki, nem? :D -
#896 És jól is írja le...
Nem kell agysebésznek lennem, hogy megértsem!:) -
Cím: Photoshop 5-ről 6-ra Bolti ár: 3500 Ft
Nálunk: 3325 Ft
Alcím:
Szerző: Burkus Sándor
Kiadó: Kiskapu Kft.
Kiadva: 2001
Méret:
Oldal: 240
Nyelv: Magyar
ISBN: 9639301396
Állapot: raktárról szállítjuk
Piaci allapot: beszerezhető
-
#894 igen, ez a TWS srác elég durván keni a témát, láttam már tőle pár csodát
a fotóst meg ismerem, szoktunk emailen dumázni, nagyon jó arc -
#893 ja még annyi, hogy ez a PDF olyan 250 MB körül van -
#892 nem nagy dolog, az alap általában a yellow/blue csúszka (ez "hűti/melegíti" a képet), de ha pl. erdőben fotózol nem túl erős napfénynél, akkor valszeg a zöld lesz kicsit sok, és azt kell utólag ellensúlyozni :D piros szobában nyilván ugyanez csak pirossal....
de a legjobb, ha van nálad egy fehér lap :D -
#891 Jah!
Az egyik legjobb Retus leírás!
Retus -
#890 sajnos nem, én is csak a szememre hagyatkozom, és édeskeveset értek a fotosophoz... :/
van viszont egy jó könyv PDF-ben (ideje lenne belenéznem :), a címe:
THE PHOTOSHOP BOOK FOR DIGITAL PHOTOGRAPHERS (JGTiSO)
keress rá DC-n, vagy ahol tudsz, ebben benne vannak az alap dolgok utómunka ügyben
ha viszont rám hallgatsz, bemész egy könyvesboltba, és kiadsz párezer forintot egy PS könyvre, én ugyanis a nyomtatott formátumra esküszöm -
#889 Nem igen mertem belenyúlni ebbe a színeltologatásba, mert soha nem kaptam jó végeredményt.
Az ötletet köszönöm! -
#888 Én innen tanulgatok!
www.gyik.com
Kezdetnek tökéletes! -
#887 mindig legyen nálad egy fehér papírlap, vagy valami, amit meg tudsz "mutatni" a gépnek, már ha van rajta custom WB
fél perc "meló", viszont elkerülhető az utólagos színtologatás
mondjuk havas talajnál még papír sem kell :DDD -
#886 Erről tudsz valami magyarnyelvű tutorialt linkelni? Színkezelés, retusálás, stb PS-ban. -
#885 Tényleg élethűbb lett!
-
#884 Köszi!
Már ki is cseréltem!
-
#883 :DD
Tedd fel fotozz.hu-ra humor kategóriába -
#882 ha van időd, nézd meg a felső képedet a következő color balance beállításokkal:
cyan/red -24
magenta/green +8
yellow/blue +19
szerintem jobban néz így ki, nem csupa sárga minden, hanem visszaáll a helyes WB, és picivel hidegebb hatást is kelt, ami nem árt a képnek -
#881 Üdv!
Ezt talán a 'Humoros és aranyos képekbe' kellene tennem, de ide teszem, mert én csináltam...
-
#880 Köszi !