25245
-
#959 Elég Invictus szaga van a képnek... :) -
#958 -
#957 kosz de nem kaptam meg.. de orulnek nagyon..azota osszejott 1.. feltettem az egyik siralyosat... -
#956 Walaki mondjon egy jobb fontot #931-hez! -
#955 Az munka! -
#954 Ugyanazt megkapod Panasonicban, olcsóbban. Olyan mint a Mercedes, presztizsmárka, de azért tud is valamit :D -
#953 Valamit biztos tudnak. MEg szerintem kicsit más ketgória mint a Canon és társai. -
#952 Itt most ne csak a múltról beszéljünk. Ma is vannak Leica-k, digitálisak is, és az áruk eléggé brutális.
Én azt kérdezem, hogy ezek tudnak e valami átlagon felülit, vagy csak azért kerülnek ilyen sokba mert rajtuk van a Leica logo? -
#951 Hát nem tom... nagy meló lehetett mozaikokként megcsinálni. -
#950 Németek vezető fényképezőgép gyára volt. Még a német katonáknak is Leica-juk volt a II. VH-ban. Elég jókat gyártott, meg azért a presztizst sem lehet csak úgy megkapni. -
#949 Olvasd már el hogy hogyan csinálta, nem lehetetlen! -
#948 A Leicák miért olyan K drágák? Simán presztízs miatt vagy van valami különleges bennük? -
#947 Ez kizárt dolog. :) Még a teleszkópokkal is a drágábakkal lehet ellátni ilyen faszán a holdig. Webkamerával meg kicsit húzos ilyen képet csinálni :) SARLATÁN! :D -
#946 Aztaarva!
Láttátok a fotozz.hu-n ezt a képet? A srác webkamerával + távcsővel csinálta. -
#945 :) Áh nem az is családi ereklye :) -
#944 Én a helyedben a hónom alá kapnám, és két hétig züllenék belőle odakint :D -
#943 Nem, nincsenek idegeim :D Legalábbis azért csinálam újra, mert felbaszták az agyam a lehúzó kritikákkal. PS-re meg úgy rá tudok kattanni, hogy ma is 6-kor feküdtem. -
#942 Nekünk is van egy marha régi Leica-ánk, amit kint Hollandiában 1,5 milkáért láttunk :) -
#941 Tölcsd fel őket, kaptál 2 kredit. -
#940 zuglóban (ha épp jó a printer :) -
#939 minden gép külön fotó???????
azta, vannak idegeid, öreg :D
amúgy így is megvan a mondanivalója, de megnézném a gyanakvóan rám leselkedő kamerák társaságát is :) -
#938 Hol csinálnak jó minőségű FF digitális nyomatot? -
#937 Szobai világítás, plusz indirekt erős fényű asztali halogénlámpa. Háttér és alap fehér jellegű kartonpapír, végtelen sokat találtam belőle itthon. -
#936 Próbáltam azt is, nekem így jobban bejön, erősebb a térérzet, és jó hogy közel (nagyban) van a két részletgazdag fémes felület.
Én szerintem így is kinyomtatom :D
Bő fél napot dolgoztam rajta, minden gép külön fotó, rengeteg PS. -
#935 amúgy mi az alap és a háttér? fények? -
#934 egyértelműen jobb, bár engem akkor vágna mellbe a kompozíció, ha az ÖSSZES kamera szembenézne velem.... na azt elkérném nyomtatható méretben! -
#933 így jobb szerintem -
#932 A kompakt az, amelyiknem van egy beépített, nem cserélhető optikája, a keresője meg elektronikus vagy átnézeti. A tükörreflexesnél benézel egy lyukon, és az objektíven nézel ki :) , többségük cserélhető objektíves. -
#931 Újra csináltam az egészet. Sorry a szélességért, de a részletgazdagság miatt nem akartam tovább butítani.
-
#930 Egy lámer kérdést feltehetek?
Mi a különbség a tükörreflexes és a kompakt digitális gép között? -
#929 van meg egy baromi jo solymos kep.. egyik kecses.. mogotte nem mesze van egy vitorlazo .. ami full ugy nez ki mint egy solyom.. kurvajo.. majd megvagom! -
#928 én ezt ugatom az első komment óta, láttam már indexet nagy záridővel, de egyesek nem hisznek nekem :D -
#927 megcsinalnad a masikat is?:) koszke!:) -
#926 arra nem gondoltatok hogy siman indexelt az ember??? keresztezodes mellett alltam... nah megoldodott a problema:) -
#925 az en gepemmel let tcsinalva az osszes kep ( ixus 400) de nem az en pc-m.. igy nemtom megvagni mert egy kurva fosop nincs az net meg 56 k:(((( -
#924 érdekes.... az én autómon nincs ilyen :) -
#923 most visszanéztem az én ilyen képeimet és tényleg minden képen vannak olyan csíkok mint a csocso képein...
-
#922 ez mind ok, de ha kicsit utánaszámolsz, valami nem stimmel azon a képen
1. vagy gázkisüléses izzóval szerelt autó haladt el valami KIBASZOTT GYORSAN (ami nem valószínű, mivel épp egy éles kanyarban volt)
2. vagy normálisan haladt, de az izzó szabad szemmel is látható frenkvencián villogott (ezt sem hiszem)
3. vagy NEM olyan izzóról van szó, hanem egy egyszerű, lassan villogó helyzet- vagy vészjelzőről -
#921 "de nem az en gepem."
Milyen géppel csináltad őket?
Ja egyébként Freak, kérdezted még a múltkor hogy hol használnak manapság gázkisüléses égőket.
Pl. a kocsikban a Xenon izzók ilyenenek, és egy még hétköznapibb példa a Neon-égő.
Poncsó #774 ben berakott képén nagyon jól meg lehet különböztetni ezeket a fényforrásokat, szaggatot vonalat húznak:
-
#920 Grat a képekhez!