25245

• Csacsi
    1000
  • Crem

Ma ellöttem 80 képet minden témában...

Egyedűl csak a felhő sikerült...
  • The Garrett
    magával a kritikával nem is lenne baj..csak hát a hozzáállás :P
  • Mike
    na és akkor egy mostani

• Mike
    Előkapartam néhány 1988-ban készült képemet

remélem nem túl szarok, és megütik az itteni mércét :)

Sümegi Vár

Balaton, északi part

ugyanez a kép, némi curves állítgatással:

a jóisten tudja melyik tévétorony, ez is Sümeg mellől

Nagycenk

Fertődi Kastély - éppen akkor újították fel

Jáki templom
    (igazából itt a szinekkel nem vagyok kibékülve - jelenleg a képen a szinek már mesterségesek, mivel utána lett állítva - igazából ezek 88-as vagy még régebbi diák, frissen szkennelve, egy ócska HP-+val, szóval siorry az esetleges béna szinekért)
  • RelakS
    OpenOffice.org
  • GregSB
    FrontPage!
  • Loál János #993
    Excel!
  • GregSB
    Word!
  • Lateralus
    Na, többek között emiatt nem szeretem a fotókritika oldalakat. Sértés és sértődés, egymás alá nyaló, jópofizó klikkek, pontvadászat. Kábé ezek a legjellemzőbbek rájuk.
  • GregSB
    És ez most nem csak a te képedre vonatkozik!
  • GregSB
    Ez a legdurvább:

" Értékelés:
    maga a sirály túl sötét, az ég pedig beégett... :(

A fotós hozzászólása:
    ugy nem szeretem mikor egy istenikepet lefikaznak.. ha tudsz jobbat cisnalj legyszives.. ez egy elkapott kep.. latszik.. masok 5 ost adnak ra.. kerem az ilyenek kimeljenek!!!!!!!!!!!!!! 4 es alattit nem szeretnek latni! ez egy gyonyoru elkapott kep... es elfogult vagyok.. nekem eszmeletlen tetszik!!!! "

Csocso, el kell hogy mondjam a szomorú igazságot: azért adnak többen 5öst, mert kell nekik a pont, nem azért mert tetszik nekik.
  • GregSB
    Hogy ezért mit fogsz kapni ... Érdemes elolvasni milyen flémeket nyomott a fotózz.hu-n azoknak, akik merészeltek 5ösnél kevesebbet adni neki....
  • GregSB
    Vazz csocso, ne égesd már magadat ennyire!

Oké, elkapott felvétel, nem állítottál semmit a gépen, ezért lett ilyen, senki más nem tudta volna jobbra megcsinálni ilyen körülmények között. De attól még beégett a háttér és ezért nem tökéletes a kép! Ez van, nem lehet mit csinálni, az ilyen képet nem kell felrakni a fotozz.hu-ra, neked tetszik, elrakod az egyik mappádba és gyönyörködsz benne életed végéig. De minek töltöd fel, és várod el mindenkitől hogy 5öst adjon egy technikailag nem tökéletes képre, csak azért mert "elkapott kép", és neked tetszik ??? Mi van ha másnak nem tetszik, erre nem gondoltál?
  • Carlos
    Hogy csináltad a képeket???
    Gondolom objektívvel! Milyen géped van?
    Amúgy szépek, de az egyik (sirály 2) tényleg beégett, éppen ezért ötös alá!
  • FREAK

Régebben próbálkoztam, igaz még C4000-rel, és 200 kockából egy sem lett értékelhető. Ez az egyik legnehezebb téma sztem.
  • RelakS
    Akkor ha már közelinél vagyunk, még egyszer berakom :D

• Crem

Makro toll

Igazából egy régi töltőtoll jobb lett volna, de csak ezt találtam...
  • Crem
    Jó!:)

Tegnap ugyan ezt akartam megcsinálni, csak kint a szabadban... Olvadás, meg hasonló téma.:( Qrvára nem jött össze...
  • Crem
    A szülők nem igen szoktak pártatlanúl véleményt mondani!:)
  • Pyx #979
  • Pempő
    "RGB cseppek"
  • CSOCSO
    beegett.. nemtom nekem is es anyamnak is igy tetszik hogy mogotte full feher minden.. a siraly meg sotetebb.. vilagositottam rajta de ugy mar nem az igazi... erted??
  • CSOCSO
    szerintem az alson beegett a hatter
  • I.C.ram
    HOHO fasza! Beszereztünk egy 5 Megapixeles Canon PWRShot G5-t :) Király! :)
  • The Garrett
    első képen tul sok a semmi körülötte elvész az ejtőernyős a nagy égboltban, a 2. jobb!
  • Amse
    Nah most jo!!!jpg v. JPG nem mindeggy?sz.g.
  • The Garrett
    szép... jól mutat a piros X a fehér négyzet központjában. Tökéletes elhelyezés, és az a fekete, fehér vékony keret is jól magábafoglalja az egész kompozíciót.
    Merre is voltatok nyaralni?
  • Amse
    Nem tom mi van mingya +csinalom.
  • Amse
    Ezeket még nyáron csináltam szerintem jók!
    Nektek hogy tetszik?

• Pempő
    Ha megint jársz sirályéknál, próbálj meg vakuval deríteni.
  • Pempő
    Nemazért, de a sirály2 tényleg be van égve, szemben a sirállyal, ami meg nagyon sötét. szuper kép lenne, de így nem full ötös. A másik kettő viszont teccik.
  • CSOCSO
    tudom nem kene magam ajnarozni.. csak megkaptam a 2 kreditet ( KOSZIKE!!!!!) es feltettem ket kepet.. erre egy ket hulye lehuzta.. es nem kepes felfogni hogy elkapott pillanat es nem tudok allitgatni.. es kurveros napfeny van.. talan van miert kiegni a felhonek. es nemtok vele mit cisnalni.. mert elkapott kep. de behjon es lehuzza a kepemet vazze.. szal itt van ket kepem.. keretik meglesni.. :
    bar mar lattatok:
    siraly1
    siraly 2

• Pempő
    átment...
  • Taranov
    :)
  • Dzsini
    plusz szanalmas.hu hír is lett belőle :))
  • Jano
    :D
  • Dzsini
    Nézdcsak "A nick nevem":
    http://forum.index.hu/forum.cgi?a=mf&t=9074168&qm=34360083
    aszonnya Mobil Kocsordról :))
  • Carlos
    Szerintem is, de attól még szép!
    Bár akkor miért ide rakja. Ezért nem birom a fotosoppingolt képeket se!
  • FREAK
    szerintem kamu

ha volt pénze egy 840mm-es Zeiss objektívre, akkor nem egy 15 ezer forintos webcammel csinálta volna.... arról nem is beszélve, hogy ez a típus nem a legerősebb fényben (tudom, mert nekem is van)