25245
-
#1000 1000 -
Ma ellöttem 80 képet minden témában...
Egyedűl csak a felhő sikerült... -
#998 magával a kritikával nem is lenne baj..csak hát a hozzáállás :P -
#997 na és akkor egy mostani
-
#996 Előkapartam néhány 1988-ban készült képemet
remélem nem túl szarok, és megütik az itteni mércét :)
Sümegi Vár
Balaton, északi part
ugyanez a kép, némi curves állítgatással:
a jóisten tudja melyik tévétorony, ez is Sümeg mellől
Nagycenk
Fertődi Kastély - éppen akkor újították fel
Jáki templom
(igazából itt a szinekkel nem vagyok kibékülve - jelenleg a képen a szinek már mesterségesek, mivel utána lett állítva - igazából ezek 88-as vagy még régebbi diák, frissen szkennelve, egy ócska HP-+val, szóval siorry az esetleges béna szinekért)
-
#995 OpenOffice.org -
#994 FrontPage! -
#993 Excel! -
#992 Word! -
Lateralus #991 Na, többek között emiatt nem szeretem a fotókritika oldalakat. Sértés és sértődés, egymás alá nyaló, jópofizó klikkek, pontvadászat. Kábé ezek a legjellemzőbbek rájuk. -
#990 És ez most nem csak a te képedre vonatkozik! -
#989 Ez a legdurvább:
" Értékelés:
maga a sirály túl sötét, az ég pedig beégett... :(
A fotós hozzászólása:
ugy nem szeretem mikor egy istenikepet lefikaznak.. ha tudsz jobbat cisnalj legyszives.. ez egy elkapott kep.. latszik.. masok 5 ost adnak ra.. kerem az ilyenek kimeljenek!!!!!!!!!!!!!! 4 es alattit nem szeretnek latni! ez egy gyonyoru elkapott kep... es elfogult vagyok.. nekem eszmeletlen tetszik!!!! "
Csocso, el kell hogy mondjam a szomorú igazságot: azért adnak többen 5öst, mert kell nekik a pont, nem azért mert tetszik nekik. -
#988 Hogy ezért mit fogsz kapni ... Érdemes elolvasni milyen flémeket nyomott a fotózz.hu-n azoknak, akik merészeltek 5ösnél kevesebbet adni neki.... -
#987 Vazz csocso, ne égesd már magadat ennyire!
Oké, elkapott felvétel, nem állítottál semmit a gépen, ezért lett ilyen, senki más nem tudta volna jobbra megcsinálni ilyen körülmények között. De attól még beégett a háttér és ezért nem tökéletes a kép! Ez van, nem lehet mit csinálni, az ilyen képet nem kell felrakni a fotozz.hu-ra, neked tetszik, elrakod az egyik mappádba és gyönyörködsz benne életed végéig. De minek töltöd fel, és várod el mindenkitől hogy 5öst adjon egy technikailag nem tökéletes képre, csak azért mert "elkapott kép", és neked tetszik ??? Mi van ha másnak nem tetszik, erre nem gondoltál? -
#986 Hogy csináltad a képeket???
Gondolom objektívvel! Milyen géped van?
Amúgy szépek, de az egyik (sirály 2) tényleg beégett, éppen ezért ötös alá! -
Régebben próbálkoztam, igaz még C4000-rel, és 200 kockából egy sem lett értékelhető. Ez az egyik legnehezebb téma sztem. -
#983 Akkor ha már közelinél vagyunk, még egyszer berakom :D
-
Makro toll
Igazából egy régi töltőtoll jobb lett volna, de csak ezt találtam... -
#981 Jó!:)
Tegnap ugyan ezt akartam megcsinálni, csak kint a szabadban... Olvadás, meg hasonló téma.:( Qrvára nem jött össze... -
#980 A szülők nem igen szoktak pártatlanúl véleményt mondani!:) -
#979 -
#978 "RGB cseppek"
-
#977 beegett.. nemtom nekem is es anyamnak is igy tetszik hogy mogotte full feher minden.. a siraly meg sotetebb.. vilagositottam rajta de ugy mar nem az igazi... erted?? -
#976 szerintem az alson beegett a hatter -
#975 HOHO fasza! Beszereztünk egy 5 Megapixeles Canon PWRShot G5-t :) Király! :) -
#974 első képen tul sok a semmi körülötte elvész az ejtőernyős a nagy égboltban, a 2. jobb! -
#973 Nah most jo!!!jpg v. JPG nem mindeggy?sz.g. -
#972 szép... jól mutat a piros X a fehér négyzet központjában. Tökéletes elhelyezés, és az a fekete, fehér vékony keret is jól magábafoglalja az egész kompozíciót.
Merre is voltatok nyaralni? -
#971 Nem tom mi van mingya +csinalom. -
#970 Ezeket még nyáron csináltam szerintem jók!
Nektek hogy tetszik?
-
#969 Ha megint jársz sirályéknál, próbálj meg vakuval deríteni. -
#968 Nemazért, de a sirály2 tényleg be van égve, szemben a sirállyal, ami meg nagyon sötét. szuper kép lenne, de így nem full ötös. A másik kettő viszont teccik. -
#967 tudom nem kene magam ajnarozni.. csak megkaptam a 2 kreditet ( KOSZIKE!!!!!) es feltettem ket kepet.. erre egy ket hulye lehuzta.. es nem kepes felfogni hogy elkapott pillanat es nem tudok allitgatni.. es kurveros napfeny van.. talan van miert kiegni a felhonek. es nemtok vele mit cisnalni.. mert elkapott kep. de behjon es lehuzza a kepemet vazze.. szal itt van ket kepem.. keretik meglesni.. :
bar mar lattatok:
siraly1
siraly 2
-
#966 átment... -
#965 :) -
#964 plusz szanalmas.hu hír is lett belőle :)) -
#963 :D -
#962 Nézdcsak "A nick nevem":
http://forum.index.hu/forum.cgi?a=mf&t=9074168&qm=34360083
aszonnya Mobil Kocsordról :)) -
#961 Szerintem is, de attól még szép!
Bár akkor miért ide rakja. Ezért nem birom a fotosoppingolt képeket se! -
#960 szerintem kamu
ha volt pénze egy 840mm-es Zeiss objektívre, akkor nem egy 15 ezer forintos webcammel csinálta volna.... arról nem is beszélve, hogy ez a típus nem a legerősebb fényben (tudom, mert nekem is van)