25245
-
#1493 Hm, lehet, eddig 3ból hárman ezt mondták. :) -
#1492 a zöld ok, de a felső csillanás kellene -
#1491 Kicsit retusáltam a már lentebb egyszer belinkelt képemen: egy durvább becsillanást, meg középtájon egy kisebb zöldes becsillanást. Sztem jobb lett.
-
Lateralus #1490 Ehhet képest a ma reggeli beírásod is sértettségtől csöpögött. -
Penta #1489 Az a baj hogy a fejlődést se mutatja, elég esetleges a pontozás, gyakorlatilag semmit nem ér. -
#1488 Nem is az számít, hogy valaki hányas, hanem inkább az, hogy javul-e.
Mert ha valakinek mondjuk az első két képe karó, de utána a második 2 már 4-es fölött van, akkor sokat javult.
Én pl. első képemmel indultam, az ~4,3 volt, utána volt egy ~2,88 meg egy ~3,6 és utána lett egy szín ötös, és a tegnapi ( a hattyús ) ~4,8. Szóval a régiekre kapott kritikák nem zavarnak, hisz fejlődtem.
Csak ezt akartam elmondani.
-
#1487 :) lyah :)
nem gerjedek csak olyan helyen voltam es kis maniert annyi kepet cisnalhattam amenyit akartam.. nem hasznaltam ki mert kb 1500 ft ert cisnaltam 5 kepet:((((( csinalhattam volna 20 at is.. csak fasz voltam es menni akartam haza:((( -
#1486 naaah. nem ker 10 szer elmondani.. mar aznap tultettem magamat.. le is irtam hogy oke.. vagom ertem...es fogok meg feltenni kepeket mert ha ugy nezzuk 5/4.3 as vagyok... ami szerintem rohadtul nem szar...soot... -
#1485 http://www.tabberer.com/sandyknoll/more/3dmaker/3dmaker.html
pl ez? -
#1484 akkor melyik progs? -
#1483 monitorhoz jók lesznek a sima fake stereo programok... egy rakat van belőlük asszem a legtöbb még ingyenes is -
#1482 milyen gépet?
program van, csak nem tom, hogy csináljam -
#1481 gépet keresel vagy programot vagy metodikát? -
#1480 csak mert tegnap megnéztem a Spy Kids 3D-t, és ha már film nem ért meg 650 forintot, legalább a szemüveget használjam :) -
#1479 ja google bejátszott, de 100-ból százan másképp csinálják, és így elsőre jobban szeretném egy magyartól "hallani" a módszert :) -
#1478 + a gúgölön van még egy csomó hely....
stereófényképezés roxx :) -
#1477 http://www.mimi.hu/terinfo/anaglif.html -
#1476 anaglif témában van köztünk spíler? -
Roll #1475 Igen tatabányai vagyok. -
#1474 Cuki! -
#1473 Legfejebb valaki másnak... -
#1472 Hát akkor mégsem volt finom? -
#1471 nem ettem meg
-
#1470 biztos keletiesen fűszerezte -
#1469 Láthatod......
Lassan közelített a lécek felé..... -
#1468 Édes? Azt hittem olyan a húsa, mint a csirkének... -
#1467 épp síelni készült? -
Ezt a kis madárkát olaszországban 2800 méter magason találtam. Szerintem írtó édes
-
#1465 :) -
#1464 semmi baLY :) -
#1463 Szkúzi! -
#1462 papagáJ -
#1461 Látom nagyon gerjedsz a papagályokra... :) -
#1460 Széééép... -
#1459 üdvözlöm! :D
-
Lateralus #1458 Nagyon magánvélemény, mert nem szoktam fotókat bírálni, azon egyszerű oknál fogva, hogy nem értek hozzá (szerintem). Max technikai oldalról írok ide néha, hogy túl piros, túl sötét, gyenge a dinamika stb.)
Szóval, az a véleményem, hogy bizonyos témák, pl. tájfotó nem nagyon viselik el a komolyabb ki- beégést, még direkt sem. Általában ! Lehetnek nagyon ritka kivételek, de most nem tudnék példát felhozni. Építészeti, épületfotóknál is nehezen viselhető el. Aztán vannak témák, aholh a érezhetően részét képezi a kiégés, vagy bebukás a témának, akkor oké. Ilyen lehet mondjuk adott esetben egy portré, ha a főbb arcvonásokat, sziluettet, tekintetet akarja kiemelni a fotós. Lehet szándékosan a kompozíció része, pl. tárgyfotónál az egységesen kiégett háttérből jól kiemelkedő tárgy kimondottan előnyös lehet.
Tehát vannak esetek és helyzetek, amikor az érezhetően tudatos kiégés segítheti a képet. Ugyanígy alkalmaznak egyéb szándékos képhibákat a fotósok (vignettálás pl.) néha.
Ha csak úgy odakerült és zavaró nagyságú, vagy a főtémát, kompozíciót hátrányosan befolyásolja, akkor persze hiba.
Csocsó te meg túltehetnéd már magad ezen a lelki válságon. Ha nem bírod a kritikát ne tegyél fel képet sehova. A családnak biztos tetszik majd, de ha közönség elé lépsz vele, akkor vállald, hogy megmérettetsz. Márpedig a Fotózz.hu egy ilyen hely. -
#1457 AZ a bizonyos :)
épp ICQ-n csetelek a professzor úrral :) -
#1456 az a bizonyos delta-fí! :D
-
#1455 első hetekben én is ki voltam akadva az ilyeneken, de aztán megértettem, hogy a kritika nem a személyemnek szól, hanem a képnek, és ha épp rossz szügből süt a Nap, akkor ez van, nem én rontottam el, de ettől még szarabb a kép, mintha másik szögből sütne
-
#1454 biztos? :)