25245
-
#1533 koszke:) remelem akepek is tetszenek nem csak a breki :) -
#1532 csinaltam nagyobb felbontasban.. mindjart belinkelem.. lehet belole A4 es kepet nyomtatni.. vagy talan nagyobbat is:) -
disgust #1531 qrvajó a csocsó békája. -
#1530 3 kepet fel tudsz rakni..utanna mindig fel kell masznod es masokat kell pontozni es persze le is kell irni mi tetszik mi nem... es akkor elolvassa a csavo azmit irtal es vagy elfogadja vagy nem..es ha elfogadta kapsz ....(mittomen..kb )0.10 kreditet.. ha osszejon az 1 kredit mehet a kep.. bevallom -1.6 ba vagyok mert vkit kocsogsegbol lehuztam -
#1529 ide... -
#1528 bekuldjem nekik?:) -
#1527 kornyezet.. haaat... most ere mit mondjak?.. lakasban milyen kornyezetet keressek?? nem akartam rarakni a kanapera.. vagy a mosogatoba..erted? szal .. a kabelra magatol ugrott... utanna atettem az egyik fara... -
#1526 gondolom.. de azert nem varhatom el az ixusomtol hogy mindent megcsinaljon amit egy fel millas gep tud....orulok hogy ilyen fasza szep kepet cisnalni..szerelmes vagyoka gepembe!!! IMADOM -
#1525 majd egyszer elmondom:) -
#1524 mindegy:) majd megcsinalom mindjart magam:))) vettem jo kis hp nyomtatot.. miniaturke de photopapirra 1200dpi ben eszmeletlen szepet nyom! -
#1523 AAARGHH GECC KURVAJooo:))) nem akarod nekem ezt hozzam eljuttatni valami irto nagy felbontasba>>> kinyomtatnam!
valami 2200*1600.. vagy valami hasonlo... -
#1522 fotozz.hu -
OPM #1521 hova szoktátok a fotókat feltenni, ahol mondanak rá kritikát? -
#1520 crem az egy dolog hogy te nem jottel volna ra hogy mi az de en se pedig nekem van egy auto szereloi vegzetsegem is:):):) -
#1519 Csocso szerintem tok jok lettek a a kepek bar en is kivancsi lennek ra merre is laksz ahol igy telviz idejen csak ugy besatal egy breki az ajton:):)
Crem eleg jol osszevagtad nekem legalabbis bejon -
Penta #1518 Ez miért is érdekes? -
Penta #1517 Komoly lett! -
#1516 Az életben nem jöttem volna rá, hogy mi ez... -
Csocso!
Ez a béka teljesen olyan, mint a Sonykatalógusban...
Kicsit átdolgoztam a képeidet... Illetve kivágtam, ami nekem a legjobban tetszett mindegyikben...
-
#1514 Motorcfart VV karburátor úszóháza (Ford)
-
#1513 Igen! Ezek jók lettek!:) -
Penta #1512 okés -
#1511 szerintem egyik képen sem zavaró, a fej mindenhol éles, a béka segge meg jó életlenül is
profi cuccal is kicsi a mélységélesség makróban -
Penta #1510 Attól még hogy makrónál ez van, még nem OK. Ha a cucc nem profi, megpróbálok más szögből fotózni, ahol kevésbé jön elő az életlenség. Engem a művi környezet zavar még.
De a béka jófej, szépek a színei. -
#1509 nincs azzal semmi gond, makrónál ez van
ami nem tökéletes az világítás, ha jól sejtem szembevaku -
Penta #1508 CSOCSO: szépek, de a mélységélességbe ha belekötnek, ne kapd fel a vizet! -
#1507 Az én békám rondább:
-
#1506 Az úgy volt, hóóóógy... Otthon voltam a konyhábaaa, és bejött egy oroszlááán, és meg akartak támadni! -
#1505 nálunk meg egyszer bemászott egy bárcica, de asszony kidobta...:(((((((( -
#1504 igen, én a telken találtam ékszerteknőst...:D
-
#1503 mondjuk hozzánk meg egyszer berepült egy nimfapapagáj :))) -
#1502 "bemaszott a lakasba egy beka"
hol laksz CSOCSO? :DDDDDD
-
#1501 amúgy hol lax, Venezuelában egy dzsungelben? :) -
#1500 király! a 7. nagyon isten, jó lenne poszternek :) -
#1499 Ász :) -
tetszik? -
#1497 Az én véleményem:
2,4,6,7
(ha szűkiteni kell a kört:P ) -
#1496 Kep 2 -
#1495 Nah FREAK.. egy rossz szavad nem lehet ram!!! bemaszott a lakasba egy beka.. es csinaltam rola 80(!!!) db fotot... es abbol osszevalogattam 7 et, amiket lent meg is tudod lesni...remelem tetszenek! egy ket kepnek azt a nevet adnam hogy a Leveli KabelBarat
:)
Keveske PS (szinkorrekcio, meg vilagossag....
Kep 1
URL=http://iaro.srv.hu/kep/beka2.jpg]Kep 2
Kep 3
Kep 4
Kep 5
Kep 6
Kep 7
szerinted melyiket kene felraknom a fotozz.hu ra?
lehet hogy egyik se nagy foto de melyik az amelyik meg elmegy oda?... esetleg mit kene rajta retusalni? -
Penta #1494 Szerintem ezt a képet kár retusálni.