25245
-
#1573 most próbáltam ki a neatimage zajszűrő progit, csak ajánlani tudom mindenkinek, aki magas ISO használatára kényszerül - KURVAJÓ! -
#1572 hat most kiderult hogy a makrom 5 cm es nem 3.. szal legkozelebb erre odafigyelek.. amugy 10 cm eken belul altalaban...neha talan 20.. vagy mittom en:) -
#1571 Tényleg, kb. milyen távolságról fényképeztél? -
#1570 Szerintem nagyon jó lett!
Nekem a jobb oldalon lévő középső kis kép tetszik a legjobban, amikor szembe néz.
-
#1569 Ok.
Egyezzünk ki egy sárgászöld színben, a nevednél...
A monitorral semmi gond kb, 2 hónapos TfT, és az Adobe Gamma-val beállítva a képekhez!:D -
#1568 Az elmult 24 óra legjobb fotoi között ott vagy!
G R A T U L Á L O K !!! -
#1567 -
#1566 mindegyik keprol 4megapixeles kep van -
disgust #1565 nagyon kirájosak csöcsö, de szvsz jobb lenne, ha egy képről készülne a poSter. a széléről a kis képeket le lehetne vágni a faxba. -
#1564 poster 2
melyik a jobb amit belinkeltem vagy ez:
poser 1 -
#1563 ezt lessetek -
#1562 Nem baj, az átlag így is maradt 5.0 ;) Hogy hozzám miért nem másznak be ilyen békák... :D -
#1561 hat idaig csak egy ember adott 4 est.. a tobbiekl 5 ost adtak.. de a 4 esben levok is amolyan mondva csinaltak..tudod az a mondjuk valahogy valamit:))) de mindegy.. nembaj:) ezek a hibak mar nem erdekelnek.. szamomra tokeletes:) -
#1560 Sztem ezzel tarolni fogsz a fotozz.hu-n. ;) -
#1559 BEKATTANOOOK!!! masfel kreditet pontoztam vissza nullara..es megy 1 kreditet kell szereznem:(( vki nem akar kuldeni egy ket kreditet?:)))) mert mar elegem vana pontozasbol.. a kezem leesik az irastol -
#1558 Tulajdonképpen én is békát akartam fényképezni, de nem találtam. :) Ez volt kéznél... -
#1557 Mert fénykép. :) -
#1556 nem nagyon ertem hogy szeretned a cuccost:) szal akkor most feher 10px aztan 1 fekete...zold nem kell?
a nevemet meg leveszem inkabb..amugy zold a nevem nem sarga:) cserelj moncsit -
#1555 Jah...
egy 500*xx kép is bőven elég, vagy egy link!
Nem 1-1 képpel van bajom, de ha mindenki ekkorát tesz be, minden frissítésnél innom kell egy kávét!:))) -
#1554 Mennyi kis műf***sz... :) -
#1553 A középső tényleg tuti!:) -
#1552 Szerinte egy 3px keret bőven elég...
Ha a nevedet is bent akarod hagyni, akkor 10px fehér utánna 1px fekete...
Ui: ez a sárga CSOCSO felirat+dátum nem nagyon jön be nekem. De ez csak egy észrevétel... -
#1551 a kozepso erdekes..:) -
#1550 Szeleta-barlang:
-
#1549 szep kep KM ez most ma keszult felsohamorrol??? -
#1548 Ködös. -
#1547 szep csak fako:( -
#1546 -
Kis népszerűsítés:
-
#1544 fekete vagy zold?:) milyen vastag? a nevem alatt vagy felett legyen az also csik? -
#1543 Azért stílusosan adhatnál neki egy keretet...
Mert abba is bele fognak kötni!:) -
#1542 A te képeid, csak mivel tényleg jól sikerültek, ezért raktam össze!:)
-
#1541 Nah csináltam tegnapelőtt egy ilyet:
A minősége gyenge, de azért a táj szép. élőben legalábbis az volt. -
#1540 ha lenne egyö vonal a képek között, sztem jobb lenne, de szépek! -
Xboxman #1539 ;]hmm akkor azért voltak olyan egyformák
-
#1538 nem latod hogy mindegyik?...ne legyel maaan vack!!:)
bazz mire szerzek 2,5 kreditnyit:(((((((((((((((((((((((((( -
Xboxman #1537 szép...melyik vagy te?:) -
#1536 Koszke Crem az 5letet:) remelem nem baj ha elcsortam:)
szerintetek ezt tegyem fel a fotozz.hu ra?? pont a megengedett 300k alatt van... -
disgust #1535 áz. -
#1534 CSOCSO Breki Poster