25245
-
#1733 Canon Digital Ixus V3 - egyszerű és picike. :) -
#1732 én még nem. felrakjam? -
#1731 Ezeket raktad fel a fotozz.hu-ra is? -
#1730 na majd legközelebb
milyen géped van? -
#1729 nem még bírtam volna... csak sok ember volt mint állat, igy is majdnem balhé volt, mert be mentem a kordon mögé. ha lett volna időm és helyem sokkal jobb képeket tudtam volna csinálni. -
#1728 mint fotók, nem sok van bennük
az egyik elmenne spy fotónak, a másik meg mutat is valamit, meg nem is
ez volt a max optikai zoomod? nekem a közeliek hiányoznak -
#1727 LOÁL!!!! :D -
#1726 Művészi..... -
#1725 nekem az a véleményem, hogy a hátul ülőnek nincs lába :D -
#1724 Ezt a2 képet már a Forma-1 topicba is beraktam:
vélemény??? -
#1723 ? :) -
#1722 Itt vagy házigazda Freak? -
#1721 Hát igen...
2x 4mpixeles képre tuti dobok itt egy bukfencet!;)
-
#1720 Mea Culpa
A digitkép topikba , igen, kell ez a méret, csak hát nem oda linkelted!:)
Tudod, nem 2db képpel van gond, de nekem 512dsl-m van, nem 6Gb Vdsl... Mire a 80 hozzászólásból (30kép) betölti, addig össze vissza ugrál az ablak...
Még egyszer bocs, ha nyers voltam.
Ui: Tényleg "ismeretlen" egy gép, pedig én sony párti vagyok... -
#1719 nos
latom ra ersz irogatni igy a kep is lejon annyi ido alatt, szoval a kep meretevel nincs semmi baj. foleg hogy lebutitottam, mert az eredeti az 4 mpix volt, na azon kiakadtal volna rendesen. ami viszont igaz hogy en raktam rossz helyre a kepet mert nem ide, hanem a DIGITGEP topikba akartam, igyhat bocs....
viszont a kep JO nagyon, a minoseg egy dolog, de ilyen gepet nem soxor lat az ember eloben...
midegy.... szori -
#1718 mmm.. körbejárható mindenképp, a bejáratnál láttam embert, mert sok a veszélyes hulladék ott, és vigyázni kell rá. de van ismerős aki már bebarangolta fotómasinával - ha nem a médiába megy a kép, szerintem nem gond.
én csak kívül jártam, de onnan is van pár látványos dolog
-
Penta #1717 Nem. Bejárható?
Senki nem fog megharapni/leütni? -
#1716 mennyid van rá? :D
-
#1715 Nagytétényben a Metallochemia-t bejártad már? -
Penta #1714 FREAK: lepukkant gyártelep ügyben tucc segíteni? -
#1713 Akkor csinálj, ne szövegelj! -
#1712 kene mar nekem valami uj kep.. -
#1711 én az vagyok, te mire gondolsz? :D -
#1710 A félreértés és sértődés elkerülése végett, szerintem bőven elég az ilyen képeknek 400x300 méret ,vagy ha van mondanivalód a képpel,és muszáj a részletgazdagság, akkor elég egy link (URL) .
Lassan már 2560x1920 tif-eket fogunk idemásolni....
-
FREAK PENTA GALY!
Valamelyikőtök nem akar véletlenűl házigazda lenni ? -
#1708 Gyönyörű...
Csak mi a francnak kell ekkorában iderakni???
Egyébként a topic alcíme:"tedd be a jól sikerült fényképeidet!"
Mivel én csak egy lelkes kezdő vagyok, áruld el, mit kell nézni ezen a képen ami megfog? Esetleg azt, hogy a szőnyegetek milyen tiszta?
-
-
#1706 köszi szépen! asszem meglátogatom hvg-n :) -
#1705 Kösz, szerencsém volt! :) -
#1704 jaja engem is azert fogott meg mert van agy kis misztikus beutese:):) lehet hogyha kimegyek es meglatom az eletben ill ha latnam az eletben akkor siman elmennek mellete mert nem jok a fenyviszonyok stb de igy ahogy el van kapva a kep nekem nagyon hangulatos:):) -
#1703 A 2. kép nagyon súlyos, mintha a Gyűrűk urából lenne :) -
#1702 Szia!
Valóban nem igazán kápolna, de hirtelen jobb szó nem jutott az eszembe ;) Van egy világosabb felvétel, ahol látszik a szobor is, bár az a kép nem ilyen hangulatos.
A kép Lillafüreden készült, nem messze a buszmegállótól, ahol Bükkszentkeresztről jövet kell leszállni (vagy ha a másik irányból jövünk, akkor a Palotaszálló utáni nem első megálló (2.v 3.). Na, ez aztán világos, mi ? ;)). Nem vagyok odavalósi, csak kiruccantunk arra, úgyhogy lehet, nem pontos, amit írok. A buszmegállótól nincs messze az a ház, ami szintén szerepel a képeken. Ha az a ház megvan, akkor az ahhoz legközelebbi utcán kell végigmenni (csak egy van), és pásztázni a jobboldali hegyoldalt.
Miskolctól tehát nincs olyan messze, bár mint írtam a közvetlen megközelítésével vannak gondok. (vagy csak mi nem néztünk eléggé szét?) Sokkal közelebb menni sajna nem tudtunk, mivel előtte-alatta magánterület van, és senki nem volt ott, de meg lehet próbálni.
Most látom, egy még lemaradt:
(Ez már nem Lillafüred ;) -
#1701 nem csak itt, a tévében is :D -
#1700 Itt mindenki miskolci? -
#1699 most nezem hogy az nem is kapolna csak olyan sotet a kep kozepe hogy nem lattam a szobrot odabenn:):) hat lehet hogy szemuveget kene hordani:):):):) na mind1 azert erdekelne hzol keszult a kep:) -
#1698 Bakker az a bejarat hol van??? nagyon tetszik:):) Az valami kis kapolna az erdoben vagy micsoda?? en is miskolci vagyok es lehet hogy elmennee3k megnezni ha nincs nagyon messze. Szal telleg erdekelne hogy hol van:)
-
Penta #1697
-
#1696 Sziasztok!
A Saját Képeid rovatba már belinkeltem ezeket a képeket, de ide inkább illenek.
Nem is merem mégegyszer képként berakni, maradok az URL-nél ;)
Lillafüreden készült két kép:
http://www.freeweb.hu/tees/kepek/lfr.jpg
http://www.freeweb.hu/tees/kepek/lf2.jpg
Egy a prágai éjszakából:
http://www.freeweb.hu/tees/kepek/pragarjpg
És két felhős kép az erkélyről:
http://www.freeweb.hu/tees/kepek/sky1r.jpg
http://www.freeweb.hu/tees/kepek/sky2r.jpg
-
#1695 Hehe...
Kicsit macerás, de megpróbálom... :) -
Penta #1694 Ráadtál egy kis basszust?
Mint kép szar :D, de az ötlet jó.
Fektesd le a hagfalat, szórj bele egy kis rízst mondjuk, üzemeld be, és azt fotózd le kicsit közelebbről.
Látványos kép lenne.