25245
-
#2574 Sajna gekkócska nem saját, és hozzátartozik, hogy jó ittas állapotban készítettem egy szórakozóhely akváriumában, szal érteeeeeeed :-DDDD
Amúgy csak mint érdekességet raktam be... -
G_ArchAngel #2573 ha saját gekkó, akkor még szerintem csinálj még képet róla...:) -
G_ArchAngel #2572 felső:
alsó:
a felső éles, szépek a színek, és természetes
az alsó nem egyenletesen éles, és sajnos látszik a virágcserép és egyéb képre nem illő háttérelem... -
#2571 Az első próbaképeim a Z1-el:
Iszonyat amatőr vagyok még, szóval bármilyen oktató/fikázó jellegű véleményt fogadok!!!!!!! :-DDDDDDDD -
#2570 Kis édi! :-D -
#2569 Ehhez mit szóltok?
-
#2568 Na. Ide.
VEDLIK A GEKKO
-
G_ArchAngel #2567 ezt nem tenném ki én sem, mert 500k és így összekicsinyítve feleannyira nem mutat, mint a két eredeti 3Mbytos kép...
(azon a lónak normálisan látszik a szőrzete, pedig több, mint 20-re voltak...) -
#2566 A #2528-as kép nagyon jó lett... És csodásan mutat 600*xxx nagyságban.
Viszont ha egy nap mindenki feltenne 20-30db 300k képet úgy, hogy szinte mindenkinél éppen megy a letöltés akkor szépen néznénk ki...
Félreértés végett, NEM akarok senkit megsérteni, csak inkább megkérni... -
#2565 Dzsini!
Kb. itt két kép van ami miatt szerintem senki nem szólna, ha iderakták volna 1024x768-ba az Magnum drázs képe illetve Rulez csigás képe... (Ez csak magánvélemény) Gondolom ha kicsiben teszik ugyan ezt, már kb. 2-3 ember szolt volna... (Mellesleg ha a darazsast normálisan át tudnám alakítani, akkor az lenne a háttér nálam)
Na most ha a Panorámámat felteszem eredetiben (mert úgy az igazi) 1.1Mb-ig nincs megállás...
Kicsit figyelhetnénk már egymásra...
Ui: A hernyós kép eredetiben közel 600Kb... Ennyire sikerült összenyomni ill. vágni.
-
G_ArchAngel #2564 akartam mondani...
egy városrészlet kép hülyén néz ki 640×480-ban...
szvsz 300k-ig semmi probléma nincs, az felett inkább egy bemutató képet és egy linket teszek be, de addig felesleges...
(most, hogy a barátnőm monitorján nézem, tényleg nagy - pedig otthon 21'-on még van mellette hely:DDD) -
#2563 namost a te hernyód 103K, az a kép meg 144K... -
#2562 Látom pofázhat itt az ember, hogy ne bazi nagy képeket tegyünk be...
Holnaptól remélem boldog lesz mindenki, mert 11Mb panorámákkal feldobom a topicot... -
Ehhh... 10D makro
Azt hittem ez egy jó "modell" lesz, de véletlenül elszakadt és kegyetlen szagot ársztott magából... -
G_ArchAngel #2560 nem a gép, hanem a lama gazdája :)
(legközelebb ez is talán eszembe jut:D) -
#2559 fotómasina nem tudja kirakni a segédvonalakat? fujinak volt, és néha nagyon jól jött :) -
G_ArchAngel #2558 ha megnézed az ajtó hobboldali szélét és a keretet, az párhuzamos, az ablakban meg már van 2mm...
hát régen nem méregették agyon magukat a kőművesek... -
G_ArchAngel #2557 már mind1, nincs meg az eredeti... -
#2556 PS rotate? -
G_ArchAngel #2555 nem érzem még az új gépen az egyenest... -
G_ArchAngel #2554 -
#2553 Jó, de picit fede, és a keret a felirattal nemgyerebe. -
G_ArchAngel #2552 -
#2551 Ha már egy pár hasznalható veleményt kapok akkor már jó. A tobbit meg legfeljebb nem fogadom el :D
Egyébkén ahhoz képest hogy most használtam eloszor M modban nem lettek olyan rosszak (szerintem)
-
G_ArchAngel #2550 végigolvasva az értékeléseidet - ezek miatt kerülöm a fotozz.hu-t mostanában...:(
bár a sas(szem)-es képednél van két kimondottan használható vélemény... -
#2549 OK, majd otthonrol mert itt nagyon lassu a gép.
-
G_ArchAngel #2548 megnézem, de csinálj itt galériát az SG-n és töltsed fel a többi képet ide - ha nem vagy VIP, akkor is 2MB tárhelyed van, az 7 kép kép kb. és majd cserélgeted, ha megnéztem:) -
#2547 Hi!
G_Archangel, raktam fel 2 képet a fotozz-ra. Ha belépsz az állatok kozé szerintem fel fogod ismerni (ha másról nem a géptípusról :) )
Elismerem vannka hibái de nekem tetszenek :)
Jon még tobb is csak tegnap szarakodott a PS-és állandóan lefagyottt mentés kozben és csak PS-en keresztul tudok szkennelni mert csak XP-s install van a céges szkennerhez. -
#2546 Milyen gép? Amúgy hihetetlen a fuji-zöld...
lementem, ha nem bánod, és elő is hívatnék egyet belőle a mégyia mákban... -
#2545 #2529 : Fuji CCD :)
-
#2544 #2529 nagyon bitang, eccerűen gyönyörűek a színei. Fuji film? :)
#2540-hez is gratulálok, kár, hogy fékezte ki elsőre...
szvsz ez az egyik legjobb topik -
Héreg City... -
Szentendrén jártam tegnap, ott láttam ez a két jópofa babát.:) -
#2541 jobboldalából vágnék 1 kicsit, mondjuk a srác kezéig(piros felsős) de amugy jó lett ;) -
#2540 Ezt ma csináltam, nekem tetszik. :)
-
#2539 mélységélesség rul -
#2538 szal:
-
#2537 he?
-
#2536 hát igen, de ezek nem szerepelnek a MOSTANI cuccaim között :) -
magnum #2535 szvsz neked jobbak a lehetőségeid (zoomobjektív), csak 1 fordítógyűrű kéne, meg az a bizonyos makroernyő.