25245
-
#2614 szvsz édi
nagyban mehetne naptárba, képeslapba -
#2613 Ez nagyon rosszö?
sry -
#2612 én a Peter Gabrielre akartam elmenni, aztán sajna nemmentem :( és az is fantasztikusan jó volt, ez is :) -
#2611 de legalább szar volt, ugye? :)
-
#2610 f@szom, erre el akartam menni :(
-
#2609 7pénz volt, kicsit több, mint 2 óra - de közvetlen előadás(ok) előtt voltak ott akik, nagyon nem akartak bemenni, pedig volt jegyük, de végülis mindkettő teljesen teltházas volt, és fantasztikus hangulatban telt :) (haver volt a másodikon, én az elsőn) -
#2608 inkább a jegyárakról mesélj :D -
Bobby McFerrin, Erkel Színház, tegnap :)
iso1600, max zoom -
#2606 Jaj, de szép képek!
-
#2605 (Jeleztem, hogy torlest kerek.)
De a kerdesem meg mindig, hogy jo teljesitmeny-e ez egy cx6330-as Kodaktol?
-
#2604 moderátor topik -
#2603 Szivesen kimutetnem innen, de kit kerjek meg? -
#2602 ok sry csak lenduletbol ment a valasz...
SRY -
#2601 nehogy felizgasd magad -
#2600 na azé :)
inkább linkeld be -
#2599 Kreten az anyukad, te meg nem neztel el semmit soha igyaz te segg? -
#2598 Bocs a kepert, a nagyot linkeltem :(
Toroltem a tarrol hatha eltunik, de meg nem...
Megegyszer bocs! -
#2597 főleg egy ilyen kreténtől.... ha gondolod, tudok ajánlani egy szoftvert, amivel faszán lehet képméretet növelni..... -
#2596 Jo ez egy 3 megapixeles fullautomata csaladi Kodak-tol???
-
#2595 -
#2594 Nagyon jóóóó!
-
#2593 -
#2592 Ez nagyon jó! -
#2591 komojsák -
#2590 hi, ugyan nem a témába vág, de gondoltam itt talán érdekelhet valakit.
nézegessétek meg. Furcsa a világunk belassulva: ím. -
#2589 -
#2588 Nem kell beszarni, a fileméret csak 230k :) Múlt heti termés a témában:
-
#2587 próbálgattam ezt a többet-fotózok-egykockára mókát, egész érdekes montázsokat lehet csinálni :o) -
Lateralus #2586 Mondom, hogy a zufók. -
#2585 a megoldás amúgy multi-exposure, és csináltam néhány 10000-es időzáras napocskafotót (beégett zufók :o) ), aztán egy "normális"at, abból lett a kép :) -
Lateralus #2584 Az lehet, hogy úgy fotóztál, de egy villanyoszlop normális esetben nem áll így és a fű, vagy nád, vagy mittoménmi sem így nő tehát nekem normálisan úgy áll jól a fotó, ha jobbra 90 fokkal elforgatom (gondolatban, mert azért nem álltam neki forgatni)
Nahát :)
Így viszont most már biztos, hogy a zufók voltak. -
#2583 és még csak nem is zufók :o) a lensflare stimmel :) (amúgy mi az, hogy állóhelyzetbe rakod? :)) majdnem függőlegesen felfele fotóztam :) -
Lateralus #2582 Na, ez már nagyon pedzi ! -
Lateralus #2581 A ződ-lila folt az lensflare.
Aztán halványan valami drótkerítéshez hasonló, üvegen tükröződés is van a képen.
A rombusz dolgok, megy üvegről visszaverődő mennyezeti lámpáknak néznek ki, főleg ha rendes állóhelyzetbe rakom a képet.
Ha egyik sem, akkor a zufók ! :) -
mi lehet ez? :o) -
#2579 135mm-es fordított obi:
-
#2578 Nem ez még mindig állatkert. A szigeten csak 1 rétisas van (eléggé lerobbant szegény) meg vagy 5-6 egerészölyv. Van egészalakos is, csak ott nagyon éles a háttér azért nem tetszik annyira. De most készítem az SG-s galériámat majd ott lesz :)
-
#2577 Áhhh, lényegtelen, majd csinálok róla másikat, itt van az erkélyajtónál :-) -
G_ArchAngel #2576 egyébként többet nézegetve az alsó sem rossz, de a háttér szörnyű...
nem tudom, hogy ennyire sűrű hátteret el lehet-e PS-ozni... -
G_ArchAngel #2575 jó fej, ez már a szigeten készült?
csinálhatnál már egészalakos madárképet is:)