25245
-
#3392 Adtak ki hozzá firmware-t, de nekem a legújabb volt rajta alapból.
A jó minőségű előtét drága dolog, olcsót meg nagyon nem érdemes használni, szóval a zoomról le kell modani, de általános célra sokkal praktikusabb a 28-200, mint a 38-380.
Nagyobb azért, mint a Z1, portrémarkolattal együtt meg nagyobb mint apám Nikon F60-asa (igaz más arányokkal). -
#3391 Na akkor pár kérdés még, hogy meggyőzz! :-))
-A 7x-es optikáját kb. mennyiért lehet legalább 10x-re növelni? Megszoktam a Z1 megazoom-ját nagyon!
-Méretre ha jól tudom ugyan az mint a Z1 ugye?
-Lehet-e szoftvert frisíteni rajta? (gondolom A2 szoftverében javítottak 1-2 dolgot)
Egyelőre ennyi. HTX! :-) -
#3390 Ilyen nagyításhoz már minden gépen trükközni kell, a kisebb, néhány dioptriás tartományban tényleg gyenge, de ráraksz egy párezer forintos lencsét és kb ugyanott vagy, ellenben mindenben sokkal-sokkal jobb gép.
Vegyél csak A1-et, biztos hogy nem fogod megbánni, jelenleg kb 550 ojró a németeknél, ami eléggé baráti. A Z1-et meg átszívja a Pyx :D -
#3389 Azért kérdem mindezt, mert eddig a rossz makrofunkció tántorított el, hogy a Z1-ről A1-re cseréljek MAJD VALAMIKOR. :-) -
#3388 Nem tudom most megoldani, de durván jól néz ki, sazlé amúgy is le akarom fotózni. Meg már kérték páran. -
#3387 Igen, csak nekem menetes a fordítógyűrűm, és az alapobjektívre megy rá, mert ugye koNpaktom vanik.
10e körül szokott lenni (pl soós), hátránya, hogy rosszabb fényerejű, mint általában az 50-es obik, viszont néha annak már túl sok a nagyítása. -
#3386 Te figyi, muti már egy képet a cuccodról, érdekelne hogy néz ki!
Főleg akkor ha rajta van az obi!
Ha nem tudod megoldani, AKKOR IS MUTI! .-D -
#3385 Tehát csináltattál rá egy olyan fordítot mint Freaknek?
Étem.
Mennyi egy ilyen alap 135-ös obi? -
#3384 Ja, ez az a topig -
#3383 Fényképes topikban írtam is, fordított 135mm-es objektívvel készült. Az alsó meg 50-essel. Tény, hogy makróra nem a legjobb gép. -
#3382 Hmmm.
Ezeket az A1-gyel csináltad?
Milyen cuccot raktál rá?
Tudtommal az A1-nek a legszarabb a makrója! (13cm?) -
#3381 Mondhatni: Légy szem közt! :D -
Ez király! -
Légy beszerzése, két nap alatt megdöglesztés, lábak visszaegyengetése, 135mm-es fordított objektívvel, 11-es rekesszel, derítőlappal sok "rétegfelvétel" készítése. PS-ben több mint 10 kép összedolgozása, porszemek, sérülések, vinyetta eltüntetése, stb-stb, kb 4 óra utómunka. -
#3378 Az igen! -
#3377 ÁZ! ÁZ! -
OPM #3376 légyszem? te csináltad? -
#3375 No, ez mi? :) -
#3374 -
#3373 hehe attol is bekabulnak a bogarak? :) -
#3372 -
#3371 Inkább Freak "Hugo Boss" módszerét alkalmaztam volna :-D -
#3370 hehe gondolom nem lehetett egyszerű :D
le kellett volna ütni akkor nem mozog -
#3369 Örültem, hogy megpihent fél percre a kis gecije :-D -
#3368 Ja, rendesen be vagyok ám zoomolva, azért szar az élesség.
Amint közelebb mentem HUSSSSSSS :-D
-
#3367 kár hogy pont a levél lett éles alatta ;( -
#3366 Zidagödő
Ez a kis geci akkora volt mint a fél öklöm és narancs-piros színü. És alig tudtam megközelíteni, olyan izgága és félős volt!
-
#3365 Sziasztok!
Tudnátok mondani online fotóáruházat? Mert régebben tudtam párat, de most újra fotópapírt kéne vennem, de elfelejtettem a címeket.
Előre is köszönöm:
Taranov -
#3364 Csocsokám ügyesen használod a jővő és a múlt időt! :-)))))))) -
#3363 fel fox robbani... tudtad?:) -
#3362 Tschocker -
#3361 Vivid kálürz of Plásztáh
-
#3360 Csinálhatál volna vmit a grafikával legalább! -
:) -
#3356 Éééééééédi -
#3355 Ez kimaradt
-