25245
-
#4087 -
#4086 Télleg Csocso megvagy még? Most olvasom Indexen:
"A vihar keltette háromemeletes hullámok házakat romboltak le Floridában, a hurrikánt kísérő tornádók két embert öltek meg."
Ha lesz rá alkalmad fotózzd le nekünk Ivánt, htx
-
#4085 lol nem frissítettem :D így jár az ember ha félfüllel az órát figyeli félszemmel meg azt ami érdekli ;) -
#4084 #4080 sry
:D -
#4083 CSOCSO és a jelmezeket fegyvereket stb-t be tudjátok szerezni?
Mert ha az megvan szerintem keressetek fel 1 profi fotost odakinn (amcsiba vagy még nem? ) Egyszerűbben és olcsóbban megússzátok! :) -
#4082 bah elneztem :D sry de siettem. sulipowa -
#4081 ehh bocs a szóismétlésért. -
#4080 Megoldani mindent meg lehet, a kérdés hogy mennyi zséd van rá. Csak mert ha studió színvonalat akarsz akkor a gyatyád is rá fog menni.
1 lehetőségetek van: béreltek pár órára egy fullosan felszerelt műtermet és bevontok egy profi fotóst is. Ha mindent ti szereznétek be a gatyátok is rámenne(csak az autó jó -"stúdió színvonalú"- bevilágításához kell kb 5-6 softbox...). -
#4079 mi köze a fókusznak az expocízióhoz? -
#4078 hehe az autofokusz eltévedt az ablaküvegen... a másik esetben meg nem tudta követni a darázs mozgását... Maradt a követem kamerával és imádkozok mód :D -
#4077 manual expo? a virtuóz :D -
#4076 EXIF powwa:
File: - D:\KGergő\darazs.jpg
ImageDescription - Minolta DSC
Make - Minolta Co., Ltd.
Model - DiMAGE A1
Orientation - Top left
XResolution - 72
YResolution - 72
ResolutionUnit - Inch
Software - Adobe Photoshop CS Windows
DateTime - 2004:09:15 14:38:22
YCbCrPositioning - Centered
ExifOffset - 380
ExposureTime - 1/1000 seconds
FNumber - 11.00
ExposureProgram - Manual control
ISOSpeedRatings - 100
ExifVersion - 0220
DateTimeOriginal - 2004:09:15 13:03:51
DateTimeDigitized - 2004:09:15 13:03:51
ComponentsConfiguration - YCbCr
BrightnessValue - 12.00
ExposureBiasValue - 0.00
MaxApertureValue - F 3.51
MeteringMode - Unknown
LightSource - Auto
Flash - Flash fired, compulsory flash mode
FocalLength - 50.69 mm
UserComment -
FlashPixVersion - 0100
ColorSpace - sRGB
ExifImageWidth - 800
ExifImageHeight - 600
InteroperabilityOffset - 952
CustomRendered - Custom process
ExposureMode - Manual
WhiteBalance - Manual
DigitalZoomRatio - 0 x
FocalLengthIn35mmFilm - 200 mm
SceneCaptureType - Standard
GainControl - None
Contrast - Hard
Saturation - High
Sharpness - Normal
SubjectDistanceRange - Macro -
#4075 Az ilyen bogaras képeket milyen fényképezőkkel csináljátok? -
Garrett #4074 Igen és épp terpeszállást gyakorol a hátsó lábaival :D -
#4073 Fürkészbalázs -
#4072 nope ez rohadt nagy szerencse :D -
tmate6 #4071 Ez már művészet... -
#4070 * a darázs alatt pedig a duplaüvegről visszacsillanó vaku. -
#4069 hehe amugy akit erdekel:
A darazs az ablakon cikazott jobbra balra... szembol meg még sütött is a nap :D
jobb körülményekről álmodni se lehet. -
tmate6 #4068 5 fiacskám :P -
Kellett vele kicsit photoshopolni, mert csak ilyenkor döbben rá az ember milyen retkes is az ablaka .. :/
-
#4066 -
#4065 annak sincs értelme
a dolog ott bukik meg, hogy mindenki pontozhat... -
#4064 Valamennyire jó is ez.Röhej, hogy úgy osztogatják az ötösöket mintha pénzt kapnának érte.Szvsz rohadtul nem reális, főleg ha egymás mellé rakok két ötös átlagú képet. -
#4063 Hülyeség az egész pontozási rendszer.Mindenki 4-5 átlagú.Legalább 10-es skála kéne. -
#4062 Nem mintha kukacoskodni akarnék, de a szesztilalom jó 20 évvel korábban volt. -
#4061 nah haverokkal kitalaltuk hogy kene csinalnu kepet magunkrol. de valami olyat ami hubazz.. tehat studio szintu.. mi erre gondoltunk:
BW vagy sephia feleseg..
hatalmas regi 40-50 es evekbeli mafia auto.. mindannyiunk a tipikus mafia oltonyben kalapokban.. en es az egyik haverok a kerektarcsas (C tarcsas) regi gepfegyverrel alunk az auto vegen es elejen...
masik haver az auto mogott a falnal egy emelt szeken ul.. elotte terdepel valaki es a cipojet pucolja.. a harmadik haver az autonak dolva egy ongyujtoval gyujtja fel a regi ujsagot amiben a szesztialalomrol van egy cikk ami latszik is.. kozben a hatso ulesen latszanak az egetett felirato szeszes ladak...
a hatterben egy borbely vagy akar bordelyhaz es elotte ket csaj tipikusan kontyos haj csicsa ruha nagy boakkal a nyakuk korul...
nah hasonlo kepet szeretnenk csinalni..szerintetek ez mennyire lehetetlen dolog?:) -
#4060 jo mondjuk igy is 4.5/korul vagyok...
csak.. mindenki osztogatja az otost.. oke.. valaki ad egy 4 est.. de mindig van 1 vagy 2 csavo aki lehuzza 3mmal.. es ezeket le tudnam loni.. persze ettol a keped egybol nem 4.5 os hanem 4 es lesz...vagy szarabb
no mindegy -
#4059 hehe en meg nem tettem fel kepet, csak olvasgatom a commenteket, halistennek nincs min felbasznom magam... :) -
#4058 de teljesen igazad van! meg amugy is loall...
en nagyon soxor basztam fel az agyam a szarsagaikon...
tulezponalt cuccos.. es drektbe tok jo mert angyalias tole az egesz de lefikazzak.. loal... -
#4057 DE mekkora lolsag ez a fotozz.hu
igy vannak az ertekelesek:
5 (kiváló, tökéletes, példa értékű)
4 (jó, egyedi, apró hibával)
3 (tudatos, kreatív, de javítandó)
2 (elfogadható, unalmas, tucatfotó)
1 (gyenge, kerülendő, hibás út
Mindenki mindenkinek 5 öst ad és teleítrják a commentet ohgy ez nem jo itt kéne vágni, itt beégett ott szar az expo. stb de az 5 öst megadják, hogy kapják a kreditet.
loala .P
tulkepp nemtudom ezt msot miert irom csak hirtelen kijött belolem :D
-
#4056 a bikat utanna megolik????
mert ha nem akkor vegulis sokat nem artanak a bikanak.. legalabb szaladgal egyet... ha nem tetszene neki a dolog meg se mozdulna:) szal tuti elvezi hogy szaladgalhat meg mindenkit feloklelhet:)))))))))
-
#4055 hát szívesebben néznék évente bikafuttatást az Andrássyn, mint azt a sok szerencsétlen IQ-nyomorékot..... -
#4054 -
#4053 nem látok benne több primitívséget vagy negatívumot, mint a BP Parádéban... -
#4052 borSodi bivaly? :) -
#4051 Igen, sajnos hagyomány, én mindig a bikáknak szurkolok. -
#4050 azért, mert egy sok-sok éves hagyomány, és ha eltűnne akkor megint kevesebb dolog lenne a világon ami különlegessé teszi azt a népet/várost.
ami más, hogy most volt újra az, hogy felnőtt bikát engedtek az utcákra... és ez kicsit bezavart a menekülőknek -
#4049 Az előző bikás képhez csatolnám.
Ezek ismét balfaszok voltak:
Nem tudom felfogni, hogy ezt a bulit miért kell folytatni a fasz spanyoloknak -
tmate6 #4048 Mondom Tiszapüspöki, Ördögtanya - egy kis paraszttanya :D