25245
-
#4127 lol ;D -
OPM #4126 hülye
-
#4125 hmmm Auschwitzban volt fotólabor? -
#4124 a fokuszban levo fa teteje nálam lila/rózsaszín, mintha kifakult volna a kép.
De lehet csak vilagosabb a monitorom az átlagnál. -
#4123 Világos/lila folt???????
Nem vágom miről beszélsz!
A jobb felső sarokban van egy kis kékes rész, az a háttérben levő erdő. Ha kivágom, a fát is le kell vágnom! -
#4122 bocsi elfelejtettem :D -
cyrus #4121 garrett néha a hátterek topikba is benézhetnél ha má odaalkottá valamit -
#4120 a fának a tetején az a vilagos/lila folt ps? Az nemkéne bele amugy -
#4119 a vízeséses alatti kép egészz jó lett a tükröződésekkel! :)
Auswitzban mi is voltunk 2-3 éve motoros kirandulason. "gyönyörü" idojaras volt: épp sűrű köd volt minden, meg felhők borították az eget egész nap, valami félelmetes volt abban a ködben a tábor. -
OPM #4118 sajnos csak ebben az időpontban tudtam fotozni, mivel csoporttal voltam
a vagdosásra még nem jutott időm, de gondolokozom rajta
ma meglesz a régi képek helyére teszem azokat, aztán majd szólok
amúgy thx a véleményt -
#4117 OPM, a képeid egész jók, csak rosszul vannak komponálva!
Pár szabályt érdemes észben tartanod:
-nappal szemben fotózni csak hajnalban ill. naplemente idején ajánlott
-Délben illetve mikor a nap a legerősebb, felesleges fotózni, eltünnek a szinek
-figylej oda a képkivágásra.
Van pár képed, amin oda nem illő dolgok vannak, simán ki lehet őket vágni úgy, hogy a kép témája megmarad
-amikor fotózol, próbálj meg helyet változtatni, lehet, hogy pár dolog kikerül a keresőből és jobb képet készíthetsz!
Hirtelen ennyi. Amúgy nem rosszak a képek, csak kicsit hibásak. :-) -
OPM #4116 Én kérek elnézést!
egy vagyok :) félrenéztem a dolgot... -
#4115 Hát nálam is 43-at ír!
Köszi, Franciao-ba mentem.
-
#4114 A Börzsöny
(egy része)
-
#4113 nálam 18:43-at ír -
OPM #4112 loál
a te üzenetedhez ma 18:34 -et ír ki az enyémhez meg ma 18:33-mat és utánad jövök :)
amúgy a kép gyönyörű, grat! hová repültél? -
OPM #4111 hétvégén Szlovákiában és Lengyelországban jártam, ott készítettem pár képet
Ezt egy auswitzi sötétszoba falára razolta egy zsidó a körmével. Nagyon szívszorító látvány...
-
#4110 Égi vadászmezők
-
#4109 hát talán 2 méter -
#4108 www.2004-05legjobbelkapottpillanatfotoja.hu/palyazat.php :) -
#4107 jajjjjj elfelejtettem a legszebbet:
Hazafele ülök a villamoson, egyszercsak látom hogy 1 mattrészeg roma állampolgár botorkál a kocsma fele, egy szál gyönyörűen becsomagolt vörös rózsával!!!! :D
NA mondom EZ romantika. :D
Ha nem merült volna le az aksi még a barlangnál, leugrottam volna és megnyerem 2004-05 legjobb elkapottpillanat fotoja dijat... ha van ilyen. :D -
#4106 ;D -
#4105 művészi, ötletes, zsir! -
#4104 vajh tudok e ilyet kisgeppel.. emogott milyen messze voltak a targyak? -
Ez inkább csak a keret miatt érdekes, a kép közepén lászódik 1 kis tábla a barlang falán, annak a keretébe lett beletéve a nagykép. Nem nagy munka, de ennél jobb képkeretet elképzelni se tudok. ;) Izé érthetőbben nemtudom :D -
#4102 a háttérben egy szép zöld erdő (nem) látható :) -
#4101 Ez kora délután készült vaku nélkül, az eredmény ugyanaz:
-
#4100 ez spec ugy sikerült, hogy naplemente közelében fotoztam,+ vaku, így az amugyis elmosott háttér teljesen fekete, mivel a vaku nem világította meg. -
#4099 egy ideig én is törtem ezen a fejem, de csak utólag, hogy "mitől lett a háttér fekete"? :D
pedig egyszerű, ha a tárgyat süti a nap, a hátteret meg nem (és nem is az ég az), akkor olyan rövidet kell exponálni, ami a háttérhez messze nem elég
ha ilyenkor a hátteret exponálnánk ki, a tárgy egy szép nagy lila körvonalú fehér napkitörés lenne :D -
#4098 Mármint neked kell pár mm-ert mozogni valamerre, és máris változik a háttér. Na. -
#4097 Hát játszol a mélységélességgel.
Kis mélységélesség és a tárgy mögötti részek elmosódnak, homogénné vállnak, csak meg kell találni a jó szöget, ami makrónál pár miliméteres elmozdulást jelent... -
#4096 miert hogy lehet??? -
#4095 jah meg hogy ma rájöttem hogylehet "fekete hátteret" csinálni természetben ;)
eddig azthittem az ilyeneket valami studioba fotozzák.. ÉS NEM! :D -
#4094 ez benne a lényeg :) -
#4093 heeh tök rákaptam erre a macro dologra. Ha másra nem legalább arra jó hogy egésznap megyek jövök, és nemülök a gépelőtt..;)
-
#4092 Belfagyott a vízbe. :C -
tmate6 #4091 Jaaaa, :D -
cyrus #4090 natyonszépk -
cyrus #4089 ez ékszerteknős te !! -
tmate6 #4088 Miez? egy UFO? Na de tényleg miyen hal ez?